Spesialtilbud Spesialtilbud (Trykk her for å se spesialtilbud)
Dine spesialtilbud

Startpaller

Startpallene skal være faste og ikke ha noen fjærende effekt. De skal ha en høyde på mellom 0,5 og 0,75 meter over vannflaten. Overflaten skal være minst 0,5 x 0,5 meter og være dekket med et sklisikkert materiale. Maksimal helling mot bassenget skal ikke overstige 10°. Startpallene kan ha en stillbar bakplate. 

 

Startpallene skal være konstruert slik at svømmerne ved stående start kan holde seg fast, langs sidene og langs forkanten. Hvis tykkelsen på pallens plattform er mer enn 0,04 meter, anbefales det at det parallelt med overflaten lages håndgrep på hver side. Disse skal være minst 0,1 meter lange og i front 0,4 meter. Det skal være håndgrep for ryggstart plassert mellom 0,3 til 0,6 meter over vannflaten, både horisontalt og vertikalt. De må være parallelle med endeveggen og må ikke stikke frem foran denne. 

 

Hver startpall skal være tydelig nummerert på alle fire sider. Bane 1 skal være til høyre sett i startretningen, med unntak for 50 meters øvelser i langbanebasseng, hvor det startes i
motsatt ende av bassenget. I basseng med 10 baner skal banene merkes fra 0–9 med bane 0 til høyre sett i startretningen.

 

Spesifikasjon for svømmeanlegg - Norges svømmeforbund - Mai 2010

Startpaller fra Malmsten

En av våre eldste samarbeidspartnere og som vi forhandler startpaller fra, er svenske Malmsten. Malmsten produserer og leverer svømmehallutstyr og har bred ekspertise innen alle typer vannsportutstyr, plattformer, startpaller, bassengutstyr og tilbehør til vannaktiviteter. 

Startpallene fra Malmsten brukes over hele verden. God funksjonalitet og stabilitet gjør at disse startpallene er populære blant svømmere, trenere og funksjonærer. De er enkle å klatre opp på, har god antiskli og er også lett tilgjengelig fra siden. Startpallene kommer i flere størrelser og farger. De har også en startpall i en smalere modell som egner seg godt til smale bassengkanter. Startpallene oppfyller kvalitetskravene innen EU og er også FINA godkjente.

 

 

Startpaller fra Swiss Timing

Vi har også startpaller fra Swiss Timing. Swiss Timing startpallene er utstyrt med «track start», en ‘frasparkskile’ som har økt svømmernes eksplosivitet drastisk. Toppen av pallen har anti-skli som er behagelig, men grov nok til at svømmerne føler seg trygge. Startpallene er laget av fiberglass og har innebygd tjuvstartskontroll. 

Skulle hverken Malmsten eller Swiss Timing pallene være det du er på utkikk etter, er det også mulig å få spesiallagede stålpaller. 

 

 

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med det beste valget for deg og din svømmehall!
 

Kontakt oss på : info@klubben.no eller telefon: +47 62 95 06 10.

Oasen Svømmehall

Foto: Klubben AS

Drøbaksbadet

Foto: Klubben AS

Montering av startpaller - Notodden

Foto: Klubben AS

Etter montering - Notodden

Foto: Klubben AS

Montering - Bømlo symjehall
Foto: Klubben AS

Etter montering - Bømlo symjehall

Foto: Klubben AS

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.