15485

Innebandysett Liga 80 cm med mål

12 innebandykøller, 6 baller, 1 bag

Varenr: 1175905
4 189,-
Antall: (Stk):
-+
Bestillingsvare (85 dager)
Beskrivelse

Hvordan velge riktig innebandykølle?

TilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Innebandysett Pro består av: 6 sorte innebandykøller, 6 blå innebandykøller, 6 innebandyballer og 2 sammenleggbare innebandymål 60x90 cm (komplette med nett). Innebandykøllene har stabile nylonblad og egner seg for skoler og klubber. Skaftet er av polykarbonat. Komplett sett for ungdomsskoler og klubber. Passer til spillere som er 145-155 cm høye.

 

Settet består av:

 • 6 innebandykøller med svart blad
 • 6 innebandykøller med blått blad
 • 6 innebandyballer
 • 2 sammenleggbare mål
 • 1 bag

 

Innebandykøller:

 • Skaftlengde: 80 cm
 • Total lende: 90 cm
 • Diameter: 2,5 cm
 • Rett blad - egner seg både til venstre- og høyreskuddSammenleggbart innebandymål av stålrør som kan brukes inne og ute. Med sikring på den innfellbare nettbøylen. Den bakre tverrliggeren gir målet ekstra god stabilitet.

 • Str: 60 x 90 cm
 • Leveres komplett med nett.   

 

Hvordan velge riktig innebandykølle?

Hvordan velge riktig innebandykølle?

Hvilken lengde skal innebandykølla ha?

Denne tabellen er et godt utgangspunkt for å bestemme lengden på kølla:
 

 Høyde på spiller    Skaftlengde  
 105-115  60 cm
 115-125  65 cm
 125-135  70 cm
 135-145  75 cm
 145-155  80 cm
 155-165  85 cm
 165-175  90 cm
 175-185  95 cm
 185+  100+ cm


Hvordan velger du riktig blad på innebandykølla?

Når køllelengde er bestemt er det bladet som står for tur. Skal man ha en kølle med venstreskudd eller høyreskudd? Skal det være mykt eller hardt? Et mykt blad på køllen anbefales til nybegynnere da det gir god ballkontroll. Et hardere blad gir deg mer fart på ballen og litt mindre kontroll. Er du nybegynner eller junior så er det anbefalt å bruke et mykt blad. De som spiller mye innebandy kjøper ofte rette blad og varmer de opp og bøyer de til selv.

Venstreskudd (Venstre fatning)
bør du velge dersom du fører og skyter med innebandykølla på venstre side, dvs. at du holder høyre hånda øverst på innebandykølla. Bladet er da vridd mot høyre. De fleste bruker å foretrekke venstreskudd.

Høyreskudd (Høyre fatning) bør du velge dersom du fører og skyter med innebandykølla på høyre side, dvs. at du holder venstre hånda øverst på innebandykølla. Bladet er da vridd mot venstre.

Skolesettene har rett blad.

Hvordan bøyer man bladet på innebandykølla?

Noen blader har i utgangspunktet mere bøy enn andre fra fabrikk. Hva som er best for en spiller kan oppfattes som noe helt annet for en annen spiller. Regelen i innebandy sier at man ikke skal bøye bladet mer enn 3 cm. Dette måles ved at man legger kølla fritt på et rett underlag og måler fra underlaget og opp til det høyeste punktet inni bladet.

For å bøye bladet, så bør det varmes opp. Enten ved hjelp av varmt vann eller ved hjelp av varmluftspistol. Dersom du bruker varmt vann, er det best å koke opp en kjele med vann og holde kølla med bladet ned i vannet inntil bladet blir mykt - deretter former du bladet slik du ønsker - til slutt holder du bladet (i den formen du ønsker) under kaldt vann i noen minutter slik at bladet stivner. Dersom du bruker en varmluftspistol - varm forsiktig, slik at du ikke smelter bladet!

Når bladet er mykt - da kan du forme det slik du ønsker - til slutt holder du bladet (i den formen du ønsker) under kaldt vann i noen minutter slik at bladet stivner.

Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
15485