Service og sikkerhetskontroller

HVOR TRYGG ER GYMSALENE OG IDRETTSHALLENE I DERES KOMMUNE?

«Vi vet at vi har avverget ulykker. Vi var på en gymsalkontroll, jeg skulle sjekke balansebommen. Bommen hang 5 meter under taket. Da jeg tok ut uttrekksslåen, kom bommen mot meg som en pendel i full fart. Instinktet mitt var å hoppe unna og bommen sneiet meg. Det viste seg at endebeslagene på bommen var ødelagte. En bom veier rundt 15 kilo og er 4 meter lang. Den kan skade noen med døden til følge.»  Vidar Stenbakken, montør og kontrollør av gymsaler hos Klubben AS.

 

Kommunene er ansvarlige som eiere om uhell og skader skulle oppstå som følge av ødelagt eller skadet utstyr i deres gymsal/idrettshall! SIKKERT IDRETTSUTSTYR ER DITT ANSVAR!

 

Klubben AS har lang erfaring med service- og sikkerhetskontroll i gymsaler, idrettshaller og svømmehaller. Gjennomsnittet ligger på 200 kontroller i året. Det får man ekspertise og erfaring av!

 

Våre montører følger de norske standardene NS3424 for bedre tilstandsanalyser og tysk EU standard som vi har tatt med og tilpasset til Norge for kontroll av gymsal og idrettshallutstyr. 

 

Ønsker dere å få utført en sikkerhetskontroll, ta kontakt med våre dyktige medarbeidere:

ER DETTE DIN GYMSAL ELLER IDRETTSHALL?

Gymnastikkbenk har store sprekker i topplate og på bein. Denne er det innført bruksforbud på, da det er fare for klem- og stikkskader ved bruk. Tilstandsgrad (TG) 3

Mini-trampoline. Ødelagt fjærfester på duk, låsing på justeringsstang er knytt opp med tau. Mangler fjær og strammeskrue til justering av bein. Reparasjon ikke lønnsomt. Bruksforbud! - Tilstandsgrad (TG) 3 

Sprangkasse. Må ha ny polstring og trekk før videre bruk.
Tilstandsgrad (TG) 3 

Basketball målbrett. Plate må byttes pga. store sprekker. Anbefaler samtidig å bytte til fjørbelastet kurv. Da blir det ikke så stor belastning på målbrettet. Tilstandsgrad (TG) 3.

Ribbevegg, mangler 1 stk veggfeste og 2 stk ribber på 70 cm. Tilstandsgrad (TG) 2 

Springbrett - gammelt slitt brett som ikke egner seg til gymnastikk. Bør kastes.  Tilstandsgrad (TG) 2