Spesialtilbud Spesialtilbud (Trykk her for å se spesialtilbud)
Dine spesialtilbud

Infosenter


Miljøfyrtårn

Klubben AS er Miljøfyrtårnsertifisert. Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Miljørutiner

Klubben AS er medlemmer av El-returordningen. Returkataloger  og Europaller brukes om igjen. Vi kildesorterer avfall på kontor og lager.

Miljøfrakt

Klubben AS bruker Miljøfrakt A/S til transport på Østlandsområdet, se www.miljofrakt.no. Miljøfrakt har som mål å alltid ha den siste og mest miljøvennlige teknologien. De samarbeider med miljøorganisasjonen Zero og kjøper klimakvoter av Framtiden i våre hender. Zero er aktivt med i dialogen når de skal kjøpe inn nye biler. Deres sjåfører har gjennomført kjøreatferdskurs med fokus på miljø. Miljøfrakt setter deler av omsetningen av i et eget miljøfond.

Grønt Punkt medlemsskap

Klubben AS tar miljøansvar. Vi er derfor medlem av Grønt Punkt Norge AS. Gjennom dette medlemskapet er  vi med på å finansiere returordningene for plast-, metall-, og glassemballasje, emballasjekartong, drikkekartong og bølgepapp. Klubben AS vil med dette bidra til å skape et bedre miljø for fremtidige generasjoner.

Katalogutsendelser

Våre store kataloger sendes med klimanøytral distribusjon av Posten. Posten reduserer klimagassutstlippene som transporten forårsaker - i tillegg til å kompensere for resterende utslipp. Dette gjøres ved kjøp av sertifiserte klimakvoter i et FN-godkjent vannkraftprosjekt i India.

E-handel

Klubben AS tilbyr e-handel til sine offentlige kunder. Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) har miljøeffekter – både positive og negative. Disse omtales ofte som 2 %- og 98 %-effektene. 2 % henviser til at IKT forårsaker 2 % av klimautslippet, mens 98 % henviser til resten av klimabelastningen som IKT kan bidra til å redusere. E-handel bidrar positivt til både 2 % og 98 %.

El-retur

Klubben AS er tilsluttet det offentlige godkjente returselskapet Elretur AS og oppfyller dermed produsentansvaret for elektriske og elektroniske produkter i henhold til Avfallsforskriftens kapittel om kasserte elektriske og elektroniske produkter (EE-forskriften). Elretur AS garanterer for drift av et landsdekkende innsamlingssystem med miljøriktig håndtering og gjenvinning av EE-avfall, samt rapportering til offentlige myndigheter. Elretur AS er sertifisert etter ISO 9001 og ISO 14001 standardene, samt godkjent av Klima og forurensningsdirektoratet som kollektivt finansiert returselskap for EE-avfall.

                                     Klubben AS tar imot elektronisk avfall som er kjøpt hos oss og sender det videre til El-retur. Vi tar imot i våre lokaler på Flisa,
                                     Færdervegen 49,  eller pr. post: Pb 53, 2271 FLISA. Det er ikke frakt på retur av elektronisk avfall som er kjøpt hos oss. Ta kontakt på                                                  telefon: 62 95 06 10 eller e-post.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.