Sklier / Vannrutsjebaner

Sklier fra Hydro Sport

 

Det er lite som lager så mye aktivitet i svømmehallen som en sklie! I mange år har vi hatt et tett samarbeid med Hydrosport som er blant verdens ledende produsenter av vannsklier og badeland. Gjennom vårt samarbeid med de, kan vi tilby integrerte løsninger der vi planlegger, designer og produserer vannsklier for vannparker og svømmehaller. Vi kan også integrere avanserte lyseffektsystemer.


Hydro Sport har designet og installert vannsklier i 36 land og som Hydro Sport selv sier: De har levert over 44000 meter med glede over hele verden!


Sikkerhet, kvalitet og glede er stikkord i fokus for vannsklieprodusenten som har innlemmet disse verdiene i alle trinn av produksjonen. Helt i fra tegnebrettet til produktet står ferdig. Hydro Sport er en del av det svenske Malmstenkonsernet og siden de har sin egen fabrikk, styrer de selv hele produksjonsprosessen fra planlegging til installasjon. Hydro Sport sine sklier er robuste, laget av  forsterket glassfiberpolyester og er designet for å motstå alle værforhold. De støttes av varmgalvanisert eller rustfritt stål og er et solid produkt.

 

Sklier fra Wiegand

 

Skliene fra Wiegand er TÜV godkjente og overholder EN 1069 (europeisk standard for vannsklier) Skliene produseres og monteres i henhold til EN 1090 som er den europeiske standarden for stål og sveisede konstruksjoner og møter de strengeste sikkerhetskrav. Høy produksjonskvalitet resulterer i lang holdbarhet og det er 5 års garanti på Wiegands produkter!

 

Vi kan i samarbeid med Wiegand, levere skreddersydde løsninger. Alt fra high-end design til rustfritt stål, fargerike attraksjoner fra FRP eller en kombinasjon av begge - fra den minste lysbilde til mega-vannparker. 

 

Wiegand har høye krav til kvalitet og sikkerhet. De har flere tiår med erfaring og har levert over 3000 prosjekter på verdensbasis! 
 


I årenes løp, har vi fått god erfaring og kompetanse på montering og levering av sklier. Sklier som vi har levert og montert finner du blant annet hos: Råholt bad, Kvinabadet i Kvinesdal, Olsrød park, Drøbak, Nes svømmehall,  Frognerbadet, Suldal bad, Orkdal bad og Tromsøbadet.
 

Kontakt oss på : info@klubben.no eller telefon: +47 62 95 06 10

Suldal bad
Foto: Klubben AS

Drøbaksbadet

Foto: Klubben AS