Spesialtilbud Spesialtilbud (Trykk her for å se spesialtilbud)
Dine spesialtilbud

Syrefast stål

Syrefast stål brukes til bassengstiger, stupebrett, rekkverk, leidere og trapper blant annet.   I noen tilfeller derimot, kan rust oppstå og det er viktig å vite hvilken type syrefast stål som egner seg best til hvilket formål. 

Vi leverer og monterer innfestninger, tjuvstartstolper, vendebrett, trapper, rekkverk og leidere/bassengstiger i syrefast stål til basseng. Vi har levert bassengutstyr til bassenger over hele landet og har bred og solid kompetanse innen området. 

 

 

Klubben AS har lang erfaring med tyngre utstyr til svømmehaller. Kontakt oss på : info@klubben.no eller telefon: +47 62 95 06 10

Tjuvstartordning

Det skal være tau med flagg 1,80 meter over bassenget 5,0 meter fra hver endevegg. Tauene skal være festet til stolper som lett må kunne tas bort. Det skal også være tydelige merker på bassengveggen 15,0 meter fra hver ende, dette gjelder både 25 og 50 meters basseng.

 

 

Innfestning

Vi leverer og monterer alle typer innfestninger til svømmehallen. Innfestningene støpes, sveises, eller boltes fast.

Vendebrett

Våre vendebrett er laget av syrefast stål og kan tilpasses etter dine ønsker, slik at de passer inn i badeanlegget ditt. De er tilpasset internasjonale dimensjoner. Festene til banetauene er enten i eller mellom vendebrettet.
Platen er laget av syrefast stål. Dreiebrettet leveres enten elektrolytisk polert eller fullt bearbeidet, i unntakstilfeller pulverlakkert. Festeslangene er laget av rustfritt polert rør. Bredden og utformingen av platen er avhengig av om du vil ha integrerte banetau og bredden på banene.

 

Svømmehall utstyr vendebrett

Svømmehall utstyr vendebrett

Svømmehall utstyr vendebrett

Trapper

Vi leverer og monterer trapper og trapper med universell utforming i henhold til dine behov og ønsker. Vanligvis er trappene festet til gulvbrakettene øverst, nederst har de justerbare føtter. For våre syrefaste stålbassenger installerer vi integrerte trapper og ramper.
Trappene er laget av syrefast stål. Rekkverk og andre rør er laget av syrefast polert rør. Stigeflater i trappene er både preget og blastet, for sklisikkerhet. For ramper er rampeflaten preget. 

Rustfritt stål trapp til svømmebasseng

Rekkverk

Rekkverk og håndløperne kan produseres helt etter dine ønsker. Ta kontakt med oss for råd og tips!

Rustfritt stål rekkverk og håndløpere

 

Rustfritt stål rekkverk og håndløpere

 

Leidere/Bassengstiger

Vi leverer og monterer spesialdesignede bassengleidere etter dine behov og ønsker. Ulike plassering og utforming av skvalperenner betyr ofte at en standardleidere ikke kan installeres, men at du i stedet trenger en spesialløsning. For våre syrefaste stålbasseng installerer vi integrerte stiger.

 

Stålbasseng

Stålbasseng

Stålbasseng

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.