137665 137665 137665

Lekehus | Bua

Villmarkserien

Varenr: 8801
31 879,- ink. mva.
25 503,- eks. mva.
25 503,- Exkl. moms
31 879,- Inkl. moms
31 879,- sis.alv.
25 503,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
Bestillingsvare 20 dager (estimat)

Bua lekehus. Et lite og enkelt lekehus for alle barn. Med rollelek får barn utforske sin kreativitet og fantasi. De ulike typene av lekehus, biler og båter gir bakgrunn for felles lek og samspill med andre barn. I rolleleken tar barnet hele seg selv i bruk, noe som ofte er en helt naturlig uttrykksform for barn. Lekehus er noe som passer inn i enhver barnehage, skole eller lekeplass.

 

Produktdetaljer: 

  • Størrelse: 1,2 x 1,2 m
  • Arealbehov: 4,2 x 4,2 m 
  • Fallhøyde: 0,2 m
  • Fallunderlag: Sand/gress/jord
  • Aldersgruppe: 0-12 år

 

Villmarkserien.
Lekestativene i villmarkserien setter naturen i fokus. Lekestativene gir mange muligheter til rollelek og motorisk trening. Naturskjønne lekeapparater i kraftig trematerialer fra norske skoger. Tak og vegger er kledd med villmarkspanel, og alle metalldeler er laget i galvanisert stål som er pulverlakkert. Villmarkserien er laget for å tåle hard behandling på skoler, i barnehager og offentlige lekeplasser. Lekeapparatene er behandlet med Koppers MicroPro som er en moderne trykkimpregneringsmetode uten giftige stoffer eller tungmetaller. Behandlingen er spesielt utviklet for bruk i miljøer som barnehager, skoler og steder hvor brukeren er i direkte kontakt med materialene. Disse materialene har en beregnet levetid på minimum 30 år. I tillegg benyttes sokkelrør/stolpesko på apparatene slik at levetiden blir lang.

 

 

Produsert i Norge. 10 år garanti mot material og produksjonsfeil.

 

Vennligst skriv i Melding til salgsavdeling / Bestillingsreferanse om du ønsker mer informasjon om produktet, levering og frakt.
Eksakt frakt vil beregnes etter behandling av ordre / forespørsel.

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser

137665