Spesialtilbud Spesialtilbud (Trykk her for å se spesialtilbud)
Dine spesialtilbud

Endless Pools motstrømsbasseng

Endless Pools er motstrømsbasseng som enkelt lar deg trene svømming hjemme. Vi har ulike modeller slik at du skal finne en som passer ditt behov. Turbulensfri motstrøm og justerbar fart gjør at Endless Pools er det beste innen motstrømsbasseng på markedet.Elitemodellen kommer med en toppfart på 56 sekunder pr 100 meter, det er raskt nok til å utfordre olympiske svømmere. Med sin kompakte størrelse, kombinert med motstrøm og en undervanns tredemølle gir Endless Pools deg alle fordelene med et tradisjonelt basseng på en brøkdel av plassen.

Endless Pools sine motstrømsbasseng kommer med en innovativ vannkvalitets-og rensesystem og krever mindre klor enn et vanlig basseng. Endless Pools sine motstrømsbasseng er tilnærmet luktfrie, til og med for de man installerer innendørs. Du kan være trygg på at hjemmet ditt ikke vil komme til å lukte som din lokale svømmehall. Endless Pools motstrømsbasseng er også mer miljøvennlige enn tradisjonelle basseng man graver ned i grunnen da de krever mindre plass, mindre vann, mindre strøm og mindre kjemikalier.

 

Endless Pools sine motstrømsbasseng er enkle å installere, lette å vedlikeholde og de kan brukes hele året. Endless Pools motstrømsbasseng er også mer enn bare et motstrømsbasseng, det fungerer også som et vanlig basseng hvor man kan drive vanngymnastikk, vannterapi, avslapning og moro. 

Mange av Endless Pools sine motstrømsbasseng kommer i sett og de kommer fint igjennom smale dører (61 cm), derfor passer de ypperlig nede i kjellere og garasjer.   

Alle Endless Pools sine motstrømsbasseng kommer med trekk til å dekke bassenget slik at man trenger ikke å investere i et dyrt avfuktingssystem.
Alle Endless Pools motstrømsbasseng kan fås i ulike materialer og stilarter slik at man kan finne noe som passer små og store budsjett. Alle motstrømsbassengene er støttet av en god kundeservice og tidsbegrenset garanti.

Undersøkelser viser at selv etter 10 år, bruker fortsatt 90% av alle Endless Pool motsrømsbassengeiere bassenget sitt hver uke!   

Kontakt oss på : info@klubben.no eller telefon: +47 62 95 06 10

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.