Spesialtilbud Spesialtilbud (Trykk her for å se spesialtilbud)
Dine spesialtilbud

Infosenter


HVA ER ANGRERETT

 

Intet kjøp er avsluttet før du som kunde er 100% fornøyd. Når du handler hos Klubben AS kan du alltid føle deg trygg.

Angrer du på ditt kjøp? Da kan du søke retur på vår webMin side – Retur.  Bekreftelse på mottak av reklamasjonshenvendelsen vil komme på e-post. I bekreftelsen vil det også bli informert om det kreves spesielle vilkår / håndtering fra kjøper side ifm. retursending av produktet/ene. Vi betaler tilbake dine fraktutlegg.

 

Dette sier loven: 

 

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten gjelder for varer og for enkelte tjenester (se unntak i siste avsnitt).

 

Angrerettsloven forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist). Klubben AS ønsker først og fremst fornøyde kunder og gir alle våre kunder 100 dagers angrefrist. OBS! Dette gjelder ikke spesialproduserte varer!

 

Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til tre måneder.


For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i tilnærmet samme mengde og stand som du mottok den.

 

Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Du har risikoen for transporten tilbake til oss. Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det du har betalt inkludert porto for forsendelsen til deg, ekspedisjonsgebyr, tollavgifter, oppkravsgebyr, etc. Dette gjelder kun når hele kjøpet returneres. Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg.


Produktet sendes tilbake til oss i originalemballasje, sammen med angrerettskjema. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet.

 

Angrerettloven gjelder kun i forbrukerkjøp. Det betyr at selgeren må være yrkesselger og at varen i hovedsak er til personlig bruk. Den gjelder heller ikke for tidsbestemte ytelser for varer som forringes raskt.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.