Discgolfkurv Guru Practice Basket

Portabel frisbeegolfkurv

Varenr: 220411
1 499,- ink. mva.
1 199,- eks. mva.
1 199,- Exkl. moms
1 499,- Inkl. moms
1 499,- sis.alv.
1 199,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
10 på lager

Discgolfkurv Guru Practice Basket ett rimeligere alternativ til permanente frisbeegolfkurver. Kurven er lett og stødig og gir deg en realistisk puttetrening. Ved hjelp av sine kryssende kjettinger så fanger denne kurven disken overraskende bra. Spill Frisbeegolf der du måtte ønske med denne lette og portable Discgolfkurven.

 

  • Kurven passer fint til bruk i hagen, parken eller på hytta
  • Lett å ta med seg

 

Produktdetaljer:

  • 12 vertikale kjettinger med doble kryssende kjettinger
  • Høyde: 130 cm
  • Vekt: 8,9 kg  

 

Discgolf også kalt frisbeegolf er en idrett som ligner mye på vanlig golf, men man bruker en frisbee eller disc i stedet for golfball, og kurver i stedet for hull. Banen består som oftest av 9 eller 18 kurver og det gjelder å treffe kurven på færrest kast. Etter første kast går man bort og kaster videre fra der discen ligger, helt til discen ligger i kurven.
Golfdiscene (frisbeene) som brukes i frisbeegolf skiller seg litt ut fra vanlige frisbeer. Golfdiscene er mindre i størrelse, dette for at de er optimalisert for å flyte bedre under varierende vindforhold. De er laget med ulike egenskaper som gjør at noen flyr langt, noen går mot høyre eller venstre og noen flyr kort og presist. Når man spiller frisbeegolf er det lov å ta med seg så mange discer man ønsker og bytte mellom hvert kast!

 

De fleste discer har en vekt mellom 160-180 gram, og deles inn i tre kategorier.

  • Putter brukes når man er tett på kurven og presisjon er nøkkelen.
  • Midrange er som navnet foreslår, en mellomting mellom putter og driver. Dette er den vanligste frisbeen å spille med. Er man en nybegynner så er det lurt å starte med en mellomdistansefrisbee og heller gå over til andre varianter etter hvert som man får mer erfaring med spillet. 
  • Driveren bruker man når man skal ha frisbeen til å gå langt og man ikke trenger presisjonen som putteren gir.

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser

243896