Spesialtilbud Spesialtilbud (Trykk her for å se spesialtilbud)
Dine spesialtilbud

Tidtakeranlegg

Vårt sortiment av produkter til tidtaknings- og resultatløsninger for svømming strekker seg fra produkter brukt på olympisk nivå med høyhastighets video og backupsystemer, til anlegg til klubbkonkurranser med halvautomatisk tidtakningsutstyr og resultattavle.

Vi vet av erfaring at alle har ulike krav og behov. Derfor tilpasser og skreddersyr vi løsninger som passer dine behov og budsjett!

Kontakt oss på : info@klubben.no eller telefon: +47 62 95 06 10.

Swiss timing tidtakningssystem Fast installasjon. 

Dersom man skal bygge et nytt svømmebasseng anbefaler vi at man vurderer fast installasjon. Man vil spare både tid og penger dersom alt er forberedt og gjennomtenkt på forhånd før byggingen setter i gang.
 

Swiss timing tidtakningssystem mobil installasion for eksisterende svømmeanlegg. 

Til eksisterende svømmeanlegg eller i tilfeller der fast installasjon ikke er mulig er den mobile løsningen et godt valg. 

Utstyret er enkelt å koble til under forberedelsene til svømmekonkurransen. Etter konkurransen kobler man bare fra utstyret og oppbevarer det på et trygt sted. 

Man kan også ta med seg den mobile løsningen og bruke den på andre svømmeanlegg. På denne måten kan man foreksempel dele kostnaden med tidtakningssystemet på flere svømmeanlegg.
 

Swiss timing tidtakningssystem for mindre konkurranser

Dersom du ikke har behov for en komplett installasjon med innslagstavler etc. er vår semiautomatiske løsning et enklere alternativ for mindre konkurranser.

Med enkel kabling og en enkel knapp pr bane, slipper du å benytte manuelle klokker i samme grad som før. Systemet går via USB til WinGrodan og derav får man alle tidene i WinGrodan automatisk og eliminerer behovet for å benytte manuell tidtakning. Vi tilbyr også resultattavler som enkelt kan kobles til systemet.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.