190436 190436 190436 190436

Lekestativ Dalen

Telemarkserien

Varenr: 1245
336 259,- ink. mva.
269 007,- eks. mva.
269 007,- Exkl. moms
336 259,- Inkl. moms
336 259,- sis.alv.
269 007,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
Bestillingsvare 28 dager (estimat)

Et stort lekestativ som er delt opp i 2 segmenter som er adskilt fra hverandre slik at de minste barna ikke har tilgang til de høyere delene av lekeapparatet. En sosial samlingsplass til skolegården eller på lekeplassen hvor alle aldersgrupper kan leke sammen. Her er det flere klatremuligheter, hengebro, trapp, tunnel og to rutsjebaner. 

Lekestativ er noe som hører hjemme på enhver lekeplass, enten det er i barnehagen eller på barneskolen. Et lekestativ byr på utfordrende og morsomme aktiviteter som stimulerer fantasien og samspillet mellom barn. De inneholder alt fra sklier til klatreelementer og byr på mange timer med rolleleker.

 

Produktdetaljer

  • Størrelse: 8,6 x 6,5 m
  • Arealbehov: 12,1 x 10 m 
  • Fallhøyde: 2,05 m
  • Fallunderlag: Sand eller støtmatter
  • Aldersgruppe: +3 år
  • Sertifisering: TÜV - NS 1176
  • Farge: Rød/blå

 

Telemarkserien.
Lekestativene i telemarkserien kommer med alt fra rutsjebaner og klatreelementer til rollelek-dekor. Lekestativene har elementer både for sosial lek og motoriske utfordringer. Hovedfargen på telemarkserien er blå og rød, men finnes også nå med sort som hovedfarge. Klassiske lekeapparater i kraftig trematerialer fra norske skoger. Rekkverk, tak og noen detaljer er laget i HDPE plastplater med spreke farger. HDPE er 100% resirkulerbart, og alle metalldeler er laget i galvanisert stål som er pulverlakkert. Telemarkserien er laget for å tåle hard behandling på skoler, i barnehager og offentlige lekeplasser. Lekeapparatene er behandlet med Koppers MicroPro som er en moderne trykkimpregneringsmetode uten giftige stoffer eller tungmetaller. Behandlingen er spesielt utviklet for bruk i miljøer som barnehager, skoler og steder hvor brukeren er i direkte kontakt med materialene. Disse materialene har en beregnet levetid på minimum 30 år. I tillegg benyttes sokkelrør/stolpesko på apparatene slik at levetiden blir lang.

 

 

Produsert i Norge med 10 års garanti mot material og produksjonsfeil.

 

Vennligst skriv i Melding til salgsavdeling / Bestillingsreferanse om du ønsker mer informasjon om produktet, levering og frakt.
Eksakt frakt vil beregnes etter behandling av ordre / forespørsel.

 

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser

190436