Spesialtilbud Spesialtilbud (Trykk her for å se spesialtilbud)
Dine spesialtilbud

Brettball

Brettball er et prisbelønnet undervisningsopplegg. Et gøyalt og kreativt ballspill utviklet av Audun Jensen, tidligere lærer ved Manglerud skole, Rustad skole og Storhamar skole. Audun Jensen er også tidligere norgesmester i tennis.

 

Brettball er utviklet i samarbeid med norske skoleelever og lærere. Det gir mange spennende muligheter som design av brett, individuelle triks, samspill, veggspill, spill over nett, konkurranser og stafetter. Det kan spilles med ett eller to brett, hvor som helst både inne og ute, hele året. Brettball krever ingen spesielle ferdigheter og inkluderer alle.

Brettball har vært utprøvd ved barneskoler over store deler av landet. I 2002 ble spillet tildelt Østlandsk Lærerstevnes pedagogiske pris. Det er laget undervisningsopplegg med brettball for fagene kunst og håndverk, kroppsøving og fysisk aktivitet, matematikk og norsk. Klikk her for å lese lærerveiledningen.

Det er også utviklet et elevhefte for 5.-7.trinn. Elevheftet inneholder en presentasjon av Brettball, illustrasjoner og instruksjoner i 12 oppgaver/triks. Klikk her for å se elevheftet.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.