Spesialtilbud Spesialtilbud (Trykk her for å se spesialtilbud)
Dine spesialtilbud

Anmeldelser skrevet av Anonym Kunde Klubben.no

Antall anmeldelser: 132

Snittkarakter: 4,43

14.09.2020 DMC Elite MAX Svømmeføtter korte blad Hvit - Velg størrelse

Veldig fornøyd med svømmeføttene! Sitter godt på foten og det nye designet gjør at man produserer mer fart sammenlignet med tidligere modeller. Er man usikker på størrelse kan det være lurt å gå opp en skostørrelse. En god investering!
 
Upassende?

21.08.2020 Speedo Biofuse Finger Paddles Grå/Lime

En liten, men "stor" paddles. En "must have" paddles, Ser denne som en del av den optimale paddles trio , sammensetningen: Speedo Biofuse Power Paddle, Fastskin paddles og Speedo Biofuse Finger Paddle. Fingerpaddles og sculling med disse, er en fin avslutning på en trening med paddles.
 
Upassende?

21.08.2020 Speedo Fastskin Teknikk Paddles Svart/Rød - Paddle

Meget gode paddles..Fungerer meget bra til Sculling. Er "rund" i kantene, og gir ikke et kontant bitt i vannet. Det er nok en styrke og en svakhet , alt etter bruken. Disse paddels hadde vært enda bedre om fingerstrikken hadde vært 2-3 ganger så bred! Dette er et sett paddles, som en bør ha som konkurransesvømmer. Men etter mitt syn kommer en ikke utenom speedos powerpaddle og fingerpaddles.
 
Upassende?

21.08.2020 FINIS Stability snorkel: SPEED Gul

Fantastisk snorkel. Komfortabel. Sitter meget bra. Gir lite motstand.( Fungerer optimalt til rask undervannssvømming, f eks med monofinne.) . Bør nok helst brukes i relativt flatt, rolig vann. I bølger ville jeg foretrukket ordinær Finis frontsnorkel. Dette er snorkel nr 1 for konkurransesvømmere.
 
Upassende?

21.08.2020 FINIS Frontsnorkel - Senior Gul

Anbefaler denne frontsnorkelen. Fungerer meget bra i turbulente forhold og i rolig vann. Fungerer bra til å dykke med, men har gir litt motstand og vibrerer litt om en svømmer fort under vann. Bra ventil. Signalfarge og vertikal stilling gir litt bedre god synlighet i åpnent farvann,. (Bør nok kombineres med badehette og bøye i signalfarge)
 
Upassende?

23.07.2020 Badstuepute

Dette produktet faller fort fra hverandre. Jeg vil ikke anbefale!
 
Upassende?

10.05.2020 Tilbehør Ballpumpe med ventilnål

Fryktelig dårlig pumpe. Slarkete, lager pipelyd når du pumper. Endestykket som er gjenget, og skal stoppe pumpen når den trekkes helt ut faller av da den er av plast og gjengene er for svake. Elendig rett og slett. For all del ikke kjøp denne pumpen.
 
Upassende?

29.04.2020 Yogabolster Gir støtte og stabilitet

Kjøpte de første yogabolsterene i 2013 som er blitt brukt kontinuerlig siden det, under ca 3 yogakurs per uke. De holder fremdeles så kan ikke si annet enn at de holder veldig god kvalitet.
 
Upassende?

29.04.2020 Vasa Swim Ergometer benk

Vi har hatt mye glede av vår Vasa benk i Lambertseter Svømmeklubb. Den brukes for teknikk instruksjon for de yngre utøverne med stort hell, treneren kan gi feedback samtisidg som svømmeren øver teknikk på catch og taklengde. For de eldre svømmerne er det et kjærkomment alternativ hva sykdom eller skade begrenser vanlig trening. I tillegg er sprint trening med økt motstand gull for sprintere i kombinasjon med annen styrketrening. Vi har også brukt Vasa benken på noen PT-kunder for teknikklæring og det har vært veldig populært.
 
Upassende?

23.04.2020 Tilbehør EXIT robotgressklipper-stopp L For trampoliner | 2 stk. i settet

Veldig enkelt å montere denne robotklipperstopperen. Ser bra ut på Elegant trampolinen vår.
 
Upassende?

30.03.2020 Pumpe til AirFloor OV 10

Overpriset pumpe av medium kvalitet. Får tak i akkurat samme pumpe til under 500 kroner flere andre steder.
 
Upassende?

23.03.2020 TL Vårens lekekurspakke (stor) 2020 Alt du trenger til Trivselslederlekene

For en flott pakke :) mange aktiviteter til en rimelig pris :)
 
Upassende?

03.03.2020 Rumpeldunk pakke Alt du trenger for å spille Rumpeldunk

Fantastisk! Jeg spiller det med vennene mine hver sommer. Veldig enkelt å lære og så gøy vettu :) Lett og bli god!
 
Upassende?

28.02.2020 Fox 40 elektronisk fløyte Ingen blåsing - kun et trykk

Et verktøy som er lett anvendelig i treninghverdagen. Gjør at vi som trenere kan rette all fokus mot det som skjer på banen og hele tiden kommunisere med utøverne, samtidig som vi kan gi signal med fløyten. Fløyten er brukervennlig.
 
Upassende?

28.02.2020 Powerband - lang, rund treningsstrikk 1.stk | Velg belastning

Powerband inngår som en svært sentral del av vår treningshverdag for Elverum håndball. Strikkene er anvendelige og lett tilgjengelige, utøverne kan selv ha dem i sin treningsbag. Det fine med powerband er at de kan brukes både til å belaste og til å avlaste. Som avlastning så kan en om en ønsker å gjøre f.e.ks. Nordic hamstring med avlastning feste strikken til ribbevegg/et festepunkt, og så ta den under armene og dermed få en avlastning i utførelsen av øvelsen. Som belastning så kan en få større motstand i utførelsen av f.eks. utfall om en tar strikken rundt hoften og får en partner til å gå bak og holde igjen. At powerbandene finnes i ulik motstand gjør at de er veldig anvendelige i treningsarbeidet. De med minst motstand passer for skulderøvelser og unge utøvere, mens de med mest motstand passer godt for spillerne på vårt elitelag. En kan jobbe isolert med spesifikke ledd og muskler, og en kan jobbe idretts-spesifikt ved å legge til strikken som motstand på bevegelser en gjør i den idretten en utøver.
 
Upassende?

28.02.2020 Flexi-Bar Vibrasjonstrening for kjernemuskulatur

Håndball stiller store krav til skuldermuskulatur. Vår erfaring med Flexi-Bar er at det er et hjelpemiddel som bidrar til at vi på en enkel måte kan rette fokus mot skulderstabilitet og skulderkontroll. Ved å utfordre propriosepsjon og refleksiv kontroll gjør dette at vi i større grad klare å beholde god skulderhelse hos våre spillere. Flexi-Bar inngår derfor som et viktig virkemiddel i vår treninghverdag. Vi bruker flexi-Bar i rehabilitering og skadeforebyggende trening. Spillerne bruker dette som en del av oppvarmingen, og underveis i økten når det er pauser.
 
Upassende?

28.02.2020 Miniband - kort, rund treningsstrikk 10 stk. | Velg belastning

Jeg er tilhenger av utstyr som gjør trening mer tilgjengelig. Minibands er et enkelt verktøy som hver enkelt idrettsutøver kan ha i sin treningsbag eller som en kan bruke i sin hjemmetrening. Med dem kan en på en enkel måte rette fokus mot spesifikke ledd og muskler, og da spesielt rumpe og lår. Det er ulik motstand i strikkene og en kan da en "vokser ifra" en motstand velge neste nivå, eventuelt bruke to. Miniband er også et fint verktøy for å øke bevisstheten om leddposisjon, f.eks. for å hindre at knærne faller innover ved at en har en strikk rundt knærne da en kjøre knebøy med oppgave om å holde spennet i strikken under hele utøvelsen.
 
Upassende?

28.02.2020 Airex balansepute Cloud Myk

Vi bruker balanseputen i rehabilitering og skadeforebyggende trening. Passer veldig godt inn med tanke på rehabilitering av spillere som har fått ankelovertråkk og i fasen "retur til idrett". Da kan en utfordre spilleren innenfor kontrollerte rammer samtidig som en får utfordre balanse, koordinasjon og leddstabilitet (proprioseptiv trening). Cloud er en veldig myk balansepute som utfordrer styrke og stabilitet i større grad enn Solid og Elite, og kan derfor være ypperlig for å tilrettelegge for mer utfordrende øvelser.
 
Upassende?

28.02.2020 Airex balansepute Elite Middels fast

Vi bruker balanseputen i rehabilitering og skadeforebyggende trening. Passer veldig godt inn med tanke på rehabilitering av spillere som har fått ankelovertråkk og i fasen "retur til idrett". Denne balanseputen (Elite) passer godt som et tillegg til Airex Solid.
 
Upassende?

28.02.2020 Airex balansepute Solid Fastere kjerne og hardere skum

Vi bruker balanseputen i rehabilitering og skadeforebyggende trening. Passer veldig godt inn med tanke på rehabilitering av spillere som har fått ankelovertråkk og i fasen "retur til idrett". Denne balanseputen (Solid) er ganske fast som gjør den godt egnet til å begynne med. Da kan en utfordre spilleren innenfor kontrollerte rammer samtidig som en får utfordre balanse, koordinasjon og leddstabilitet (proprioseptiv trening). Når spilleren så gjenvinner mer styrke og stabilitet kan en velge andre balanseputer med andre kvaliteter, f.eks. Airex Elite.
 
Upassende?

28.02.2020 Airex balansepute Mini Sklimotstand på begge sider

Vi bruker balanseputen i rehabilitering og skadeforebyggende trening. Passer veldig godt inn med tanke på rehabilitering av spillere som har fått ankelovertråkk og i fasen "retur til idrett". Størrelsen på denne balanseputen gjøre at den er enkel å frakte med seg i treningsbagen. Det øker sannsynligheten for at utøveren bruker puten i sin terninghverdag.
 
Upassende?

28.02.2020 Indiaca Play fjærball (2 stk) Til lek og moro

Vi bruker Indiaca Play fjærball hos oss, og synes dette er morsomt og spennende utstyr som bidrar til variasjon i treningsarbeidet. Indiaca er et godt redskap til å trene teknikk og koordinasjon, en får jobbe med gode «balltreff» og forståelse for hvordan en som målvakt skal treffe en ball. Slik sett kan det gi god utvikling av målvaktsteknikk. Det passer spesielt for unge utøvere fordi det utvikler teknikk og forståelse. Det er alltid øvelsen i seg selv som gir muligheter og setter begrensninger, og derfor kan en med hjelp av Indiaca lage veldig mange forskjellige øvelser på ulikt nivå som kan passe for utøvere i alle aldre. Passer primært som en del av oppvarmingen, men for oss på elitelaget kan det også være et fint redskap å ty til da det er mye taktisk trening, og målvakt får litt «tid til overs» og kan jobbe med individuell utvikling.
 
Upassende?

17.02.2020 Manualsett Powerblock

Har brukt de i cca 4 år nå. Bare fantastisk! Sparer utrolig mye plass og lett å justere på 2-3 sekund. Fitnessblender trening - tusen takk for den nye kroppen!
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Manualsett Powerblock

08.02.2020 Swiss Timing startplate uten elektronikk kun plate

Man kan ikke ha aprobert stevne på den anbefales ikke
 
Upassende?

17.01.2020 Yoga Strap - 2,5 m Yogabelte Organic Cotton

Ok belte, menskulle vært bedre belte lås. Men god lengde og bredde på det. Men foretrekker Manduka betalere heller litt mere for den, da den har en veldig god lås for å dra inn, men også og gi slipp behagelig ut av øvelsen.
 
Upassende?

03.01.2020 Minibands Artzt Vitality 5 strikker med ulik belastning

Top Bewertet am: 5 Dezember 2018 Gekauft am: 5 November 2018
 
Upassende?

03.01.2020 Minibands Artzt Vitality 5 strikker med ulik belastning

Je recommande Produit super! Très résistant, contrairement à d’autres sites que je ne siterais pas, ou la bande s’est cassée sur ma jambe.. autant vous dire que ça fait mal! Bewertet am: 12 Februar 2019 Ich bin: Keine Angabe Geeignet für: Keine Angabe
 
Upassende?

03.01.2020 Minibands Artzt Vitality 5 strikker med ulik belastning

bon elastiques Bewertet am: 21 Februar 2019 Gekauft am: 22 Januar 2019
 
Upassende?

03.01.2020 Minibands Artzt Vitality 5 strikker med ulik belastning

Goed Bewertet am: 4 März 2019 Gekauft am: 1 Februar 2019
 
Upassende?

03.01.2020 Minibands Artzt Vitality 5 strikker med ulik belastning

Super Produkt Kenne es aus dem Fitnessstudio Bewertet am: 10 Januar 2019 Gekauft am: 10 Dezember 2018
 
Upassende?

03.01.2020 Minibands Artzt Vitality 5 strikker med ulik belastning

Rubber Bands Ich finde die Rubberbands sind eine ausgezeichnete Trainingshilfe. Ob im Fitnessstudio für mehr Wiederstand bei Übungen oder für Zuhause auch ohne Geräte. Durch die 4 verschiedenen Intensitätsstufen hat jedes Band seinen individuellen Nutzen bei bestimmten Übungen und ist für Anfänger sowohl als auch für Fortgeschrittene zu empfehlen. Bewertet am: 3 Februar 2019 Gekauft am: 4 Januar 2019
 
Upassende?

03.01.2020 Minibands Artzt Vitality 5 strikker med ulik belastning

Klein aber effektiv Mit denen kan man so ziemlich viel machen. gut Bewertet am: 11 Juli 2019 Gekauft am: 10 Juni 2019
 
Upassende?

03.01.2020 Minibands Artzt Vitality 5 strikker med ulik belastning

Perfekt Bewertet am: 3 September 2019 Ich bin: Keine Angabe Geeignet für: Keine Angabe
 
Upassende?

03.01.2020 Minibands Artzt Vitality 5 strikker med ulik belastning

Erfüllt die Bedingungen Strapazierfähige Bänder in verschiedenen Stärken. Nutze sie täglich und sie erfüllen ihren Zweck anstandslos. Bewertet am: 12 November 2019 Gekauft am: 13 Oktober 2019
 
Upassende?

03.01.2020 Minibands Artzt Vitality 5 strikker med ulik belastning

Top-Produkt Bewertet am: 15 März 2018 Gekauft am: 13 Februar 2018
 
Upassende?

03.01.2020 Minibands Artzt Vitality 5 strikker med ulik belastning

Vielseitig anwendbar Gerade für Beinübingen super geeignet, die vier unterschiedlichen Häten ermöglichen individuelles Anpassen. Bewertet am: 10 Mai 2018 Gekauft am: 9 April 2018
 
Upassende?

03.01.2020 Minibands Artzt Vitality 5 strikker med ulik belastning

Gut Die Bänder sind für das ergänzende Kraft- und Koordinationstraining sehr gut geeignet. Etwas irritiert hat mich, dass es keine Stärkeangabe zu den verschiedenen Bändern gab. Man muss somit selber herausfinden in welches das stärkste bzw. das leichteste Band ist. Bewertet am: 8 Juni 2018 Gekauft am: 5 Mai 2018
 
Upassende?

03.01.2020 Minibands Artzt Vitality 5 strikker med ulik belastning

Gummibänder Mit den Gummibändern kann man Bodyweight-Übungen gut einen höheren Schwierigkeitsgrad geben und so sein Training intensivieren. Bewertet am: 26 August 2018 Gekauft am: 26 Juli 2018
 
Upassende?

03.01.2020 Basketball Sport-Thieme Training Basketball til inne- og utebruk

super fuer Kinder! Auf Pausenplatz im Dauereinsatz. Anmeldt dato: 8 November 2013 Geeignet für: Kinder
 
Upassende?

03.01.2020 Basketball Sport-Thieme Training Basketball til inne- og utebruk

Für Kinderhände super. Ich setzte den Ball im Koordinationstraining mit den U10 Kindern ein. Super Sache. Anmeldt dato: 15 November 2013 Ich bin: Trainer Geeignet für: Kinder
 
Upassende?

03.01.2020 Basketball Sport-Thieme Training Basketball til inne- og utebruk

super basketball bestens geeignet für den sportunterricht, sehr robust, wir nutzen ihn für klasse 5-10 Ich bin: Sonstiges Geeignet für: Jeden Anmeldt dato: 22 Dezember 2013 Kjøpt dato: 25 November 2013
 
Upassende?

03.01.2020 Basketball Sport-Thieme Training Basketball til inne- og utebruk

Toller Ball für die Grundschule Der Ball ist toll zum passen und dribbeln, größeren Kindern (Klasse 4) würde ich für Korbwürfe einen größeren Ball geben, damit die Technik sauber gelernt werden kann. Anmeldt dato: 17 Januar 2016 Ich bin: Keine Angabe Geeignet für: Keine Angabe
 
Upassende?

03.01.2020 Basketball Sport-Thieme Training Basketball til inne- og utebruk

Größe perfekt für Alle Anmeldt dato: 30 Juli 2017 Kjøpt dato: 25 Juni 2017
 
Upassende?

03.01.2020 Basketball Sport-Thieme Training Basketball til inne- og utebruk

Größe perfekt für Alle Anmeldt dato: 30 Juli 2017 Kjøpt dato: 25 Juni 2017
 
Upassende?

03.01.2020 Basketball Sport-Thieme Training Basketball til inne- og utebruk

Sehr zufrieden Anmeldt dato: 30 Dezember 2017 Kjøpt dato: 30 November 2017
 
Upassende?

03.01.2020 Basketball Sport-Thieme Training Basketball til inne- og utebruk

Wir sind rundum zufrieden Alles bestens Anmeldt dato: 3 Januar 2018 Kjøpt dato: 2 Dezember 2017
 
Upassende?

03.01.2020 Basketball Sport-Thieme Training Basketball til inne- og utebruk

gutes Trainingsgerät. funktioniert und macht Spaß. Anmeldt dato: 7 März 2018 Kjøpt dato: 5 Februar 2018
 
Upassende?

03.01.2020 Basketball Sport-Thieme Training Basketball til inne- og utebruk

Basketball Sehr guter Ball für die Schule da in verschiedenen Größen Lieferbar. Leider ist dies nicht auf den ersten Blick erkennbar. Bälle in verschiedenen Farben je Größe Anmeldt dato: 12 November 2018 Kjøpt dato: 10 Oktober 2018
 
Upassende?

03.01.2020 Basketball Sport-Thieme Training Basketball til inne- og utebruk

Alles prima, vielen Dank! Anmeldt dato: 6 Januar 2019 Kjøpt dato: 7 Dezember 2018
 
Upassende?

03.01.2020 Basketball Sport-Thieme Training Basketball til inne- og utebruk

einfacher, guter Basketball Anmeldt dato: 3 Juni 2019 Kjøpt dato: 1 Mai 2019
 
Upassende?

03.01.2020 Basketball Sport-Thieme Training Basketball til inne- og utebruk

Daniela schrieb: Wie er sein soll Toller Ball für tägliches Training. Liegt gut in der Hand. Verspricht was er hält. :-) Anmeldt dato: 19 Juli 2019 Kjøpt dato: 9 Juni 2019
 
Upassende?

03.01.2020 Basketball Sport-Thieme Training Basketball til inne- og utebruk

Ralf schrieb: Schulbestellung Anmeldt dato: 3 August 2019 Kjøpt dato: 4 Juli 2019
 
Upassende?

29.10.2019 Zoggs Silikon ørepropper Formes etter øret for god passform

Beste øre propper kjøpte dem selv mvh Morten .turunen
 
Upassende?

24.10.2019 Brettball - sett med 1 par Gøyalt og kreativt ballspill

Vi har ikke fått brukt brettball så mye, men de gangene det har blitt tatt frem opplever vi at brukerne får utfolde seg mer kreativt enn ved andre ballspill som er mer bundet opp i ett type system
 
Upassende?

16.10.2019 Rubiks kube TL - Utstyrspakke

Denne leken er helt fantastisk med eleven. Brikkene som brukes til spillet virker veldig solide og kan brukes som et alternativ til erteposer når det er vått ute.
 
Upassende?

05.10.2019 Solid Light Tech High Badedrakt Arena - Kongeblå - MaxLife

En utrolig fin og praktisk badedrakt til trening! Litt stor i størrelsen, så vil egentlig anbefale å gå en størrelse ned.
 
Upassende?

19.08.2019 TL Battle Sett for 16 spillere 16 vester og 96 baller

Paint-ball lignende aktivitet. Utrolig artig!
 
Upassende?

19.08.2019 Boomerang Ball Returball i assorterte farger

Kult produkt som er popolært blant barna!
 
Upassende?

19.08.2019 TL Battle Sett for 16 spillere 16 vester og 96 baller

Kan brukes til en variant av paint ball som barna elsker.
 
Upassende?

19.08.2019 KIN-BALL og SIX-BALL utendørspakke 1 KIN-BALL, 6 SIX-Baller, pumpe, blærer

Utrolig kult produkt som barna elsker. Denne store ballen kan brukes til mange ulike leker!
 
Upassende?

19.08.2019 Monsterball 500 med 2 blærer Velg farge

Solid og anvendelig produkt som fungerer utemerket ute i skolegården så vel som i gymsalen
 
Upassende?

05.08.2019 Futura BioFuse Flexiseal Svømmebriller Speedo - speil linse - senior

God passform, passer utmerket til utendørsbruk og svømmehaller med mye dagslys
 
Upassende?

10.07.2019 Erteposer bokstavsett- aktiv læring 142 blå erteposer - skandinaviske

Dette bokstavsettet brukar eg mykje, både inne og ute. Sidan dei tåler vatn og tørkar fort i den praktiske nettingposen kvir eg meg ikkje for å bruka dei også i regnvær. Dei er upåverka av vind som passar godt her på Vestlandet. Eg brukar bokstavsettet til Scrabble eller øving i norske og engelske ord og heile setningar. Praktisk at det er så mange bokstavar, slik at ein heil klasse kan lage mange ord. Supert verktøy til opplegg med fysisk aktiv læring.
 
Upassende?

10.07.2019 Erteposer tallsett 0-100 i nettingpose Røde erteposer med trykk på begge sider

Flott og robust tallsett som eg brukar både inne og ute. Dei tåler vatn og er ikkje påverka av vind slik som laminerte bokstavar. Eg køyrer øvingar med gangetabellen, partall/oddetall/primtall, talfølgjer, ulike leikar og rekning. Passar godt til opplegg med fysisk aktiv læring.
 
Upassende?

03.07.2019 Fastskin KickFin Svømmeføtter korte blad Speedo - Velg størrelse:

Tar vannet meget kontant, spesiellt på oppdrag av foten. Opplever at den trener opp legger, bakside av lår og rumpemuskulaturen veldig bra. Down kicket har ikke samme kontante effekt, men effekten av down kicket blir bedre om en tilpasser teknikken til svømmefoten. Endring av kroppsposisjon/vinkel i vannet gir mer effektiv styrketrening trening av muskulatur i all ben muskulatur. Undervannssvømming gir også bedre effekt og utnyttelse av svømmefotens treningspotensiale. Dette er en MEGET bra svømmefot, med en sjeldent god passform. Min konklusjon blir at forskjellige svømmeføtter har forskjellige kvaliteter. Derfor vil jeg anbefale kombinasjon av flere typer svømmeføtter. (For min del synes jeg kombinasjonen DMC S Repellor og denne SPEEDO FASTKIN SVØMMEFOTEN, utfyller hverandre, meget godt)
 
Upassende?

27.06.2019 Tilbehør Speedminton® - Speedere Mix (5) Startpakke med 5 baller

Ein utruleg bra pakke med mange forskjellige typar til spelarar som treng påfyll
 
Upassende?

06.06.2019 Zoggs Neseklype

Plasten brekker lett. Jeg kjøper heller 3-pack med klyper i stål og er fornøyd med de.
 
Upassende?

20.04.2019 DMC Original Svømmeføtter korte blad Lime/Grå - Velg størrelse

Perfekt passform til min smale fot. Størrelse 8-9 sitter som støpt på normal str 42. Ingen gnagsår eller annet ubehag registrert så langt
 
Upassende?

05.01.2019 Solid Light Tech High Badedrakt Arena - Svart - MaxLife

Unbreakable badedrakt.Topp kvalitet. Anbefales virkelig på det sterkeste.
 
Upassende?

08.12.2018 Tracks Mirror Svømmebrille Arena - Speil linse - Racing brille

Fint design og fungerer bra! Litt knot med stroppene, ellers et supert produkt!
 
Upassende?

30.11.2018 Tøyvask håndball (1 liter) For fjerning av klisterflekker på klær

Helt utrolig dårlig informasjon på flaska! Det må være et minimumskrav på varer som selges at fremgangsmåte er oppgitt! Det er umulig å finne på internett også! Dette er for dårlig!!!!!!
 
Takk for påminnelse om dette. Vi har lagt til info om bruk:
Spray på klesplagget og la det virke i 30-60 minutter, deretter vaskes den i vaskemaskin. Dette står også på flaska. Mvh Klubben.no 
Upassende?

11.10.2018 DMC REPELLOR Svømmeføtter kort blad Velg størrelse

Har en stor sikkerhetsfaktor i kaldt vann: De fungerer meget bra for bena, så du ikke får krampe lett!!Lite areal, men fanger mye vann likevel og gir forbausende god fart. Fungerer godt i skikkelig turbulente forhold. Meget god passform for min del. Denne lille svømmefoten imponerer meg!... Stadig mer! (to make a long story short)
 
Upassende?

09.10.2018 Speedo Biofuse Power Paddle Svart/Rød

Disse paddles er ingeniørkunst! Enormt trekk og skyv i svømmetak og i sculling. Kan også gi folk med lammelse i bena, eller som har amputert ben, en enda flottere svømme opplevelse, på grunn av disse paddles formidable egenskaper. Sammen med svømmeføtter går det unna! Disse paddles krever mer enn et basseng for optimal utnyttelse av sitt potensiale!
 
Upassende?

27.09.2018 KIN-BALL® sport - utendørs 102 cm Kan brukes utendørs også om vinteren

Vi er veldig godt fornøyd med vår Kin-Ball. Den brukes i kroppsøvingsfaget og til trivselsleker i friminutt. Den engasjerer elever i alle aldre og skaper samhold og lagfølelse.I tillegget til det tradisjonelle kin-ball spillet kan den brukes til en rekke ulike aktiviteter. Det er alltid glede og latter der Kin-Ball er involvert.
 
Upassende?

27.09.2018 KIN-BALL® sport - utendørs 102 cm Kan brukes utendørs også om vinteren

Vi er veldig fornøy med vår Kin-Ball. Den brukes i kroppsøvingsfaget og til trivselsleker i friminutt. Den passer for alle aldersgrupper. Det finne er hvordan den fokuserer på team og lagfølelse. Det er ingen som blir stemplet som "de gode" eller "de dårlige" i denne aktiviteten. Ballen kan brukes på mange ulike måter og til varierte aktiviteter. Det er alltid latter og glede når ballen er i bruk.
 
Upassende?

27.09.2018 Erteposer tallsett 0-100 i nettingpose Blå erteposer med trykk på begge sider

Vi er veldig fornøyde med tall-erteposene. De blir brukt på vår skole til fysisk aktivitet og læring. De brukes hyppig til mattegym. Det fine nettet gjør det enkelt å ta de med seg på tur i skogen når vi har uteskole. De brukes også i friminutt i aktiviteter ledet av trivselsledere.
 
Upassende?

17.09.2018 Speedminton® klubbpakke -12 spillere For idrettslag, klubber og VGS

Kjempe spennende og gøy idrettsaktivitet. Vi har nettopp gjennomført emnekurs med speedminton og elevene syns det var veldig gøy. Ingen problem å aktivisere store som små grupper samtidig. Kan absolutt anbefale speedminton til kroppsøving og idrettsfag.
 
Upassende?

23.07.2018 DMC REPELLOR Svømmeføtter kort blad Velg størrelse

Fungerer greit, men er for vide inni til tross for eneste fornuftige størrelse. Det fjør vondt i stortåa pga at det ikke er forskjell på høyre og venstre fot, så da moses stortåa mens resten av tærne bader i plass. Ikke akkurat høyteknologisk passform her altså. Er glad ikke joggeskoene mine er laget etter dette prinsippet.
 
Upassende?

15.06.2018 Yoga Strap - 2,5 m Yogabelte Organic Cotton

God bredde på belte ,behagelig å jobbe med , men skulle heller betalt litt mere for en bedre beltelås
 
Upassende?

15.06.2018 Eye Pillows - Økologisk øyepute Yoga øyepute og meditasjonsmaske

Disse lukter godt lavendel ..men burde vært noen cm lengre, for å følge ansikte bedre ,nå er de litt klumpete om du ikke bruker god tid, på å fordele lik tyngde godt på hver side
 
Upassende?

25.04.2018 BazookaGoal ( 2 stk) Fotballmål for småbanespill - Bazookamål

Veldig enkle å sette opp som er viktig for oss som er et stort kull på 50 st spillere!
 
Upassende?

21.03.2018 Zoggs Neseklype

Én av putene datt av ved 1. gangs bruk. Min fargeløse variant var umulig å finne under vann
 
Upassende?

14.11.2017 Pure Speed Radar Pure2Improve skuddradar

En veldig bra og morsom skuddradar. Vi brukte den på trening for 12-13 åringer, og det var stor stas. Motiverende for å jobbe med kraft i skuddet og presisjon, siden man får best betalt ved å treffe rett på. Stemmen som annonserer hastigheten på skuddene er også en fin effekt. Det tok litt tid for å skjønne bruksanvisning for kobling mot iphone, men det fungerte da jeg scannet QR-koden som lå ved. Det er også en innstilling bak som man kan teste seg fram med ut i fra idrett, slik at man ikke får registrert selve bevegelsen. Den er også presis nok til at man helt fint ser at hastigheten som gis virker riktig.
 
Upassende?

23.10.2017 Brizza badesokk Jr Blå

Jeg kjøpte disse på sokkene til min sønn da han akkurat hadde lært seg å gå. Jeg er kjempefornøyd med hvordan de fungerer i svømmehallen, de leverer som lovet.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Brizza badesokk Jr Blå

23.10.2017 Brizza badesokk Jr Blå

Syns den har krympet litt, ellers veldig fornøyd
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Brizza badesokk Jr Blå

23.10.2017 Brizza badesokk Jr Blå

God sokk som holdes godt på! Ingen klager fra barna på 3 og 5, og de klager fort på passform dersom noe er feil. Normal passform/størrelse er som forventet.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Brizza badesokk Jr Blå

23.10.2017 Brizza badesokk voksen Svart

Stemmer ikke med beskrivelse av badesokken, jeg var som bambi på isen i bassenget. ikke mye stabilitet. skuffende!
 
Upassende?

18.06.2017 Badehette med blomster Blomster i 5 farger

Beste badehette jeg har hatt. Den er tett og glir ikke opp, slik mange andre gjør. Holdbarheten kjenner jeg ikke til.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.