Toss'n Cath Net | 6 fallskjermer Ypperlig til lagspill og aktivitetsspill Toss'n Cath Net | 6 fallskjermer Ypperlig til lagspill og aktivitetsspill

Toss'n Cath Net | 6 fallskjermer

Ypperlig til lagspill og aktivitetsspill

Varenr: 451245
699,-Ordinær pris
350,- ink. mva.
280,- eks. mva.
280,- Exkl. moms
350,- Inkl. moms
350,- sis.alv.
280,- ilman alv.
Antall: (Sett):
-+
2 på lager

Solide fallskjermer som er ypperlig til lagspill og forskjellige aktiviteter. Her får man trent på samarbeid og kommunikasjon. Kraftig duk i polyester med totalt 4 håndtak på duken, beregnet til to personer. Del inn i lag og spill over nett. Settet er beregnet til 6 lag med 12 deltakere. 

  • Fin til øye- hånd koordinasjon
  • Fin til samspillaktiviteter og lagspill

 

 

Produktdetaljer

  • Settet inneholder 6 duker
  • 4 håndtak pr duk
  • Størrelse 83 x 127 cm
  • Materiale 100% polyester

 

Kast og ta imot.
En fallskjerm til hvert lag, skjermen holdes av to deltagere og gjennom samarbeid skal man kaste erteposer eller skumballer til et annet lag. Her gjelder det å kaste og ta imot med skjermen og ikke hendene. En morsom variant er at lagene står i ring, og roper lagfargen i det man kaster ballen slik at rekkefølgen blir helt vilkårlig.

 

Stafett.
Del inn i 6 lag, hvert lag får utdelt en ''skjerm'', en softball og to markeringskjegler som markerer banens lengde (start & mål). To deltagere plasseres i midten av banen og holder skjermen. Førstemann ut kaster softballen og de som holder skjermen skal fange ballen. Førstemann springer så under skjermen og til kjeglen som markerer mål. De som holder skjermen ''skyter'' så ballen tilbake til nestemann i køen. Nestemann gjør så det samme, og det laget som først er samlet ved mål vinner.
Denne stafetten kan gjøres mer innviklet ved at deltakeren skal ta imot ballen igjen etter at hun/han har springet under skjermen.

 

Blink.
Legg skjermene på gulvet og med ulik avstand. Hver avstand kan ha sin egen poengsum. Rop ut hvilken du sikter på, kast erteposen og prøv å treffe inni den angitte ruten for å få poeng. Dette kan også være en del av en stafett eller hinderløyper der fire erteposer må kastes i hver sin rute før man kan gå videre.

 

Bruk fantasien og kreativiteten - med disse fargerike skjermene kan barnehager, skoler og idrettslag finne på mye morsomt.

Street Racket

Anyone – anytime – anywhere er nøkkelordene for Street Racket. Spillet har minimalt med regler og utstyr – dette er racketsporten som er laget for å engasjere flest mulig!

 

Kundeanmeldelser

316368