Birgit05.01.2022Upassende?
Sportstape Scansport 38 mm x 10 m1 stk | Robust tape fra NorgesplasterDette er en virkelig god sportstape jeg trygt anbefaler videre. Gir god og sikker støtte. Sitter godt på og etterlater ikke limrester på huden når man tar av igjen tapen.
Durras Capri bukseZoggs | Svart | ElastomaxDenne Caprien er super å svømme med hvis du ønsker noe som dekker lårene, men som ikke "er i veien" når du svømmer. Buksen tørker raskt, og er også praktisk å ha med når man super eler driver annen vannsport.
Målvegg til fotball- og håndballmål3x2 m | 5'er målHello min venn dette produktet funket helt supert
Softbattle sett - ekstra baller16 stk.Jeg jobber som kroppsøvingslærer og er stor fan av disse. De kan brukes til utrolig mye forskjellig. Ble introdusert til dem som en del av TL- battle, men har brukt dem enda mer til ulike andre aktiviteter og leker. Blant annet har jeg hatt sorteringslek med dem, der elevene har sortert etter farger (fin tverrfaglig aktivitet). De kan også telles. Vi har også hatt en aktivitet med to lag der målet har vært å hele tiden ha færrest baller på sin halvdel, det vil si at elevene hele tiden må kaste baller over mot det andre laget. Det at ballene er små og myke gjør dem perfekt til balltilvenning, da de ikke er så «skumle» .
Terninger Movecubes3 stk | 16 cm kreative skumterningerJeg jobber som kroppsøvingslærer og liker disse veldig godt! Hva som helst av øvelser/ instrukser kan puttes inn i lommene, og her kan også elevene selv være med å bidra :) Man kan også knytte de ulike fargene opp mot ulike aktiviteter. Perfekt for fysisk aktiv læring og tverrfaglighet!
Kasteskive NummerfrisbeeTall fra 1 til 6Jeg er kroppsøvingslærer og testet denne for første gang i går! Liker konseptet veldig godt! Vi summerte tallene som vi holdt på da vi tok imot frosbee’n og prøvde å komme først til en bestemt sum, men her er de tverrfaglige mulighetene utallige :) Elevene syntes også det var stas å notere ned poeng på en «tavle». Her er det veldig mye tverrfaglig og god læring! Kunne ønske at frisbee’n var litt større i størrelse, ellers perfekt :)
Speedo Biofuse Aquatic øreproppBlåMeget stive og vanskelig å ta ut pga vinkelformen. Gjør faktisk vondt. Skal byttes ut.
Linn 01.10.2021Upassende?
Havana Sprintback BadedraktZoggs | Flerfarget | Ecolast+Nok en superkul badedrakt fra Zoggs. Denne fargeglade badedrakten er min nye favoritt, både i bassenget og på utebadingen. Som de fleste andre av Zoggs' badedrakter, er også denne laget i ecolast, dvs resirkulert plast fra havet.
Markus23.09.2021Upassende?
Airex balansepute EliteMiddels fast balanseputeHar brukt balanseputen mye når det gjelder å forbedre styrke i ankelen. Har også brukte den i opptrening av ankelen om jeg har tråkket over.
Airex Corona matte 185 x 100 x 1,5 cmTreningsmatte | Velg fargeBruker airex matten mye når jeg trener basis styrke, enten om det er inne i stua eller ute på gresset. Matten gir et godt og mykt underlag, som gjøre det perfekt for å kunne gjennomføre øvelser
Gummiskiver med tall -10 til 100 til10 på røde og -10 til 0 på blåGummiflisane med tall har eg brukt mykje. Dei er robuste, toler vind/regn og kan brukast på mange ulike måtar fagleg.
Linn18.08.2021Upassende?
Dreamcatcher Starback BadedraktZoggs | Svart/Flerfarget | EcolastDette er en superkul badedrakt som passer både på stranda og i bassenget, hvis du er glad i farger 😃 De tynne rygg/skulderstropper gjør at drakten ikke ser "for svømmetrening aktig" ut, selv om jeg bruker den både i bassenget til trening og på stranden.
Linn 18.08.2021Upassende?
Zoggs Badehette Ultra-FitSilikon | Unikt 3D designSupersmart hvis man vil unngå vann i ørene, eller svømmer ute og trenger noe som "varmer" litt. For forsterkelsen ved ørene varmer faktisk litt ekstra, og dekker også ørene bedre.
Linn08.08.2021Upassende?
Zoggs Badehette Easy- FitSilikon | Ideell for langt hårDisse sterke fargene liker jeg veldig godt, og badehettene er solide, men samtidig veldig elastiske og enkle å få på for en med langt hår.
Linn 05.08.2021Upassende?
Predator Flex Pol UltraZoggs Svømmebriller | PolarizedSitter godt rundt øynene, men uten å sitte for stramt. Disse brillene er geniale for svømming ute, i sjø og innsjø, men funker naturligvis inne også. Ved å bruke Zoggs Goggles - appen, kan du finne riktig passform ift ditt ansikt/øyne👍🏻Predator Flex kommer nemlig i to forskjellige passformer.
Lara Muscle 2 piece BikiniZoggs | Multi/Lilla | AqualastDenne bikinien er det mange av vennene mine som liker! Først og fremst er det fargen som fenger, og som flere av de andre Zoggs bikiniene, er den også super både til svømmetrening, bad og vannsport. At Zoggsbikiniene er laget av gjenvunnet plast fra havet er et pluss.
Linn 01.08.2021Upassende?
Breeze Muscle 2 Piece BikiniZoggs | Flerfarget/Svart | EcolastKombinasjonen av friske farger, funksjonell passform og sporty utseende gjør denne til en av min favoritter. Funker like bra på stranda, i elva, på sup-brettet som til trening i bassenget.
Beate28.07.2021Upassende?
Predator Flex Pol Ultra Reactor KobberZoggs Svømmebrille | Velg StørrelseDen ultimate svømmebrillen for OW. Sitter veldig godt og lekker ikke. Veldig fint at den finnes i flere str. Brukt i flere triatlon-konkurranser og glemte at jeg hadde på meg svømmebriller. Anbefales!
Beate28.07.2021Upassende?
Beate28.07.2021Upassende?
Zoggs Badehette StandardSilikon | Overlegen passformGod badehette som sitter svært godt. Min favoritt :)
Beate28.07.2021Upassende?
Ultima Air Titanium SvømmebrilleZoggs | Titan linseGod svømmebrille som sitter behagelig på. Kan fint brukes både inne og ute.
Beate28.07.2021Upassende?
Zoggs Silikon ørepropperFormes etter øret for god passformSitter godt i ørene og veldig kjekt at de kan tilpasses. Brukt de i flere konkurranser og er veldig fornøyd.
Beate28.07.2021Upassende?
Fusion Air SvømmebrilleZoggs | Sot linseHelt uten tvil min favoritt svømmebrille! God passform som sitter godt på ansiktet og rundt hodet.
Beate28.07.2021Upassende?
Kinetic Sprintback BadedraktZoggs | Flerfarget | Ecolast +En av mine favoritter. God passform og sitter som støpt ved svømming. Like de tynne stroppene :)
Beate28.07.2021Upassende?
Dreamcatcher Starback BadedraktZoggs | Svart/Flerfarget | EcolastEn badedrakt som sitter svært godt og ser utrolig fin ut på. Elsker ryggen :-) Veldig god å svømme i også.
FitLight Trainer™ med 8 lysKoordinasjon, reaksjon og utholdenhetJeg har brukt Fitlight i min trening av utøvere i flere år - både unge og profesjonelle utøvere i alle aldre. Fitlight er et fantastisk verktøy for å jobbe med hurtighet, reaksjon, bevegelse og er i tillegg et unikt verktøy for å sette utøverne i et kaotisk miljø hvor beslutninger må tas raskt. Med Fitlight er det bare din egen kreativitet som setter begrensningene med alle mulighetene som ligger der. Jeg kunne ikke tenkt meg å vært i min jobb uten Fitlight!
Zoggs Badehette Ultra-FitSilikon | Unikt 3D designBadehettene er helt supre! Det at de går over ørene er et stoooooort pluss i kaldtvannssvømming. Kanskje er de en liten idé vel myke, men ellers topp. Det hjelper nemlig veldig å få beskyttet ørene i kald vann. Det gjør forskjell om kaldt vann kan fritt renne inn i ørene eller ikke. Men de kunne gjerne vært litt tykkere, slik som badehettene jeg har fått fra Zoggs før. De er jo supre!!
Fastskin Pure Focus Mirror SvømmebrilleSpeedo | Speil linse | BlåDisse brillene er skikkelig kule! De sitter godt, og er klare å se gjennom. Sitter utrolig godt i stupet, og kan anbefales for konkurranser. Selv om de koster litt vil jeg anbefale dem.
Amalie23.06.2021Upassende?
Piggball Aku Ball 20 cm1 stk | Luftfylt massasjeball med piggerBallen virker lovende, men man trenger en "needle" for å blåse den opp og dette var ikke med i pakken, finner heller ikke ut hvor man kan kjøpe en. Så dette var et bomkjøp for meg.
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei, Amalie!

Det er en helt vanlig ballpumpe med ventilnål som kan brukes for å blåse opp denne ballen. Om det haster veldig med luft i ballen kan du ta den med på en hvilken som helst bensinstasjon og få den blåst opp der eller send oss en mail med informasjon rundt bestillingen din slik at vi finner deg igjen i registeret vårt, så skal vi sende deg en pumpe vederlagsfritt. Mvh, Kundeservice. Mvh kundesupport
Fusion Air SvømmebrilleZoggs | Sot linseDisse brillene kan jeg anbefale for trening. De sitter godt på øynene og klemmer ikke. Klart og fint glass. Her får du mye briller for pengene😊
Klubben Silikon SvømmeføtterKorte blad | Farge etter størrelseGod kvalitet! Jeg kjøpte de oransje for ca 3. år siden, da jeg gikk på OI og er fortsatt storfornøyd. Jeg har de med hver eneste gang jeg bader!
Zoggs Reef Snorkelsett Junior | 7 år+Trygg snorkel og dykkermaskeDette er et veldig bra produkt, som blir levert raskt, og i god behold. dette er ikke en scam, og den er fantastisk lagd, så skynd dere å kjøp en sånn!
Tone J07.05.2021Upassende?
Airex Yoga Calyana ProfessionalYogamatte | Melon | 185x66x0,68 cmBeste yogamatten jeg noensinne har testet! Den strekker seg ikke under krevende øvelser og ligger helt "dødt" på underlaget. Kjempegod!
Aqua Fitness BeTomicTreningsredskap for vanngymnastikkDisse er greie å bruke og de er enkle å ta av og på under treningsøkten. De får litt trekk for at de kan oppleves som stramme for de med større legger.
Aqua Fitness Ankelmansjetter Superior200 g | Small | Til vanngymnastikkGode ankelmansjetter til vanntrening. Det beste er at de blir sittende på gjennom hele treningsøkten for det tar tid å ta de av og på.
Aqua Fitness VannmanualerManualer til vanngymnastikkDisse manualene fungerer bra til vanntrening men de er for tunge for de som har plager i arm, skulder og nakke.
All-trener til vann og landTil vannaerobic og rehabiliteringAlltreneren fungerer veldig bra til vanntrening. Den kan brukes av alle og til mange forskjellige øvelser.
AirTrack | AquaBagPowerBag som fylles med vannAquabagen er meget bra, veldig nyttig og flittig i bruk! Tenkte jeg skulle bestille en ball faktisk…..
Linn13.04.2021Upassende?
Speedo Team Rucksack IIISvart/Oransje - Ryggsekk - 30 literJeg har to sekker fra dere, den ene er en slik Speedo ryggsekk med rulletopp og den andre er en Arena Fastpack. Dette er helt geniale sekker å ha med på tur, uansett type tur. Rulletoppen er helt super og gjør at du får plass til mye og de vanntette lommene på begge er kjempepraktiske når man skal på stranda eller svømmehallen. God plass til alt man trenger å ha med seg.
Hoppetau 3 m - tofargetTykkelse 9 mm | 95 gramKjempebra hoppetau. Endelig ett hoppetau 5-åringen ikkje blei kvelt av
Læreskøyter med stropperKraftige skøyter fra Nijdam®Fine til barn. Sitter overraskende godt på foten! Min 2-åring elsket dem!
Akematte XL | 120 x 50 cmUten skarpe kanter - håndsydd akematteDen er perfekt til å bruke og den går ganske raskt!
Vektskive Gymleco Bumper Plates OlympiskVelg vekt: 5 til 25 kgVeldig gode vektskiver som egner seg godt til olympiske løft. Lette å håndtere og anvende i praksis.
Medisinball Togu av Ruton1-5 kg | Ekstremt slitesterk medisinballGode, slitesterke og funksjonelle medisinballer som egner seg godt til core, stabilitets og kasteøvelser (uten sprett).
Markeringsmatter Select 24 stk.Tåler å brukes ute om vinterenFunksjonelle markeringsplater som tar lite plass og lette og anvende på feltet. Markeringsplatene er sitter godt på gulvet og skaper dermed ikke farlige situasjoner pga. at de glir, slik som jeg opplever med markører.
Hekk | Polanik TreningshekkVelg høydeSolide og brukervennlige treningshekker som gir oss gode muligheter til å legge inn spenstrelaterte øvelser inn i vårt treningsarbeid.
WET VEST IIYpperlig til vannterapi og vanntrening!Vi benytter Wet vest II for utøvere som i perioder må reduserer belastningen på beina og derav trenger avlastning. Wet vest II gir oss mulighet til å kjøre tøffe aerobe økter i vann samtidig som belastningen på beina er liten.
Vektball Togu StoniesVelg vekt 0,5 - 2,5 kgHåndball stiller store krav til skuldermuskulatur. Vår erfaring med Togu Stonies vektballer er at de fungerer godt som et hjelpemiddel som bidrar til økt fokus på øvelser som fremmer skulderstabilitet og skulderkontroll. Dette gir forbedret skulderhelse. Vi benytter også ballen til øvelser for å fremme snert i skuddet.
Skøytestøtte Nijdam® SølvLær å stå på skøyterVeldig fornøyd. Det er enkel og lett å bære. og ikke minst man trenger ikke å løfte barna, kun skøyter sammen med dem. Det var en veldig god kjøp siden vi ikke kan bruke hjelpemidler som skøytebane tilbyr, p.g.a. Covid-19
Moonball Waboba SprettballSpretter 20 meter høyt!Mulig â bestille 4 forskellige darge?
Arena Powerfin Pro SvømmeføtterKorte blad | SvartSer veldig fine ut og behaglie men lurer på hvor stramme de skal være, sitter ikke helt rundt anklene.
DMC Elite MAX SvømmeføtterKorte blad | SvartVeldig gode og behagelige føtter! Passer til alt på trening, og enkle og lette å svømme i. Veldig anvendelige og behagelige. Generelt veldig godt fornøyd med denne modellen!
AirTrack | AirBoard Boost med pumpeSpringbrett av luftAirboard boost fungerer veldig bra som springbrett festet til airtrack og i gulvet med sugekoppene som følger med i pakken. For barn i småskolen som synes det er er skummelt med løpefart inn mot hopp på trampett, så er boost'n perfekt. Man justerer enkelt luften i boost'n slik at den passer ulike aldersgrupper og ferdighetsnivåer.
Fløyte Fox 40 elektroniskIngen blåsing - kun et trykkGenial når man sitter som tidtaker og må bruke munnbind! Kunne vært enda høyere lyd for å overdøve hyling, trommer og horn blant publikum.
Live Streamer BadebukseFunky Trunks | Classic Briefnoe av de beste produktet jeg har trent i
Club Power PaddlesLeveres med gummistrikkGummistrikken er ikke tilpasset eller montert. Du får kun en lang strikk som må tilpasses selv. Ingen instrukser i pakken.
DMC Elite MAX SvømmeføtterKorte blad | SvartDmc Elite Max, har mindre areal enn Repellor av DMC. Er mindre stiv i silikonen og har mindre areal enn Speedo Fastskin. Resultatet er en svømmefot, som ikke gir samme styrketrening for bena, som disse to andre modellene. Dmc Elite Max er som de to andre svømmeføttene jeg har sammenlignet den med, - en meget god svømmefot. Mindre areal gir mulighet for en hurtigere takt og frekvens i sparkene. Den lille Elite Max sin asymmetriske form, gir spark som er mer lik spark uten svømmeføtter, da disse svømmeføttene passerer hverandre tettere under benpendlingen. Den asymmetriske formen gir en meget god retnigsstabilitet. Sparkene blir altså naturlige og gir god retningsstabilitet, spesiellt under rygg og fri. Jeg likte Elite Max spesiellt godt sammen med Speedo powerpaddle, der hoved fokust er trening av armer og overkropp. Elite Max gir etter mitt skjønn for lite skyv til at den er godt egnet i turbulente utendørs forhold.
Bamse - Syngende ElefantAuditiv og taktil bamseFikk denne igår. Veldig høy lyd på den så lille mann her ble skremt. Skulle vært en bryter hvor man kunne valgt volum. Ellers er den veldig søt ??
DMC Elite MAX SvømmeføtterKorte blad | HvitVeldig fornøyd med svømmeføttene! Sitter godt på foten og det nye designet gjør at man produserer mer fart sammenlignet med tidligere modeller. Er man usikker på størrelse kan det være lurt å gå opp en skostørrelse. En god investering!
Asfaltmaling StigespilletStørrelse 5 x 5 meterFikk levert det raskt, veldig stort!
Speedo Fastskin Teknikk PaddlesSvart/Rød - PaddleMeget gode paddles..Fungerer meget bra til Sculling. Er "rund" i kantene, og gir ikke et kontant bitt i vannet. Det er nok en styrke og en svakhet , alt etter bruken. Disse paddels hadde vært enda bedre om fingerstrikken hadde vært 2-3 ganger så bred! Dette er et sett paddles, som en bør ha som konkurransesvømmer. Men etter mitt syn kommer en ikke utenom speedos powerpaddle og fingerpaddles.
FINIS Stability Snorkel Speed - gulSnorkel til svømmeteknikk & treningFantastisk snorkel. Komfortabel. Sitter meget bra. Gir lite motstand.( Fungerer optimalt til rask undervannssvømming, f eks med monofinne.) . Bør nok helst brukes i relativt flatt, rolig vann. I bølger ville jeg foretrukket ordinær Finis frontsnorkel. Dette er snorkel nr 1 for konkurransesvømmere.
FINIS Frontsnorkel SeniorGul snorkel til svømmeteknikk & treningAnbefaler denne frontsnorkelen. Fungerer meget bra i turbulente forhold og i rolig vann. Fungerer bra til å dykke med, men har gir litt motstand og vibrerer litt om en svømmer fort under vann. Bra ventil. Signalfarge og vertikal stilling gir litt bedre god synlighet i åpnent farvann,. (Bør nok kombineres med badehette og bøye i signalfarge)
BadstueputeDette produktet faller fort fra hverandre. Jeg vil ikke anbefale!
Ballpumpe Sport-Thieme med ventilnålFryktelig dårlig pumpe. Slarkete, lager pipelyd når du pumper. Endestykket som er gjenget, og skal stoppe pumpen når den trekkes helt ut faller av da den er av plast og gjengene er for svake. Elendig rett og slett. For all del ikke kjøp denne pumpen.
YogabolsterGir støtte og stabilitetKjøpte de første yogabolsterene i 2013 som er blitt brukt kontinuerlig siden det, under ca 3 yogakurs per uke. De holder fremdeles så kan ikke si annet enn at de holder veldig god kvalitet.
Vasa Swim Ergometer BenkSvømmetrening og teknikkVi har hatt mye glede av vår Vasa benk i Lambertseter Svømmeklubb. Den brukes for teknikk instruksjon for de yngre utøverne med stort hell, treneren kan gi feedback samtisidg som svømmeren øver teknikk på catch og taklengde. For de eldre svømmerne er det et kjærkomment alternativ hva sykdom eller skade begrenser vanlig trening. I tillegg er sprint trening med økt motstand gull for sprintere i kombinasjon med annen styrketrening. Vi har også brukt Vasa benken på noen PT-kunder for teknikklæring og det har vært veldig populært.
Pumpe OV 10Passer til våre AirFloors og AirTracksOverpriset pumpe av medium kvalitet. Får tak i akkurat samme pumpe til under 500 kroner flere andre steder.
TL Vårens lekekurspakke (stor) 2020Alt du trenger til TrivselslederlekeneFor en flott pakke :) mange aktiviteter til en rimelig pris :)
Rumpeldunk pakkeAlt du trenger for å spille RumpeldunkFantastisk! Jeg spiller det med vennene mine hver sommer. Veldig enkelt å lære og så gøy vettu :) Lett og bli god!
Fløyte Fox 40 elektroniskIngen blåsing - kun et trykkEt verktøy som er lett anvendelig i treninghverdagen. Gjør at vi som trenere kan rette all fokus mot det som skjer på banen og hele tiden kommunisere med utøverne, samtidig som vi kan gi signal med fløyten. Fløyten er brukervennlig.
Powerband - lang, rund treningsstrikk1 stk. | Velg belastningPowerband inngår som en svært sentral del av vår treningshverdag for Elverum håndball. Strikkene er anvendelige og lett tilgjengelige, utøverne kan selv ha dem i sin treningsbag. Det fine med powerband er at de kan brukes både til å belaste og til å avlaste. Som avlastning så kan en om en ønsker å gjøre f.e.ks. Nordic hamstring med avlastning feste strikken til ribbevegg/et festepunkt, og så ta den under armene og dermed få en avlastning i utførelsen av øvelsen. Som belastning så kan en få større motstand i utførelsen av f.eks. utfall om en tar strikken rundt hoften og får en partner til å gå bak og holde igjen. At powerbandene finnes i ulik motstand gjør at de er veldig anvendelige i treningsarbeidet. De med minst motstand passer for skulderøvelser og unge utøvere, mens de med mest motstand passer godt for spillerne på vårt elitelag. En kan jobbe isolert med spesifikke ledd og muskler, og en kan jobbe idretts-spesifikt ved å legge til strikken som motstand på bevegelser en gjør i den idretten en utøver.
Flexi-BarVibrasjonstrening for kjernemuskulaturHåndball stiller store krav til skuldermuskulatur. Vår erfaring med Flexi-Bar er at det er et hjelpemiddel som bidrar til at vi på en enkel måte kan rette fokus mot skulderstabilitet og skulderkontroll. Ved å utfordre propriosepsjon og refleksiv kontroll gjør dette at vi i større grad klare å beholde god skulderhelse hos våre spillere. Flexi-Bar inngår derfor som et viktig virkemiddel i vår treninghverdag. Vi bruker flexi-Bar i rehabilitering og skadeforebyggende trening. Spillerne bruker dette som en del av oppvarmingen, og underveis i økten når det er pauser.
Miniband - kort, rund treningsstrikk10 stk. | Velg belastningJeg er tilhenger av utstyr som gjør trening mer tilgjengelig. Minibands er et enkelt verktøy som hver enkelt idrettsutøver kan ha i sin treningsbag eller som en kan bruke i sin hjemmetrening. Med dem kan en på en enkel måte rette fokus mot spesifikke ledd og muskler, og da spesielt rumpe og lår. Det er ulik motstand i strikkene og en kan da en "vokser ifra" en motstand velge neste nivå, eventuelt bruke to. Miniband er også et fint verktøy for å øke bevisstheten om leddposisjon, f.eks. for å hindre at knærne faller innover ved at en har en strikk rundt knærne da en kjøre knebøy med oppgave om å holde spennet i strikken under hele utøvelsen.
Airex balansepute EliteMiddels fast balanseputeVi bruker balanseputen i rehabilitering og skadeforebyggende trening. Passer veldig godt inn med tanke på rehabilitering av spillere som har fått ankelovertråkk og i fasen "retur til idrett". Denne balanseputen (Elite) passer godt som et tillegg til Airex Solid.
Airex balansepute SolidFast balanseputeVi bruker balanseputen i rehabilitering og skadeforebyggende trening. Passer veldig godt inn med tanke på rehabilitering av spillere som har fått ankelovertråkk og i fasen "retur til idrett". Denne balanseputen (Solid) er ganske fast som gjør den godt egnet til å begynne med. Da kan en utfordre spilleren innenfor kontrollerte rammer samtidig som en får utfordre balanse, koordinasjon og leddstabilitet (proprioseptiv trening). Når spilleren så gjenvinner mer styrke og stabilitet kan en velge andre balanseputer med andre kvaliteter, f.eks. Airex Elite.
Airex balansepute MiniMiddels fast | Liten balanseputeVi bruker balanseputen i rehabilitering og skadeforebyggende trening. Passer veldig godt inn med tanke på rehabilitering av spillere som har fått ankelovertråkk og i fasen "retur til idrett". Størrelsen på denne balanseputen gjøre at den er enkel å frakte med seg i treningsbagen. Det øker sannsynligheten for at utøveren bruker puten i sin terninghverdag.
Indiaca Play fjærball (2 stk)Til lek og moroVi bruker Indiaca Play fjærball hos oss, og synes dette er morsomt og spennende utstyr som bidrar til variasjon i treningsarbeidet. Indiaca er et godt redskap til å trene teknikk og koordinasjon, en får jobbe med gode «balltreff» og forståelse for hvordan en som målvakt skal treffe en ball. Slik sett kan det gi god utvikling av målvaktsteknikk. Det passer spesielt for unge utøvere fordi det utvikler teknikk og forståelse. Det er alltid øvelsen i seg selv som gir muligheter og setter begrensninger, og derfor kan en med hjelp av Indiaca lage veldig mange forskjellige øvelser på ulikt nivå som kan passe for utøvere i alle aldre. Passer primært som en del av oppvarmingen, men for oss på elitelaget kan det også være et fint redskap å ty til da det er mye taktisk trening, og målvakt får litt «tid til overs» og kan jobbe med individuell utvikling.
Manualsett PowerblockVelg vektHar brukt de i cca 4 år nå. Bare fantastisk! Sparer utrolig mye plass og lett å justere på 2-3 sekund. Fitnessblender trening - tusen takk for den nye kroppen!
Swiss Timing startplate uten elektronikkkun plateMan kan ikke ha aprobert stevne på den anbefales ikke
Yoga Strap - 2,5 mYogabelte Organic CottonOk belte, menskulle vært bedre belte lås. Men god lengde og bredde på det. Men foretrekker Manduka betalere heller litt mere for den, da den har en veldig god lås for å dra inn, men også og gi slipp behagelig ut av øvelsen.
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebruk super fuer Kinder! Auf Pausenplatz im Dauereinsatz. Anmeldt dato: 8 November 2013 Geeignet für: Kinder
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebruk Für Kinderhände super. Ich setzte den Ball im Koordinationstraining mit den U10 Kindern ein. Super Sache. Anmeldt dato: 15 November 2013 Ich bin: Trainer Geeignet für: Kinder
Lena 03.01.2020Upassende?
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebruk super basketball bestens geeignet für den sportunterricht, sehr robust, wir nutzen ihn für klasse 5-10 Ich bin: Sonstiges Geeignet für: Jeden Anmeldt dato: 22 Dezember 2013 Kjøpt dato: 25 November 2013
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebruk Top !!!! Anmeldt dato: 12 November 2014 Ich bin: Freizeitsportler
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebrukToller Ball für die Grundschule Der Ball ist toll zum passen und dribbeln, größeren Kindern (Klasse 4) würde ich für Korbwürfe einen größeren Ball geben, damit die Technik sauber gelernt werden kann. Anmeldt dato: 17 Januar 2016 Ich bin: Keine Angabe Geeignet für: Keine Angabe
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebruk Alle Bälle perfekt! Anmeldt dato: 19 Mai 2016 Kjøpt dato: 18 April 2016
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebruktop Anmeldt dato: 12 April 2017 Kjøpt dato: 12 März 2017
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebruktop Anmeldt dato: 12 April 2017 Kjøpt dato: 12 März 2017
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebrukGröße perfekt für Alle Anmeldt dato: 30 Juli 2017 Kjøpt dato: 25 Juni 2017
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebrukGröße perfekt für Alle Anmeldt dato: 30 Juli 2017 Kjøpt dato: 25 Juni 2017
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebruk .... ... Anmeldt dato: 25 Oktober 2017 Kjøpt dato: 25 September 2017
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebruk - Anmeldt dato: 15 Dezember 2017 Kjøpt dato: 14 November 2017
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebrukSehr zufrieden Anmeldt dato: 30 Dezember 2017 Kjøpt dato: 30 November 2017
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebruk Wir sind rundum zufrieden Alles bestens Anmeldt dato: 3 Januar 2018 Kjøpt dato: 2 Dezember 2017
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebrukGut Anmeldt dato: 18 Februar 2018 Kjøpt dato: 18 Januar 2018
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebrukgutes Trainingsgerät. funktioniert und macht Spaß. Anmeldt dato: 7 März 2018 Kjøpt dato: 5 Februar 2018
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebrukBasketball Sehr guter Ball für die Schule da in verschiedenen Größen Lieferbar. Leider ist dies nicht auf den ersten Blick erkennbar. Bälle in verschiedenen Farben je Größe Anmeldt dato: 12 November 2018 Kjøpt dato: 10 Oktober 2018
Ines 03.01.2020Upassende?
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebrukAlles prima, vielen Dank! Anmeldt dato: 6 Januar 2019 Kjøpt dato: 7 Dezember 2018
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebrukSuper Ball für den Schulsport! Anmeldt dato: 15 Februar 2019
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebrukSehr gut Anmeldt dato: 30 März 2019 Kjøpt dato: 28 Februar 2019
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebrukeinfacher, guter Basketball Anmeldt dato: 3 Juni 2019 Kjøpt dato: 1 Mai 2019
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebrukDaniela schrieb: Wie er sein soll Toller Ball für tägliches Training. Liegt gut in der Hand. Verspricht was er hält. :-) Anmeldt dato: 19 Juli 2019 Kjøpt dato: 9 Juni 2019
Basketball Sport-Thieme TrainingBasketball til inne- og utebrukRalf schrieb: Schulbestellung Anmeldt dato: 3 August 2019 Kjøpt dato: 4 Juli 2019
Zoggs Silikon ørepropperFormes etter øret for god passformBeste øre propper kjøpte dem selv mvh Morten .turunen
Brettball - sett med 1 parGøyalt og kreativt ballspillVi har ikke fått brukt brettball så mye, men de gangene det har blitt tatt frem opplever vi at brukerne får utfolde seg mer kreativt enn ved andre ballspill som er mer bundet opp i ett type system
Rubiks matteTL - UtstyrspakkeDenne leken er helt fantastisk med eleven. Brikkene som brukes til spillet virker veldig solide og kan brukes som et alternativ til erteposer når det er vått ute.
BazookaGoal - Sammenleggbart minimålFotballmål for småbanespill - BazookamålBra kundeservice og målet fungerte bra for 6 åringen ??
Solid Light Tech High BadedraktArena | Kongeblå | MaxLifeEn utrolig fin og praktisk badedrakt til trening! Litt stor i størrelsen, så vil egentlig anbefale å gå en størrelse ned.
Elin V19.08.2019Upassende?
EXIT Maestro Fotballmål180x120 cm | Hagemål i stålVeldig bra hagemål. God kvalitet og funksjon.
TL Battle Sett for 16 spillere16 vester og 96 ballerPaint-ball lignende aktivitet. Utrolig artig!
Markus19.08.2019Upassende?
Dragonskin skumball 9 cmKvalitets softball i neonfargerEn kanonball av høy kvaltitet. Slitesterk!
Boomerang BallReturball i assorterte fargerKult produkt som er popolært blant barna!
TL Battle Sett for 16 spillere16 vester og 96 ballerKan brukes til en variant av paint ball som barna elsker.
KIN-BALL og SIX-BALL utendørspakke1 KIN-BALL, 6 SIX-Baller, pumpe, blærerUtrolig kult produkt som barna elsker. Denne store ballen kan brukes til mange ulike leker!
Monsterball 500 med 2 blærerVelg fargeSolid og anvendelig produkt som fungerer utemerket ute i skolegården så vel som i gymsalen
Futura Biofuse Flexiseal SvømmebrilleSpeedo | Speil linse | SeniorGod passform, passer utmerket til utendørsbruk og svømmehaller med mye dagslys
Erteposer bokstavsett- aktiv læring142 blå erteposer - skandinaviskeDette bokstavsettet brukar eg mykje, både inne og ute. Sidan dei tåler vatn og tørkar fort i den praktiske nettingposen kvir eg meg ikkje for å bruka dei også i regnvær. Dei er upåverka av vind som passar godt her på Vestlandet. Eg brukar bokstavsettet til Scrabble eller øving i norske og engelske ord og heile setningar. Praktisk at det er så mange bokstavar, slik at ein heil klasse kan lage mange ord. Supert verktøy til opplegg med fysisk aktiv læring.
Erteposer tallsett 0-100 i nettingposeRøde erteposer med trykk på begge siderFlott og robust tallsett som eg brukar både inne og ute. Dei tåler vatn og er ikkje påverka av vind slik som laminerte bokstavar. Eg køyrer øvingar med gangetabellen, partall/oddetall/primtall, talfølgjer, ulike leikar og rekning. Passar godt til opplegg med fysisk aktiv læring.
Speedo Fastskin KickFin SvømmeføtterKorte blad | Svart/rødTar vannet meget kontant, spesiellt på oppdrag av foten. Opplever at den trener opp legger, bakside av lår og rumpemuskulaturen veldig bra. Down kicket har ikke samme kontante effekt, men effekten av down kicket blir bedre om en tilpasser teknikken til svømmefoten. Endring av kroppsposisjon/vinkel i vannet gir mer effektiv styrketrening trening av muskulatur i all ben muskulatur. Undervannssvømming gir også bedre effekt og utnyttelse av svømmefotens treningspotensiale. Dette er en MEGET bra svømmefot, med en sjeldent god passform. Min konklusjon blir at forskjellige svømmeføtter har forskjellige kvaliteter. Derfor vil jeg anbefale kombinasjon av flere typer svømmeføtter. (For min del synes jeg kombinasjonen DMC S Repellor og denne SPEEDO FASTKIN SVØMMEFOTEN, utfyller hverandre, meget godt)
Speedminton Speeder Mix (5)Startpakke med 5 baller til CrossmintonEin utruleg bra pakke med mange forskjellige typar til spelarar som treng påfyll
Knut06.06.2019Upassende?
Zoggs NeseklypePlasten brekker lett. Jeg kjøper heller 3-pack med klyper i stål og er fornøyd med de.
DMC Original SvømmeføtterKorte blad | Lime/gråPerfekt passform til min smale fot. Størrelse 8-9 sitter som støpt på normal str 42. Ingen gnagsår eller annet ubehag registrert så langt
Solid Light Tech High BadedraktArena | Svart | MaxLifeUnbreakable badedrakt.Topp kvalitet. Anbefales virkelig på det sterkeste.
Tracks Mirror SvømmebrilleArena | Speil linse | Racing brilleFint design og fungerer bra! Litt knot med stroppene, ellers et supert produkt!
Select Tøyvask håndball (1 liter)For fjerning av klisterflekker på klærHelt utrolig dårlig informasjon på flaska! Det må være et minimumskrav på varer som selges at fremgangsmåte er oppgitt! Det er umulig å finne på internett også! Dette er for dårlig!!!!!!
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportTakk for påminnelse om dette. Vi har lagt til info om bruk:
Spray på klesplagget og la det virke i 30-60 minutter, deretter vaskes den i vaskemaskin. Dette står også på flaska. Mvh Klubben.no

Mvh kundesupport
KIN-BALL® Sport Utendørs 102 cmKan brukes utendørs også om vinterenVi er veldig godt fornøyd med vår Kin-Ball. Den brukes i kroppsøvingsfaget og til trivselsleker i friminutt. Den engasjerer elever i alle aldre og skaper samhold og lagfølelse.I tillegget til det tradisjonelle kin-ball spillet kan den brukes til en rekke ulike aktiviteter. Det er alltid glede og latter der Kin-Ball er involvert.
KIN-BALL® Sport Utendørs 102 cmKan brukes utendørs også om vinterenVi er veldig fornøy med vår Kin-Ball. Den brukes i kroppsøvingsfaget og til trivselsleker i friminutt. Den passer for alle aldersgrupper. Det finne er hvordan den fokuserer på team og lagfølelse. Det er ingen som blir stemplet som "de gode" eller "de dårlige" i denne aktiviteten. Ballen kan brukes på mange ulike måter og til varierte aktiviteter. Det er alltid latter og glede når ballen er i bruk.
Anonym27.09.2018Upassende?
Erteposer tallsett 0-100 i nettingposeBlå erteposer med trykk på begge siderVi er veldig fornøyde med tall-erteposene. De blir brukt på vår skole til fysisk aktivitet og læring. De brukes hyppig til mattegym. Det fine nettet gjør det enkelt å ta de med seg på tur i skogen når vi har uteskole. De brukes også i friminutt i aktiviteter ledet av trivselsledere.
Speedminton Sett Klubb for 12 spillereFor idrettslag, klubber og VGSKjempe spennende og gøy idrettsaktivitet. Vi har nettopp gjennomført emnekurs med speedminton og elevene syns det var veldig gøy. Ingen problem å aktivisere store som små grupper samtidig. Kan absolutt anbefale speedminton til kroppsøving og idrettsfag.
Yoga Strap - 2,5 mYogabelte Organic CottonGod bredde på belte ,behagelig å jobbe med , men skulle heller betalt litt mere for en bedre beltelås
YogabolsterGir støtte og stabilitetEn god bolster til denne prisen
Eye Pillows - Økologisk øyeputeYoga øyepute og meditasjonsmaskeDisse lukter godt lavendel ..men burde vært noen cm lengre, for å følge ansikte bedre ,nå er de litt klumpete om du ikke bruker god tid, på å fordele lik tyngde godt på hver side
Miniband - kort, rund treningsstrikk10 stk. | Velg belastningLette strikk, men ryker dessverre etter 1 måneds bruk.
BazookaGoal ( 2 stk)Fotballmål for småbanespill - BazookamålVeldig enkle å sette opp som er viktig for oss som er et stort kull på 50 st spillere!
Zoggs NeseklypeÉn av putene datt av ved 1. gangs bruk. Min fargeløse variant var umulig å finne under vann
Lars-H22.12.2017Upassende?
Bordtennisracket Stiga Fury AdvanceITTF godkjent | 5 stjernerHelt klart de beste racketene på markedet
Brizza badesokk JrBlåJeg kjøpte disse på sokkene til min sønn da han akkurat hadde lært seg å gå. Jeg er kjempefornøyd med hvordan de fungerer i svømmehallen, de leverer som lovet.
Brizza badesokk JrBlåSyns den har krympet litt, ellers veldig fornøyd
Mari J23.10.2017Upassende?
Brizza badesokk JrBlåGod sokk som holdes godt på! Ingen klager fra barna på 3 og 5, og de klager fort på passform dersom noe er feil. Normal passform/størrelse er som forventet.
aaland23.10.2017Upassende?
Brizza badesokk voksenSvartStemmer ikke med beskrivelse av badesokken, jeg var som bambi på isen i bassenget. ikke mye stabilitet. skuffende!
Fashy badehette med blomsterBlomster i 5 fargerBeste badehette jeg har hatt. Den er tett og glir ikke opp, slik mange andre gjør. Holdbarheten kjenner jeg ikke til.