Spesialtilbud Spesialtilbud (Trykk her for å se spesialtilbud)
Dine spesialtilbud

Foto: Truls Tunmo / Byggeindustrien

Nes svømmehall!  

Rett før fellesferien 2017 sto nye Nes svømmehall i Akershus ferdig! Svømmehallen er bygget i tilknytning til den eksisterende Neshallen og huser terapibasseng, et varmtvannsbasseng med rullestolrampe og personheis og et 25 meters basseng med stupetårn i høydene en, tre og fem meter. Svømmehallen huser også en vannsklie, samt et aktivitetsbasseng med klatrevegg og barnebasseng.   
Grunnarbeidet til svømmehallen startet høsten 2015, men ved bygging av en svømmehall er det en rekke hensyn å ta som gjør at prosessen ikke går like fort som man kunne ønske.

 

-  Flisleggingen av bassenget kunne ikke komme i gang før enn det støpte fundamentet hadde tørket i 6 måneder sier prosjektmedarbeider hos Klubben AS, Geir Fallås.

 

Klubben AS har levert bassengutstyr, leidere, stupebrett, startpaller, garderober og adgangssystem. 

 

-  Vår lange fartstid i bransjen har gitt oss uvurderlig fagkompetanse og tilknytning til solide fagfolk, jobben med Nes svømmehall har vært en god prosess. Leiderne er av rustfritt, syrefast stål og krever så å si ikke noe vedlikehold. Det samme gjelder for startpallene og lukene til banetauene. Vannsklien er i slitesterk glassfiber, laget for å tåle en trøkk. Trappene ned i bassenget som er i galvanisert, pulverlakkert stål tåler klorvannet ypperlig og varer, år etter år. Når vi jobber på slike store prosjekt, er det viktig for oss å bruke lokalmiljøet rundt oss i så stor grad som mulig. Garderobeløsningen vi har levert er produsert lokalt hos Eskoleia forteller prosjektarbeider hos Klubben AS, Geir Fallås. Adgangssystemet til Nes svømmehall er fra Actor. De besøkende badegjestene får et chiparmbånd som gir adgang til garderober og debitering av kioskvarer blant annet. 

 

Helt siden 80 talle har Nes kommune planlagt å bygge en svømmehall i tilknytning til Neshallen. Det har vært flere initiativ på banen for å få det til, men det tok altså ytterligere noen år før det ble fattet et vedtak om bygging.

 

-  Det er en toppmoderne svømmehall som innbyggerne nå har fått til å boltre seg i, avslutter Fallås.

 

FAKTA

Sted:

Årnes i Akershus

Prosjekttype:

Svømmehall

Bruttoareal:

Cirka 4.200 kvadratmeter

Byggherre:

Nes kommune

Totalentreprenør:

Backe Romerike

Kontraktssum eks. mva:

109 millioner kroner

Arkitekt:

Nuno Arkitektur

Landskapsarkitekt:

InSitu

Prosjekteringsledelse, prosjektledelse, byggeledelse:

Svendby Bygg Consult

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.