Discgolf Kurv Guru Practice Basket

Portabel frisbeegolf kurv

Varenr: 220411
1 999,- ink. mva.
1 599,- eks. mva.
1 599,- Exkl. moms
1 999,- Inkl. moms
Antall: (Stk):
-+
Kvantumsrabatt!Volymrabatt!Määräalennus!
8 på lager
BeskrivelseTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Discgolf Kurv Guru Practice Basket ett rimeligere alternativ til permanente frisbeegolfkurver.
Guru Disc Golf Basket er en lett og stødig kurv som gir deg en realistisk puttetrening. Ved hjelp av sine kryssende kjettinger så fanger denne kurven disken overraskende bra. Spill Frisbeegolf der du måtte ønske med denne lette og portable Discgolfkurven.

 

Produktinformasjon:

  • 12 vertikale kjettinger med doble kryssende kjettinger
  • Høyde: 130 cm
  • Vekt: 8,9 kg  

 

 

 

Discgolf også kalt frisbeegolf er en idrett som ligner mye på vanlig golf, men man bruker en frisbee eller disc i stedet for golfball, og kurver i stedet for hull. Banen består som oftest av 9 eller 18 kurver og det gjelder å treffe kurven på færrest kast. Etter første kast går man bort og kaster videre fra der discen ligger, helt til discen ligger i kurven.
Discene (frisbeene) som brukes i frisbeegolf skiller seg litt ut fra vanlige frisbeer. Discene er mindre i størrelse, dette for at de er optimalisert for å flyte bedre under varierende vindforhold. De er laget med ulike egenskaper som gjør at noen flyr langt, noen går mot høyre eller venstre og noen flyr kort og presist. De fleste discer har en vekt mellom 160-180 gram, og deles inn i tre kategorier.

  • Putter brukes når man er tett på kurven og presisjon er nøkkelen.
  • Midrange er som navnet foreslår, en mellomting mellom putter og driver. Dette er den vanligste frisbeen å spille med. Er man en nybegynner så er det lurt å starte med en mellomdistansefrisbee og heller gå over til andre varianter etter hvert som man får mer erfaring med spillet. 
  • Driveren bruker man når man skal ha frisbeen til å gå langt og man ikke trenger presisjonen som putteren gir.


Innenfor disse tre kategoriene er det store forskjeller på frisbeene, noen er laget for sterk vind og andre er laget for vindstille forhold.
Når man spiller frisbeegolf er det lov å ta med seg så mange frisbeer man ønsker og bytte mellom hvert kast!

Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
243896