305546 305546

Dartskive Harrows Official Competition

Tradisjonell dartspill

Varenr: 238388
769,- ink. mva.
615,- eks. mva.
615,- Exkl. moms
769,- Inkl. moms
Antall: (Stk):
-+
3 på lager
Beskrivelse

Dartspill

TilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Harrows Official Competition Dartskive med stiftefri bullseye er produsert i henhold til internasjonal standard for Matchplay.

 

Produktinformasjon:

  • Internasjonal standard
  • Profesjonell kvalitet
  • Sisalskive
  • Stiftefri bullseye 

 

NB! Husk å bestille piler (se under tilbehør). Merk at tungstenpiler har større tetthet som gir en smalere pil, og garanterer flere bullseye. 

 

Dartspill

Dartspill

Dartskiven skal henge i en høyde på 173 cm fra gulvet og til Bull’s eye – senteret på dartskiven.
Den som kaster skal ha en avstand på 237 cm fra skiven – denne avstanden skal måles fra forkant av skiven og ikke fra veggen da en dartskive normalt stikker ut ca 5 cm.
Marker linjen der du skal kaste fra- profesjonelle dartklubber har som regel en lekt skrudd ned i gulvet som kalles «Hockey». Fordelen med en fastmontert markering er at denne holder seg på plass kontra en markering som ligger løst og kan flyttes på.
Er man flere som skal kaste dart sammen, bestemmer man hvem som skal starte ved å kaste hver sin pil mot dartskiven. Den som kommer nærmest Bulls Eye er den som starter. 

 

Populære dartspill

Det finnes mange ulike spillvarianter for dart, men de mest populære spillene er uten tvil 301 og 501. Disse anses som turneringsregler og bør være prioriterte spill for nybegynnere. To andre spill det også kan være fint å kjenne til er Baseball dart og Killer dart. Baseballdart er et supert spill for nybegynnere fordi det har enkle regler. Kiillerdart er et supert gruppespill. Spillet handler om å slå dobbel for å ''drepe'' og eliminere motstanderne dine. Hvis du lærer å spille Killer tidlig i karrieren din, kan du få en betydelig fordel for nøyaktigheten din.

 

Utstyret som trengs for å spille dart:

  • En god dartskive
  • Et sett med tre piler, enten soft tips eller ståltips – kommer seg an på dartskiven.
  • Et trygt og godt opplyst sted å spille.
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
305546