Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Miljøfyrtårn

Klubben AS er Miljøfyrtårnsertifisert. Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Miljørutiner

Klubben AS er medlemmer av El-returordningen. Returkataloger  og Europaller brukes om igjen. Vi kildesorterer avfall på kontor og lager.

Miljøfrakt

Klubben AS bruker Miljøfrakt A/S til transport på Østlandsområdet, se www.miljofrakt.no. Miljøfrakt har som mål å alltid ha den siste og mest miljøvennlige teknologien. De samarbeider med miljøorganisasjonen Zero og kjøper klimakvoter av Framtiden i våre hender. Zero er aktivt med i dialogen når de skal kjøpe inn nye biler. Deres sjåfører har gjennomført kjøreatferdskurs med fokus på miljø. Miljøfrakt setter deler av omsetningen av i et eget miljøfond.

Grønt Punkt

Klubben AS tar miljøansvar. Vi har derfor lisens hos Grønt Punkt Norge AS. Vi er således med på å finansiere returordningene for plast-, metall-, og glassemballasje, emballasjekartong, drikkekartong og bølgepapp. Klubben AS vil med dette bidra til å skape et bedre miljø for fremtidige generasjoner.

Katalogutsendelser

Våre store kataloger sendes med klimanøytral distribusjon av Posten. Posten reduserer klimagassutstlippene som transporten forårsaker - i tillegg til å kompensere for resterende utslipp. Dette gjøres ved kjøp av sertifiserte klimakvoter i et FN-godkjent vannkraftprosjekt i India.

E-handel

Klubben AS tilbyr e-handel til sine offentlige kunder. Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) har miljøeffekter – både positive og negative. Disse omtales ofte som 2 %- og 98 %-effektene. 2 % henviser til at IKT forårsaker 2 % av klimautslippet, mens 98 % henviser til resten av klimabelastningen som IKT kan bidra til å redusere. E-handel bidrar positivt til både 2 % og 98 %.

NorsirkNorsirk

Klubben AS har produsentansvar for EE-produkter, batterier og emballasje gjennom Norsirk som er et myndighetsgodkjent produsentansvarsselskap for elektriske og elektroniske produkter, batterier og emballasje. Norsirk samler inn, miljøsanerer og gjenvinner.

                                     Klubben AS tar imot elektronisk avfall som er kjøpt hos oss og sender det videre til Norsirk. Vi tar imot i våre lokaler på Flisa,
                                     Færdervegen 49,  eller pr. post: Pb 53, 2271 FLISA. Det er ikke frakt på retur av elektronisk avfall som er kjøpt hos oss. 

Ta kontakt på telefon: 62 95 06 10 eller e-post El-retur.