Youth Quick Play – bedre læring gjennom lek

 

Youth Quick Play er et læringskonsept som gir lærere og pedagoger et verktøy for enkelt å kunne endre undervisningen. Youth Quick Play kan brukes innen idrett, matematikk og språkundervisning og passer til alle skoleklasser.

 

Det fins fire forskjellige pakker:

Youth Quick Play grunnpakke tar utgangspunkt i at barn skal kunne leke overalt, i alle fag og i alle aldre. Pakken er rettet mot barn i alderen 6 år og oppover.
 

Youth Quick Play barnehagepakke tar utgangspunkt i morsomme øvelser som styrker motorikken samtidig som de er lærerike. Barnehagepakken er for barn i alderen 3-6 år.
 

Youth Quick Play læringspakke tar utgangspunkt i å supplere undervisningen. Pakken henvender seg til alle skoleklasser og gir en solid innføring i øvelser som går på språk og matematikk. Læringspakken kan brukes tverrfaglig, den kommer med masse øvelser som gjør at barna får beveget på seg samtidig som de lærer språk og matte.
 

Youth Quick Play samarbeidspakke tar utgangspunkt i en rekke teambuildingsøvelser som kan virke forebyggende mot mobbing, men også binde klassen tettere sammen. Pakken gir lærere mulighet for å skape et unikt fellesskap.

 

Felles for alle pakkene er at øvelsene er aktive, lærerike og varierende. De kan alle brukes som vikarpakker da øvelsene er enkle og raske å sette opp!

Lek hver dag!

 

Om Quick Play: 

Youth Quick play er utformet av danske Henrik Weinø. Weinø er idrettslærer og har jobbet i mange år i den danske folkeskolen.

  • Jeg vet hvor viktig det er å komme raskt i gang med øvelsene og hvor viktig det er med variasjon. Pakkene inneholder noe for enhver smak, sier Weinø.Youth Quick Play pakkene er utviklet sammen med barn i idrettsskolen og Weinø håper at alle som jobber med barn og bevegelse får en hjelpende hånd med å få i gang leken.
  • Pakkene er ikke bare for idrettsundervisning, men også for skolefritidsordning, friminutt, daginstitusjoner og i andre fag, forteller Weinø.
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.