Spesialtilbud Spesialtilbud (Trykk her for å se spesialtilbud)
Dine spesialtilbud

Fotball!

Fotball er den største barne- og ungdomsidretten i Norge
Her finner du fotball for alle aldre.

 

BazookaGoal - minifotballmålene som holder mål

Bazooka er et pop-up mål i verdensklasse! Du kan spille overalt med et BazookaGoal. Minimålet har en enkel og patentert foldefunksjon slik at du ikke sløser bort tid på montering før kampstart. Det er inen løse dele og når du folder minimålet sammen blir nettet en praktisk bærestropp.  Minimålet krever ingen forankring og passer derfor perfekt til kunstgress. 

 

Skadehindrende teknologi
Fotball er ofte et raskt og hektisk spill, mange lurer derfor på om den harde rammen kan bety økt risiko for skader. Det er det ikke. Hardrammen har et integrert fjærinssystem som gjør at rammen "kollapser" hvis en spiller er uheldig og ramler over det. Målet er trygt å bruke selv for de yngste.

 

Kongsvinger Idrettslag har rundt 450 barn i alderen 6 til 12 år som spiller fotball. Bazookamålene er i bruk stort sett under alle treninger. Daglig leder for Kongsvinger IL fotball - Johan Hammarstrøm er veldig fornøyd med målene

"Bazookamålene skiller seg klart ut fra de andre målene vi har hatt tidligere, kvaliteten er veldig god. Bazooka mål er ypperlige til å lage småbaner med, og de er lette og enkle og transportere. I og med at vi spiller en god del på kunstgress kan vi ikke feste målene i bakken på noe vis og der er bazookamålene supre i og med at de ikke krever noe bakkefeste. Vi bruker bazookamålene til alle barnelagene våre og spiller 3 mot 3, eller 4 mot 4."

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.