Tidtakningssysystem kamerasystem Swiss timing tidtakningssystem Tidtakningssysystem kamerasystem Swiss timing tidtakningssystem Tidtakningssysystem kamerasystem Swiss timing tidtakningssystem Tidtakningssysystem kamerasystem Swiss timing tidtakningssystem

Tidtakningssysystem kamerasystem

Swiss timing tidtakningssystem

Varenr: 191044
ink. mva.
eks. mva.
Exkl. moms
Inkl. moms
sis.alv.
ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
Bestillingsvare 60 dager (estimat)

Swiss timing høyhastighets kamerasystem

Høyhastighets kamerasystemet er kombinert hardware/software løsning for å måle tider som er filmet på kamera. 

For å kunne utføre dette er kameraene rettet direkte på finish line eller point of interest og startsignalet er koblet til. Filmene blir lagret på en harddisk og kan ses igjen direkte etter opptak eller åpnet og ses på igjen ved en senere anledning.

På skjermen får du tid på dagen og aktuelle tider på svømmerne. Det er da lett for operatøren å scrolle til riktig posissjon på videoen og lese korrekt tid. Dersom operatøren misser på starten av en eller annen grunn, vises også tidspunktet på dagen, slik at man lett kan beregne korrekt tid vha øvrig tidtakningssystem. 

Kameraet fanger opp 100 bilder per sekund i HD-quality, noe som gjør det lett å få et skarpt bilde av finishline og få helt korrekt tid. Flere kameraer kan synkroniseres slik at de tar opp det eksakt samme øyeblikket og det er lett å se filmene igjen fra flere vinkler. 

4 kameraer henger over finish line, 1 kamera pr 2 bane, se bildet. Fjernkontroll av zoom, fokus og iris, gjør det lett å tilpasse kameraene til finish line. Det er også mulig å få et elektronisk pivot head, noe som gjør det enda lettere å filme eksakte posisjoner. 

For rask dømming på konkurranser er det mulig å koble opp en laptop til systemet og gjøre all dømming med denne laptopen. Da overlater man kun opptaket til hovedsystemet.


Ta kontakt med Klubben AS for tilbud på telefon: 62 95 06 10 eller e-post. Vi er spesialister på tyngre svømmehallsutstyr.

 

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser

150533