188373

Utendørs Tautrening - Battle Ropes

Til treningspark

Varenr: 8923
16 149,- ink. mva.
12 919,- eks. mva.
12 919,- Exkl. moms
16 149,- Inkl. moms
16 149,- sis.alv.
12 919,- ilman alv.
Antall: (Sett):
-+
Bestillingsvare 20 dager (estimat)

Apparat til ulike former for tautrening. Battle ropes gir god trening for armer, rygg og holdning. Dersom du jobber med slakere tau, vil vekten bli tyngre. Ved å gå bakover slik at tauene blir strammere, vil vekten bli lettere. En ypperlig øvelse til utetreningen.

Aktiv Trening serien er utviklet i samarbeid med fysioterapeuter og idrettsterapeuter med høy kompetanse på trening av både friske personer og personer i rehabiliteringssituasjon. Det er laget et bredt spekter av produkter som tilfredsstiller flere målgrupper, noen er spesielt utviklet til rehabilitering, mens andre er utviklet til styrketrening. Produktene krever lite vedlikehold og tilsyn, og gir mulighet til å trene de fleste muskelgruppene ved bruk av egen kroppsvekt.

 

Produktdetaljer:

  • Størrelse: 1,2 x 7,4 m
  • Arealbehov: 4,2 x 10,4 m
  • Fallhøyde: -
  • Fallunderlag: Støtmatter eller sand
  • Aldersgruppe: +15 år

 

Elementet kan brukes som frittstående treningsapparat, eller som en del av en hinderløype. Solid utførelse som egner seg godt til bruk i en outdoor fitness park, eller i treningspark.

  

Produsert i Norge med 10 års garanti mot material og produksjonsfeil.

 

Vennligst skriv i Melding til salgsavdeling / Bestillingsreferanse om du ønsker mer informasjon om produktet, levering og frakt.
Eksakt frakt vil beregnes etter behandling av ordre / forespørsel.

 

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser

188373