Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

INFORMASJON OM SELSKAPET
Klubben AS ble startet i 1976, og er i dag en ledende leverandør av utstyr til svømme- og idrettshaller, treningssenter, skoler, barnehager, institusjoner, butikker, idrettslag og privatpersoner. Vi er 45 ansatte på vårt hovedkontor på Flisa og har filialer i Sverige, Finland og Polen. Vi er blant Norges største nettbutikker med rundt 20.000 varer i vårt produktsortiment.

 

Vi tilbyr utstyr til fotball, håndball, bordtennis, basketball, baseball, orientering, hjemmetrening, styrketrening, fitness, svømming, babysvømming, klatring, friidrett, turn, barneidrett, gymnastikk, innebandy, KIN-ball, Speedminton m.m. Vi er også leverandør av tyngre utstyr til svømmehaller som billettsystemer, garderober, banetau, bassengrister, stupebrett, startpaller, stupetårn, barnebasseng, stålbasseng, leidere og trapper. Vi tilbyr også barnehageutstyr og sansemotoriske produkter.

 

Vår hovednettbutikk er www.klubben.no. Vi er også ansvarlige for Idrettsbutikken.no, Klubbensport.se, Klubbensport.fi og Klubben.pl.

 

Det er trygt å handle hos oss. Siden starten i 1976 har flere hundre tusen kunder handlet av oss. Hos oss er det kundene som er i fokus. Vi gjør vårt beste for at du skal bli 100% fornøyd. Har du spørsmål? Vennligst ta kontakt med oss på telefon: 62 95 06 10 eller e-post: info@klubben.no.

 

Vår adresse er Færdervegen 49, 2270 Flisa.

 

Organisasjonsnummer     
NO 913 716 647