Hva er Crossminton?

Crossminton® er verdens raskeste racketsport! Crossminton®. Crossminton® er en blanding mellom badminton og tennis. Ballene er tyngre enn badminton og ballvekslingene hurtigere. Crossminton®gir deg en god treningsøkt med høyt tempo. I Crossminton® bruker man en enkel banemarkering og er ikke avhengig av å sette opp nett.

 

Crossminton ble tidligere kalt Speedminton men har nå byttet navn.

Se youtubeklipp her.

Introduksjonskurs i Speedminton

Spilleregler Speedminton videregående skoler

Introduksjonskurs i Crossminton

Klubben AS arrangerer Crossmintonkurs over hele landet. Ta uforpliktende kontakt på e-post: info@klubben.no eller
telefon: 62 95 06 10 for kurs i der du bor.

 

Blackminton

Lag Blackmintonevents der man spiller Crossminton i fullstendig mørke med fluoriserende lys! Fluorescent Easy Court banemarkering danner Stjerne Courts der tre par spillere kan spille . I midten er det en svart lys pyramide som gjør Night speeder, racketer, og kroppsmaltespillere lyser i mørket . Se youtubeklipp her.

 

Natt speeder® fly frem og tilbake over pyramiden - som skyting stjerner som krysser hverandre - skape en magisk lysshow på nattehimmelen . Kjør musikk i tillegg og gjør det hele til en spennende og underholdende sportsbegivenhet !  Klubben AS har utleie av Blackmintonpakker som inneholder alt du trenger for å lage et Blackminton event. Ta uforpliktende kontakt på e-post: info@klubben.no eller telefon: 62 95 06 10.