224616

Justerbar kuledyne 4,5 kg

Vektteppe med 4 deler

Varenr: R22502
16 249,- ink. mva.
12 999,- eks. mva.
12 999,- Exkl. moms
16 249,- Inkl. moms
Antall: (Stk):
-+
Bestillingsvare (38 dager)
BeskrivelseAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Kuledyner/Vekttepper er et perfekt hjelpemiddel for alle urolige barn og voksne som sover dårlig. Kuledynens vekt og trykk gir en følelse av å bli holdt rund og stimulerer til økt kroppsbevissthet. Dette gir en beroligende og terapeutisk effekt som fører til en roligere, bedre og dypere søvn. Veldig nyttig for alle med bl.a. autisme, asberger, ADHD, tourettes, insomnia, depresjon/angst, bipolaritet, SPD, CP, fibromyalgi, kroniske smerter, parkinson og alzheimer for å nevne noen.

Søvn er livsviktig for at kroppen og hjernen skal fungere godt. Under søvnen skjer endringer i kroppens funksjoner som gjør oss fysisk og mentalt sterke til å møte ulike utfordringer i hverdagen. Blant annet reduseres utskilling av stresshormoner, og stoffskiftet går over i hvilemodus. Økt utskilling av veksthormoner bidrar til gjenoppbygging og styrking av muskler og skjelett. Under søvnen er underbevisstheten i stor aktivitet. Evnen til innlæring, hukommelse og kreativ tenkning styrkes. Drømmer antas å ha betydning for bearbeiding og sortering av inntrykk og følelser.

Vektteppet fra Rompa er et unikt vektteppe som er optimalt til barn som fortsatt vokser, da teppet kan justeres i i 4 deler.

Teppet er designet slik at det kan justres både i vekt og i lengde, da dynetrekket er delt opp i 4 deler, som settes sammen til ønsket størrelse. Vanligvis brukes 1 del til baby, 3 deler til junior og 4 deler til voksne.

Dynetrekket er laget av bomull og er utstyrt med lommer, noe som gjør det mulig å justere vekten, også på de separate delene.

Egenskaper:

  • Dynetrekket er opp til 200 cm langt
  • Dynetrekket og vektposene er laget av 100% bomull
  • Vektposene er fylt med små boller og plastgranulat.
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
224616