Infosenter


Personvernerklæring

1. Formålet med å samle inn personopplysninger.

Formålet med Klubben AS sin kunderegistrering er at du skal kunne utføre en handel i vår nettbutikk. Vi ønsker også å kunne tilby våre kunder fordeler og tilbud, samt at vi skal kunne gi tilbud basert på kjøp av varer og tjenester. Vi ønsker også å kunne gi tilpasset kommunikasjon og å bygge generell kunnskap om kjøpstrender.

Behandlingen av opplysningene om deg bygger på samtykket du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven 2018, bokføringsloven, regnskapsloven og eventuelle andre relevante lover.

Etter personopplysningsloven har Klubben AS rollen som behandlingsansvarlig. Utleveres opplysninger om deg til Klubben AS sine tjenesteleverandører, vil tjenesteleverandøren være databehandler for disse opplysningene.

2. Hvilke opplysninger samles inn

Klubben AS behandler personopplysningene du har oppgitt, som navn, adresse, e-post, telefonnummer. For å trygge at Klubben AS har korrekte opplysninger om deg kan disse opplysningene sjekkes mot eksterne databaser som for eksempel adresseregistre.

Klubben AS behandler opplysninger fra dine kjøp på Klubben AS sin nettbutikk. Når du handler gjennom nettbutikken mottar Klubben AS informasjon om handlet beløp, produkter, dato/tidspunkt, hvor kjøpet er gjort, og om eventuelle rabattkoder eller gavekort er benyttet.

Din respons på generelle kampanjer, tilpassede kampanjetilbud, e-post og innlogget aktivitet på nett kan bli lagret.

Nettbutikken lagrer informasjonskapsler (cookies). Opplysningene som samles når du besøker siden, brukes også til å vise deg spesielle nettbannere. Dette er reklame som vi gjør på andre nettsider. Som oftest brukes såkalte cookies eller piksler i den forbindelse. Vi har som mål å gjøre reklamen du mottar mer nyttig og interessant for deg.

Derfor vil du hovedsakelig se nettbannere med produkter som du har sett på, eller som ligner på produkter du har sett på, på sidene våre (såkalt retargeting). Når det gjelder nettbannere bruker vi utelukkende data-pseudonymer; klartekst-informasjon om deg som person (f.eks. navnet eller e-post adressen din) blir ikke lagret i cookiene.

3. Hvordan bruker Klubben AS dine opplysninger:

Klubben AS og våre tjenesteleverandører kan bruke opplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår gjennom ditt kundeforhold hos oss for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne oppfylle våre avtaler med deg.

En grunnleggende behandling er å tilby personaliserte tilbud, håndtering av rabattkoder og ordrebekreftelser, samt administrere ditt kundeforhold for eksempel dersom du henvender deg til kundeservice.

Klubben AS og våre tjenesteleverandører bruker opplysningene for å gi deg tilbud og kommunikasjon i tråd med de samtykker du har gitt. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, og vi vil da slette de opplysninger som ble lagret i tilknytning til det aktuelle samtykket.

Bedriftskunder kan motta salgssamtaler og kataloger. Dette gjelder ikke privatpersoner. Ta kontakt med kundesenteret dersom du ikke ønsker dette.

Dersom du ønsker nyhetsbrev med kampanjekoder, rabatter, nyheter og tips må du godkjenne det i en egen rubrikk. Dersom du senere ikke ønsker nyhetsbrev kan du enkelt endre dette på «Min side - Vilkår» eller ved å trykke på trykke «slett meg fra mail-liste» nederst på nyhetsbrevet.

Dersom din handel blir avbrutt, sender vi deg e-poster med en påminnelse om de produktene du la i din handlevogn. Dette gjør vi som en ekstra kundeservice for å gjøre kjøpsopplevelsen hos oss så smidig og enkel som mulig. Påminnelsesmailer om glemt handlekurv kommer uavhengig av om du abonnerer på nyhetsbrev eller ikke. Disse påminnelsesmailene kan du reservere deg mot ved å trykke «slett meg» nederst i påminnelsesmailen.

Vi vil også be alle kunder som har gjennomført kjøp om å evaluere produktene de kjøpte, slik at andre kunder kan lese erfaringene med produktet. Disse evalueringsforespørslene kan du også reservere deg imot ved å trykke «slett meg» nederst i evalueringsmailen.

Klubben AS analyserer kjøpshistorikk for å gi deg personaliserte- og relevante tilbud, samt forslag til ofte kjøpte produkter.

Detaljert kjøpshistorikk oppbevares inntil i fem år etter krav i bokføringsloven. Detaljerte kjøpsopplysninger anonymiseres.

Dersom du melder fra til oss at du ikke lengre ønsker å være oppført som kunde slettes alle opplysninger om deg utover de opplysninger som bokføringsloven og regnskapsloven krever lagret.

Klubben AS bruker kjøpshistorikk fra dine tidligere kjøp, samt informasjon som har kommet inn via våre cookies for å analysere trender og respons på kampanjer, og for å optimalisere sortimentet og drift av leverandørenes tjenester. Da brukes ikke personidentifiserbare opplysninger.

Re-targeting

Nettsidene våre bruker såkalt "re-targeting"-teknologi. Vi bruker den for å gjøre internett-tilbudet vårt mer interessant for deg. Med denne teknikken kan vi rette reklame til brukere som tidligere har interessert seg for nettbutikken og tilbudet vårt når de besøker siden til en av partnerne våre. Vi er sikre på at å integrere en personlig, interesserelatert reklame er mer interessant for internettbrukerne enn nøytral reklame uten personlig referanse. Visningen av slik reklame på nettsidene til partnerne våre skjer på grunnlag av cookie-teknologi og analyse av forutgående navigering. Denne typen reklame skjer helt pseudonymisert.

Når du besøker nettsiden vår aktiveres cookies som registrerer, lagrer og analyserer opplysninger hvordan du bruker siden. Videre lagres opplysningene om deg i cookiene etter at økten er over og hentes fram neste gang du besøker siden.

Hvordan kan du hindre lagring av cookies?

Du kan gå inn i nettleseren din og angi at cookies bare skal lagres når du godkjenner det og på den måten hindre at cookies lagres i framtiden. Hvis du ønsker å akseptere cookies fra Klubben AS, men ikke fra tjenesteleverandørene eller partnerne våre, kan du velge "Blokkere cookies fra tredjeparter" i nettleseren.

Du vil kunne finne opplysninger om hvordan du avviser nye og sletter eksisterende cookies under "hjelp" i menyen til nettleseren din.

4. Tredjeparter/samarbeidspartnere

Personopplysninger kan deles og behandles av Klubben AS sine samarbeidspartnere. Dette er blant annet leverandører av digitale tjenester, bank, logistikk og regnskap. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av Klubben AS i henhold til databehandleravtaler med Klubben AS.

Klubben AS kan i visse tilfeller, regulert av lovverk, også levere opplysninger til myndighetene.

5. Sikkerhet

Nettstedet benytter SSL-sertifikat (for HTTPS). Dette sertifikatet har A-rating, og sikrer blant annet kommunikasjonen mellom nettstedet og besøkende slik at ingen skal kunne lese eller endre på informasjon som utveksles. I tillegg sikrer dette identitet til nettstedet. Servere driftes hos driftspartner der det gjøres nødvendige oppdateringer og sikkerhetstiltak. Passord knyttet til brukerprofilene «hashes» i databasen slik at ingen kan se hvilket passord som er knyttet til en brukerkonto, selv ikke teknisk personell. Det er flere nivåer av tilgangskontroll i løsningsarkitekturen. Operatører for ordreadministrasjon har tilgang til ordrer og behandling av disse.

6. Statistikk

Alle besøk på vår nettbutikk Klubben.no etterlater elektroniske spor. Klubben AS analyserer opplysninger, som blant annet aktivitet på klubben.no sin nettside og klubben.no sine sider i sosiale medier, samt opplysninger om eventuelle kjøp hos klubben.no

Opplysningene blir ikke brukt til å identifisere deg som person. Klubben AS bruker opplysningene til å lage statistikk som viser for eksempel hvilke sider som er mest lest, omsetning og populære produkter. Slik kan vi forbedre tjenestene på klubben.no

Google analytics:

Klubben AS bruker Google analytics for å kjøre inngående analyse av våre nettsider.

Informasjonen Google samler om bruken av denne nettsiden overføres til en Google-server i USA og lagres der. Hvis IP-anonymisering aktiveres på denne nettsiden vil IP-adressen avkortes før den sendes innenfor EU eller EØS-området. Kun i unntakstilfeller vil hele IP-adressen sendes til en Google-server i USA før den avkortes der. Den anonymiserte IP-adressen som nettleseren din sender til Google Analytics sammenholdes ikke med andre data hos Google.

7.Sosiale Medier

Klubben.no inneholder funksjoner for sosiale medier, inkludert liker-knapp for Facebook. Slike funksjoner kan registrere IP-adressen din og hvilken side du åpner på nettstedet vårt, og de kan lagre informasjonskapsler for at funksjonene skal fungere som tiltenkt. Funksjoner for sosiale medier driftes enten av en tredjepart eller direkte på nettstedet vårt. Din bruk av slike funksjoner er underlagt personvernerklæringen til selskapet som leverer dem.

Du kan når som helst logge inn på Min Side på nettsiden vår eller ringe til vårt kundesenter for å oppdatere kontaktopplysningene dine eller endre innstillingene for hvordan du foretrekker å motta utsendelser. Dessverre kan vi ikke hjelpe deg med å begrense eller endre innleggene i sosiale medier. Slike endringer må du gjøre selv på den aktuelle kontoen.

8. Endringer

Klubben AS kan endre samtykke og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår når du logger på klubben.no før endringene iverksettes.

9. Dine rettigheter

Rett til korrigering

Du kan endre dine kundedata på «Min side»

Rett til endring av samtykke

Du kan styre dine samtykker og valg på «Min side - Vilkår», når du er logget inn på klubben.no. Som innlogget har du innsyn i dine personopplysninger og din kjøpshistorikk. Klubben AS kundeservice skal også kontaktes dersom du krever endret opplysninger som du ikke selv kan endre ved innlogging på din side hos klubben.no.

Samtykke til å motta nyhetsbrev kan altså redigeres på «Min side - Vilkår». Du kan også trykke «slett meg fra mail-liste» nederst.

Rettighet til overførbarhet

Du har rett til å få en kopi av personopplysningene dine. Dette gjelder kun de personopplysningene du har oppgitt til oss.

Rett til tilgang

Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg. Kontakt Klubben AS kundeservice og du vil få tilsendt personopplysningene dine via e-post.

Rett til sletting

Du har rett til å slette hvilke som helst personopplysninger behandlet av Klubben AS når som helst, bortsett fra i følgende situasjoner:

  • du har en pågående sak hos Kundeservice

  • du har en åpen bestilling som ikke er sendt ennå eller bare er delvis sendt

  • du har uoppgjort gjeld hos Klubben AS,  uavhengig av betalingsmetode

  • du mistenkes for eller har misbrukt våre tjenester i løpet av de siste fire årene

  • gjelden din har blitt solgt til en tredjepart i løpet av de siste tre årene, eller i løpet av det siste året for avdøde kunder

  • kredittsøknaden din har blitt avvist i løpet av de siste tre månedene


Dersom du melder fra til oss at du ikke lengre ønsker å være oppført som kunde slettes alle opplysninger om deg utover de opplysninger som bokføringsloven og regnskapsloven krever lagret.

Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger, eller har spørsmål til behandlingen, kan du sende e-post til info@klubben.no og merke den med "Personopplysninger".

Hvis du ikke er fornøyd med Klubben AS sin behandling og bruk av personopplysningene dine, og/eller svarene vi har gitt deg, har du rett til å klage til Datatilsynet.

10. Ansvarlig

Klubben AS er ansvarlig er for personopplysningene dine i henhold til gjeldende personvernslovgivning.

Klubben AS
Postboks 53 - 2271 FLISA
2271 FLISA
e-post: info@klubben.no
Telefon: 62 95 06 10
Organisasjonsnummer: 913716647
Nettbutikk: Klubben.no

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.