Discgolf Kurv Guru Practice Basket

Portabel frisbeegolf kurv

Varenr: 220411
1 999,- ink. mva.
1 599,- eks. mva.
1 599,- Exkl. moms
1 999,- Inkl. moms
Antall: (Stk):
-+
Bestillingsvare (52 dager)
BeskrivelseTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Tren putting eller lag din egen frisbeegolfbane med Guru Disc Golf Basket. Et rimeligere alternativ til permanente frisbeegolfkurver.
Guru Disc Golf Basket er en lett og stødig kurv som gir deg en realistisk puttetrening til lav pris. Ved hjelp av sine kryssende kjettinger så fanger denne kurven disken overraskende bra med tanke på hvor portabel og lett den er.

Produktinformasjon:

  • 12 vertikale kjettinger med doble kryssende kjettinger
  • Høyde: 130 cm
  • Vekt: 8,9 kg  

Kurven passer også fint til bruk i hagen, i parken, på hytta eller som en midlertidig kurv på frisbeegolfbanen.

 

 

Discgolf også kalt frisbeegolf er en idrett som ligner mye på vanlig golf, men man bruker en frisbee eller disc i stedet for golfball, og kurver i stedet for hull. Banen består som oftest av 9 eller 18 kurver og det gjelder å treffe kurven på færrest kast. Etter første kast går man bort og kaster videre fra der discen ligger, helt til discen ligger i kurven.
Discene (frisbeene) som brukes i frisbeegolf skiller seg litt ut fra vanlige frisbeer. Discene er mindre i størrelse, dette for at de er optimalisert for å flyte bedre under varierende vindforhold. De er laget med ulike egenskaper som gjør at noen flyr langt, noen går mot høyre eller venstre og noen flyr kort og presist. De fleste discer har en vekt mellom 160-180 gram, og deles inn i tre kategorier.

  • Putter brukes når man er tett på kurven og presisjon er nøkkelen.
  • Midrange er som navnet foreslår, en mellomting mellom putter og driver. Dette er den vanligste frisbeen å spille med. Er man en nybegynner så er det lurt å starte med en mellomdistansefrisbee og heller gå over til andre varianter etter hvert som man får mer erfaring med spillet. 
  • Driveren bruker man når man skal ha frisbeen til å gå langt og man ikke trenger presisjonen som putteren gir.


Innenfor disse tre kategoriene er det store forskjeller på frisbeene, noen er laget for sterk vind og andre er laget for vindstille forhold.
Når man spiller frisbeegolf er det lov å ta med seg så mange frisbeer man ønsker og bytte mellom hvert kast!

Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
243896