Linn13.04.2021Upassende?
Jeg har to sekker fra dere, den ene er en slik Speedo ryggsekk med rulletopp og den andre er en Arena Fastpack. Dette er helt geniale sekker å ha med på tur, uansett type tur. Rulletoppen er helt super og gjør at du får plass til mye og de vanntette lommene på begge er kjempepraktiske når man skal på stranda eller svømmehallen. God plass til alt man trenger å ha med seg.
Uten tvil de beste miniskiene. Passe breie, lette og sitter bra på. Har både onefoot og de tradisjonelle hamax miniskiene. Onefoot er for breie til å være komfortable med to ski og hamax skiene sitter for dårlig. Eneste negative er at bakreima er litt vanskelig å stramme. Det hadde gjort seg med jekkestramming slik som på onefoot.
Er fornøyd kunde 👍
proper crakin innit
Kjempebra hoppetau. Endelig ett hoppetau 5-åringen ikkje blei kvelt av
Fine til barn. Sitter overraskende godt på foten! Min 2-åring elsket dem!
Den er perfekt til å bruke og den går ganske raskt!
veldig bra mate og veldig grei top10 av 10
Veldig gode vektskiver som egner seg godt til olympiske løft. Lette å håndtere og anvende i praksis.
Gode, slitesterke og funksjonelle medisinballer som egner seg godt til core, stabilitets og kasteøvelser (uten sprett).
Funksjonelle markeringsplater som tar lite plass og lette og anvende på feltet. Markeringsplatene er sitter godt på gulvet og skaper dermed ikke farlige situasjoner pga. at de glir, slik som jeg opplever med markører.
Solide og brukervennlige treningshekker som gir oss gode muligheter til å legge inn spenstrelaterte øvelser inn i vårt treningsarbeid.
Vi benytter Wet vest II for utøvere som i perioder må reduserer belastningen på beina og derav trenger avlastning. Wet vest II gir oss mulighet til å kjøre tøffe aerobe økter i vann samtidig som belastningen på beina er liten.
Håndball stiller store krav til skuldermuskulatur. Vår erfaring med Togu Stonies vektballer er at de fungerer godt som et hjelpemiddel som bidrar til økt fokus på øvelser som fremmer skulderstabilitet og skulderkontroll. Dette gir forbedret skulderhelse. Vi benytter også ballen til øvelser for å fremme snert i skuddet.
Bruh
Mulig â bestille 4 forskellige darge?
Ser veldig fine ut og behaglie men lurer på hvor stramme de skal være, sitter ikke helt rundt anklene.
Da jeg prøvde de første gang var jeg veldig overrasket over hvor godt de satt på foten! Aldri før opplevd en svømmefot som satt så godt (tenker da på passform). Så jeg følte jeg fikk ekstra mye ut av bevegelsene/ kickene mine. I tillegg var de tyngre å svømme med, på en positiv måte. Kjente at fikk veldig godt grep på vannet. Den ga da også mer press mot rista noe som jeg tror fører til enda bedre fleksibilitet i ankelleddet over tid. I tillegg, selvfølgelig, føltes det som veldig raske føtter. De må "svømmes inn", er litt uvante i starten, men meget gode svømmeføtter!
Veldig gode og behagelige føtter! Passer til alt på trening, og enkle og lette å svømme i. Veldig anvendelige og behagelige. Generelt veldig godt fornøyd med denne modellen!
Topp karakter fra meg! Denne har vært med på x antall bassengtimer samt på styrketrening. Sitter stramt og holder "jentene" på plass. Pluss for at den ser kul ut også!
Airboard boost fungerer veldig bra som springbrett festet til airtrack og i gulvet med sugekoppene som følger med i pakken. For barn i småskolen som synes det er er skummelt med løpefart inn mot hopp på trampett, så er boost'n perfekt. Man justerer enkelt luften i boost'n slik at den passer ulike aldersgrupper og ferdighetsnivåer.
Genial når man sitter som tidtaker og må bruke munnbind! Kunne vært enda høyere lyd for å overdøve hyling, trommer og horn blant publikum.
Søtsøtsøt
noe av de beste produktet jeg har trent i
SANDSÆTER
Fatma zeynep
Gummistrikken er ikke tilpasset eller montert. Du får kun en lang strikk som må tilpasses selv. Ingen instrukser i pakken.
Xhcjxjxtbdmchc
Dmc Elite Max, har mindre areal enn Repellor av DMC. Er mindre stiv i silikonen og har mindre areal enn Speedo Fastskin. Resultatet er en svømmefot, som ikke gir samme styrketrening for bena, som disse to andre modellene. Dmc Elite Max er som de to andre svømmeføttene jeg har sammenlignet den med, - en meget god svømmefot. Mindre areal gir mulighet for en hurtigere takt og frekvens i sparkene. Den lille Elite Max sin asymmetriske form, gir spark som er mer lik spark uten svømmeføtter, da disse svømmeføttene passerer hverandre tettere under benpendlingen. Den asymmetriske formen gir en meget god retnigsstabilitet. Sparkene blir altså naturlige og gir god retningsstabilitet, spesiellt under rygg og fri. Jeg likte Elite Max spesiellt godt sammen med Speedo powerpaddle, der hoved fokust er trening av armer og overkropp. Elite Max gir etter mitt skjønn for lite skyv til at den er godt egnet i turbulente utendørs forhold.
Fikk denne igår. Veldig høy lyd på den så lille mann her ble skremt. Skulle vært en bryter hvor man kunne valgt volum. Ellers er den veldig søt ??
Veldig fornøyd med svømmeføttene! Sitter godt på foten og det nye designet gjør at man produserer mer fart sammenlignet med tidligere modeller. Er man usikker på størrelse kan det være lurt å gå opp en skostørrelse. En god investering!
Fikk levert det raskt, veldig stort!
Supert produkt for aslternativt
En liten, men "stor" paddles. En "must have" paddles, Ser denne som en del av den optimale paddles trio , sammensetningen: Speedo Biofuse Power Paddle, Fastskin paddles og Speedo Biofuse Finger Paddle. Fingerpaddles og sculling med disse, er en fin avslutning på en trening med paddles.
Meget gode paddles..Fungerer meget bra til Sculling. Er "rund" i kantene, og gir ikke et kontant bitt i vannet. Det er nok en styrke og en svakhet , alt etter bruken. Disse paddels hadde vært enda bedre om fingerstrikken hadde vært 2-3 ganger så bred! Dette er et sett paddles, som en bør ha som konkurransesvømmer. Men etter mitt syn kommer en ikke utenom speedos powerpaddle og fingerpaddles.
Fantastisk snorkel. Komfortabel. Sitter meget bra. Gir lite motstand.( Fungerer optimalt til rask undervannssvømming, f eks med monofinne.) . Bør nok helst brukes i relativt flatt, rolig vann. I bølger ville jeg foretrukket ordinær Finis frontsnorkel. Dette er snorkel nr 1 for konkurransesvømmere.
Anbefaler denne frontsnorkelen. Fungerer meget bra i turbulente forhold og i rolig vann. Fungerer bra til å dykke med, men har gir litt motstand og vibrerer litt om en svømmer fort under vann. Bra ventil. Signalfarge og vertikal stilling gir litt bedre god synlighet i åpnent farvann,. (Bør nok kombineres med badehette og bøye i signalfarge)
Dette produktet faller fort fra hverandre. Jeg vil ikke anbefale!
Fryktelig dårlig pumpe. Slarkete, lager pipelyd når du pumper. Endestykket som er gjenget, og skal stoppe pumpen når den trekkes helt ut faller av da den er av plast og gjengene er for svake. Elendig rett og slett. For all del ikke kjøp denne pumpen.
Kjøpte de første yogabolsterene i 2013 som er blitt brukt kontinuerlig siden det, under ca 3 yogakurs per uke. De holder fremdeles så kan ikke si annet enn at de holder veldig god kvalitet.
Vi har hatt mye glede av vår Vasa benk i Lambertseter Svømmeklubb. Den brukes for teknikk instruksjon for de yngre utøverne med stort hell, treneren kan gi feedback samtisidg som svømmeren øver teknikk på catch og taklengde. For de eldre svømmerne er det et kjærkomment alternativ hva sykdom eller skade begrenser vanlig trening. I tillegg er sprint trening med økt motstand gull for sprintere i kombinasjon med annen styrketrening. Vi har også brukt Vasa benken på noen PT-kunder for teknikklæring og det har vært veldig populært.
Erik23.04.2020Upassende?
Veldig enkelt å montere denne robotklipperstopperen. Ser bra ut på Elegant trampolinen vår.
Overpriset pumpe av medium kvalitet. Får tak i akkurat samme pumpe til under 500 kroner flere andre steder.
For en flott pakke :) mange aktiviteter til en rimelig pris :)
Fantastisk! Jeg spiller det med vennene mine hver sommer. Veldig enkelt å lære og så gøy vettu :) Lett og bli god!
Et verktøy som er lett anvendelig i treninghverdagen. Gjør at vi som trenere kan rette all fokus mot det som skjer på banen og hele tiden kommunisere med utøverne, samtidig som vi kan gi signal med fløyten. Fløyten er brukervennlig.
Powerband inngår som en svært sentral del av vår treningshverdag for Elverum håndball. Strikkene er anvendelige og lett tilgjengelige, utøverne kan selv ha dem i sin treningsbag. Det fine med powerband er at de kan brukes både til å belaste og til å avlaste. Som avlastning så kan en om en ønsker å gjøre f.e.ks. Nordic hamstring med avlastning feste strikken til ribbevegg/et festepunkt, og så ta den under armene og dermed få en avlastning i utførelsen av øvelsen. Som belastning så kan en få større motstand i utførelsen av f.eks. utfall om en tar strikken rundt hoften og får en partner til å gå bak og holde igjen. At powerbandene finnes i ulik motstand gjør at de er veldig anvendelige i treningsarbeidet. De med minst motstand passer for skulderøvelser og unge utøvere, mens de med mest motstand passer godt for spillerne på vårt elitelag. En kan jobbe isolert med spesifikke ledd og muskler, og en kan jobbe idretts-spesifikt ved å legge til strikken som motstand på bevegelser en gjør i den idretten en utøver.
Håndball stiller store krav til skuldermuskulatur. Vår erfaring med Flexi-Bar er at det er et hjelpemiddel som bidrar til at vi på en enkel måte kan rette fokus mot skulderstabilitet og skulderkontroll. Ved å utfordre propriosepsjon og refleksiv kontroll gjør dette at vi i større grad klare å beholde god skulderhelse hos våre spillere. Flexi-Bar inngår derfor som et viktig virkemiddel i vår treninghverdag. Vi bruker flexi-Bar i rehabilitering og skadeforebyggende trening. Spillerne bruker dette som en del av oppvarmingen, og underveis i økten når det er pauser.
Jeg er tilhenger av utstyr som gjør trening mer tilgjengelig. Minibands er et enkelt verktøy som hver enkelt idrettsutøver kan ha i sin treningsbag eller som en kan bruke i sin hjemmetrening. Med dem kan en på en enkel måte rette fokus mot spesifikke ledd og muskler, og da spesielt rumpe og lår. Det er ulik motstand i strikkene og en kan da en "vokser ifra" en motstand velge neste nivå, eventuelt bruke to. Miniband er også et fint verktøy for å øke bevisstheten om leddposisjon, f.eks. for å hindre at knærne faller innover ved at en har en strikk rundt knærne da en kjøre knebøy med oppgave om å holde spennet i strikken under hele utøvelsen.
Vi bruker balanseputen i rehabilitering og skadeforebyggende trening. Passer veldig godt inn med tanke på rehabilitering av spillere som har fått ankelovertråkk og i fasen "retur til idrett". Da kan en utfordre spilleren innenfor kontrollerte rammer samtidig som en får utfordre balanse, koordinasjon og leddstabilitet (proprioseptiv trening). Cloud er en veldig myk balansepute som utfordrer styrke og stabilitet i større grad enn Solid og Elite, og kan derfor være ypperlig for å tilrettelegge for mer utfordrende øvelser.
Vi bruker balanseputen i rehabilitering og skadeforebyggende trening. Passer veldig godt inn med tanke på rehabilitering av spillere som har fått ankelovertråkk og i fasen "retur til idrett". Denne balanseputen (Elite) passer godt som et tillegg til Airex Solid.
Vi bruker balanseputen i rehabilitering og skadeforebyggende trening. Passer veldig godt inn med tanke på rehabilitering av spillere som har fått ankelovertråkk og i fasen "retur til idrett". Denne balanseputen (Solid) er ganske fast som gjør den godt egnet til å begynne med. Da kan en utfordre spilleren innenfor kontrollerte rammer samtidig som en får utfordre balanse, koordinasjon og leddstabilitet (proprioseptiv trening). Når spilleren så gjenvinner mer styrke og stabilitet kan en velge andre balanseputer med andre kvaliteter, f.eks. Airex Elite.
Vi bruker balanseputen i rehabilitering og skadeforebyggende trening. Passer veldig godt inn med tanke på rehabilitering av spillere som har fått ankelovertråkk og i fasen "retur til idrett". Størrelsen på denne balanseputen gjøre at den er enkel å frakte med seg i treningsbagen. Det øker sannsynligheten for at utøveren bruker puten i sin terninghverdag.
Vi bruker Indiaca Play fjærball hos oss, og synes dette er morsomt og spennende utstyr som bidrar til variasjon i treningsarbeidet. Indiaca er et godt redskap til å trene teknikk og koordinasjon, en får jobbe med gode «balltreff» og forståelse for hvordan en som målvakt skal treffe en ball. Slik sett kan det gi god utvikling av målvaktsteknikk. Det passer spesielt for unge utøvere fordi det utvikler teknikk og forståelse. Det er alltid øvelsen i seg selv som gir muligheter og setter begrensninger, og derfor kan en med hjelp av Indiaca lage veldig mange forskjellige øvelser på ulikt nivå som kan passe for utøvere i alle aldre. Passer primært som en del av oppvarmingen, men for oss på elitelaget kan det også være et fint redskap å ty til da det er mye taktisk trening, og målvakt får litt «tid til overs» og kan jobbe med individuell utvikling.
Har brukt de i cca 4 år nå. Bare fantastisk! Sparer utrolig mye plass og lett å justere på 2-3 sekund. Fitnessblender trening - tusen takk for den nye kroppen!
Man kan ikke ha aprobert stevne på den anbefales ikke
Ok belte, menskulle vært bedre belte lås. Men god lengde og bredde på det. Men foretrekker Manduka betalere heller litt mere for den, da den har en veldig god lås for å dra inn, men også og gi slipp behagelig ut av øvelsen.
super fuer Kinder! Auf Pausenplatz im Dauereinsatz. Anmeldt dato: 8 November 2013 Geeignet für: Kinder
Für Kinderhände super. Ich setzte den Ball im Koordinationstraining mit den U10 Kindern ein. Super Sache. Anmeldt dato: 15 November 2013 Ich bin: Trainer Geeignet für: Kinder
Lena 03.01.2020Upassende?
super basketball bestens geeignet für den sportunterricht, sehr robust, wir nutzen ihn für klasse 5-10 Ich bin: Sonstiges Geeignet für: Jeden Anmeldt dato: 22 Dezember 2013 Kjøpt dato: 25 November 2013
Top !!!! Anmeldt dato: 12 November 2014 Ich bin: Freizeitsportler
Toller Ball für die Grundschule Der Ball ist toll zum passen und dribbeln, größeren Kindern (Klasse 4) würde ich für Korbwürfe einen größeren Ball geben, damit die Technik sauber gelernt werden kann. Anmeldt dato: 17 Januar 2016 Ich bin: Keine Angabe Geeignet für: Keine Angabe
Alle Bälle perfekt! Anmeldt dato: 19 Mai 2016 Kjøpt dato: 18 April 2016
top Anmeldt dato: 12 April 2017 Kjøpt dato: 12 März 2017
top Anmeldt dato: 12 April 2017 Kjøpt dato: 12 März 2017
Größe perfekt für Alle Anmeldt dato: 30 Juli 2017 Kjøpt dato: 25 Juni 2017
Größe perfekt für Alle Anmeldt dato: 30 Juli 2017 Kjøpt dato: 25 Juni 2017
.... ... Anmeldt dato: 25 Oktober 2017 Kjøpt dato: 25 September 2017
- Anmeldt dato: 15 Dezember 2017 Kjøpt dato: 14 November 2017
Sehr zufrieden Anmeldt dato: 30 Dezember 2017 Kjøpt dato: 30 November 2017
Wir sind rundum zufrieden Alles bestens Anmeldt dato: 3 Januar 2018 Kjøpt dato: 2 Dezember 2017
Gut Anmeldt dato: 18 Februar 2018 Kjøpt dato: 18 Januar 2018
gutes Trainingsgerät. funktioniert und macht Spaß. Anmeldt dato: 7 März 2018 Kjøpt dato: 5 Februar 2018
Basketball Sehr guter Ball für die Schule da in verschiedenen Größen Lieferbar. Leider ist dies nicht auf den ersten Blick erkennbar. Bälle in verschiedenen Farben je Größe Anmeldt dato: 12 November 2018 Kjøpt dato: 10 Oktober 2018
Ines 03.01.2020Upassende?
Alles prima, vielen Dank! Anmeldt dato: 6 Januar 2019 Kjøpt dato: 7 Dezember 2018
Super Ball für den Schulsport! Anmeldt dato: 15 Februar 2019
Sehr gut Anmeldt dato: 30 März 2019 Kjøpt dato: 28 Februar 2019
Sehr gut Anmeldt dato: 30 März 2019
Sehr gut Anmeldt dato: 30 März 2019
einfacher, guter Basketball Anmeldt dato: 3 Juni 2019 Kjøpt dato: 1 Mai 2019
Daniela schrieb: Wie er sein soll Toller Ball für tägliches Training. Liegt gut in der Hand. Verspricht was er hält. :-) Anmeldt dato: 19 Juli 2019 Kjøpt dato: 9 Juni 2019
Ralf schrieb: Schulbestellung Anmeldt dato: 3 August 2019 Kjøpt dato: 4 Juli 2019
Vannjoggingsbelt
Funziona
Mye markør for pengene!
Beste øre propper kjøpte dem selv mvh Morten .turunen
Vi har ikke fått brukt brettball så mye, men de gangene det har blitt tatt frem opplever vi at brukerne får utfolde seg mer kreativt enn ved andre ballspill som er mer bundet opp i ett type system
Denne leken er helt fantastisk med eleven. Brikkene som brukes til spillet virker veldig solide og kan brukes som et alternativ til erteposer når det er vått ute.
Bra kundeservice og målet fungerte bra for 6 åringen ??
En utrolig fin og praktisk badedrakt til trening! Litt stor i størrelsen, så vil egentlig anbefale å gå en størrelse ned.
Elin V19.08.2019Upassende?
Veldig bra hagemål. God kvalitet og funksjon.
Paint-ball lignende aktivitet. Utrolig artig!
Markus19.08.2019Upassende?
En kanonball av høy kvaltitet. Slitesterk!
Kult produkt som er popolært blant barna!
Kan brukes til en variant av paint ball som barna elsker.
Utrolig kult produkt som barna elsker. Denne store ballen kan brukes til mange ulike leker!
Solid og anvendelig produkt som fungerer utemerket ute i skolegården så vel som i gymsalen
God passform, passer utmerket til utendørsbruk og svømmehaller med mye dagslys
Doplo, modell 3
Dette bokstavsettet brukar eg mykje, både inne og ute. Sidan dei tåler vatn og tørkar fort i den praktiske nettingposen kvir eg meg ikkje for å bruka dei også i regnvær. Dei er upåverka av vind som passar godt her på Vestlandet. Eg brukar bokstavsettet til Scrabble eller øving i norske og engelske ord og heile setningar. Praktisk at det er så mange bokstavar, slik at ein heil klasse kan lage mange ord. Supert verktøy til opplegg med fysisk aktiv læring.
Flott og robust tallsett som eg brukar både inne og ute. Dei tåler vatn og er ikkje påverka av vind slik som laminerte bokstavar. Eg køyrer øvingar med gangetabellen, partall/oddetall/primtall, talfølgjer, ulike leikar og rekning. Passar godt til opplegg med fysisk aktiv læring.
Tar vannet meget kontant, spesiellt på oppdrag av foten. Opplever at den trener opp legger, bakside av lår og rumpemuskulaturen veldig bra. Down kicket har ikke samme kontante effekt, men effekten av down kicket blir bedre om en tilpasser teknikken til svømmefoten. Endring av kroppsposisjon/vinkel i vannet gir mer effektiv styrketrening trening av muskulatur i all ben muskulatur. Undervannssvømming gir også bedre effekt og utnyttelse av svømmefotens treningspotensiale. Dette er en MEGET bra svømmefot, med en sjeldent god passform. Min konklusjon blir at forskjellige svømmeføtter har forskjellige kvaliteter. Derfor vil jeg anbefale kombinasjon av flere typer svømmeføtter. (For min del synes jeg kombinasjonen DMC S Repellor og denne SPEEDO FASTKIN SVØMMEFOTEN, utfyller hverandre, meget godt)
Ein utruleg bra pakke med mange forskjellige typar til spelarar som treng påfyll
Knut06.06.2019Upassende?
Plasten brekker lett. Jeg kjøper heller 3-pack med klyper i stål og er fornøyd med de.
Perfekt passform til min smale fot. Størrelse 8-9 sitter som støpt på normal str 42. Ingen gnagsår eller annet ubehag registrert så langt
Unbreakable badedrakt.Topp kvalitet. Anbefales virkelig på det sterkeste.
Flotters badedrakt.
Fint design og fungerer bra! Litt knot med stroppene, ellers et supert produkt!
Helt utrolig dårlig informasjon på flaska! Det må være et minimumskrav på varer som selges at fremgangsmåte er oppgitt! Det er umulig å finne på internett også! Dette er for dårlig!!!!!!
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportTakk for påminnelse om dette. Vi har lagt til info om bruk:
Spray på klesplagget og la det virke i 30-60 minutter, deretter vaskes den i vaskemaskin. Dette står også på flaska. Mvh Klubben.no

Mvh kundesupport
God passform
Har en stor sikkerhetsfaktor i kaldt vann: De fungerer meget bra for bena, så du ikke får krampe lett!!Lite areal, men fanger mye vann likevel og gir forbausende god fart. Fungerer godt i skikkelig turbulente forhold. Meget god passform for min del. Denne lille svømmefoten imponerer meg!... Stadig mer! (to make a long story short)
Disse paddles er ingeniørkunst! Enormt trekk og skyv i svømmetak og i sculling. Kan også gi folk med lammelse i bena, eller som har amputert ben, en enda flottere svømme opplevelse, på grunn av disse paddles formidable egenskaper. Sammen med svømmeføtter går det unna! Disse paddles krever mer enn et basseng for optimal utnyttelse av sitt potensiale!
Vi er veldig godt fornøyd med vår Kin-Ball. Den brukes i kroppsøvingsfaget og til trivselsleker i friminutt. Den engasjerer elever i alle aldre og skaper samhold og lagfølelse.I tillegget til det tradisjonelle kin-ball spillet kan den brukes til en rekke ulike aktiviteter. Det er alltid glede og latter der Kin-Ball er involvert.
Vi er veldig fornøy med vår Kin-Ball. Den brukes i kroppsøvingsfaget og til trivselsleker i friminutt. Den passer for alle aldersgrupper. Det finne er hvordan den fokuserer på team og lagfølelse. Det er ingen som blir stemplet som "de gode" eller "de dårlige" i denne aktiviteten. Ballen kan brukes på mange ulike måter og til varierte aktiviteter. Det er alltid latter og glede når ballen er i bruk.
Anonym27.09.2018Upassende?
Vi er veldig fornøyde med tall-erteposene. De blir brukt på vår skole til fysisk aktivitet og læring. De brukes hyppig til mattegym. Det fine nettet gjør det enkelt å ta de med seg på tur i skogen når vi har uteskole. De brukes også i friminutt i aktiviteter ledet av trivselsledere.
Perfekt til treningsbruk og stevner
Kjempe spennende og gøy idrettsaktivitet. Vi har nettopp gjennomført emnekurs med speedminton og elevene syns det var veldig gøy. Ingen problem å aktivisere store som små grupper samtidig. Kan absolutt anbefale speedminton til kroppsøving og idrettsfag.
Fungerer greit, men er for vide inni til tross for eneste fornuftige størrelse. Det fjør vondt i stortåa pga at det ikke er forskjell på høyre og venstre fot, så da moses stortåa mens resten av tærne bader i plass. Ikke akkurat høyteknologisk passform her altså. Er glad ikke joggeskoene mine er laget etter dette prinsippet.
God bredde på belte ,behagelig å jobbe med , men skulle heller betalt litt mere for en bedre beltelås
En god bolster til denne prisen
Disse lukter godt lavendel ..men burde vært noen cm lengre, for å følge ansikte bedre ,nå er de litt klumpete om du ikke bruker god tid, på å fordele lik tyngde godt på hver side
Lette strikk, men ryker dessverre etter 1 måneds bruk.
Veldig enkle å sette opp som er viktig for oss som er et stort kull på 50 st spillere!
Én av putene datt av ved 1. gangs bruk. Min fargeløse variant var umulig å finne under vann
Kjempe fine matter Terning kast 5,5
Lars-H22.12.2017Upassende?
Helt klart de beste racketene på markedet
erik14.11.2017Upassende?
En veldig bra og morsom skuddradar. Vi brukte den på trening for 12-13 åringer, og det var stor stas. Motiverende for å jobbe med kraft i skuddet og presisjon, siden man får best betalt ved å treffe rett på. Stemmen som annonserer hastigheten på skuddene er også en fin effekt. Det tok litt tid for å skjønne bruksanvisning for kobling mot iphone, men det fungerte da jeg scannet QR-koden som lå ved. Det er også en innstilling bak som man kan teste seg fram med ut i fra idrett, slik at man ikke får registrert selve bevegelsen. Den er også presis nok til at man helt fint ser at hastigheten som gis virker riktig.
Jeg kjøpte disse på sokkene til min sønn da han akkurat hadde lært seg å gå. Jeg er kjempefornøyd med hvordan de fungerer i svømmehallen, de leverer som lovet.
Syns den har krympet litt, ellers veldig fornøyd
Mari J23.10.2017Upassende?
God sokk som holdes godt på! Ingen klager fra barna på 3 og 5, og de klager fort på passform dersom noe er feil. Normal passform/størrelse er som forventet.
aaland23.10.2017Upassende?
Stemmer ikke med beskrivelse av badesokken, jeg var som bambi på isen i bassenget. ikke mye stabilitet. skuffende!
Beste badehette jeg har hatt. Den er tett og glir ikke opp, slik mange andre gjør. Holdbarheten kjenner jeg ikke til.