Slik velger du riktig fotball

Hvordan velge fotballmål til smålagsspill?

For å få mange ballberøringer og høy involvering, anbefales det å bruke få spillere på laget, liten bane og små mål. 

Alle små mål kan brukes, men fotballforbundet anbefaler at målene skal være mellom 120–150 cm bredt og 75 -100 cm høyt

Det som er viktig å tenke på ved valg av små mål, er hvor mye man kommer til flytte på målene, og hvor de skal lagres. Hvis målene kan stå i en gymsal, idrettshall eller på en bane og bare flyttes rundt på den, kan man velge et mål med faste nettbøyler. Et slikt mål er lettere å ta i bruk , siden det ikke må settes opp og klargjøres. I tillegg er det færre slitedeler.

 

Målene med de beste egenskapene og best holdbarhet er minimål i aluminium. De gir også den beste opplevelsen når man spiller fotball siden stenger og tverrliegger gir skikkelige returer og lyd av stolpeskudd. Hvis man ikke har behov for den svært store slitestyrken som aluminiumsmål gir, kan man også nøye seg med mål i kunststoff. Da er det vanlig med plastrør som settes sammen. Denne type mål er rimeligere, og de er holdbare nok til privatbruk og skoler eller idrettslag som har godt oppsyn med målene.

 

Har man liten lagringsplass, eller har behov for å flytte målene fra bane til bane, så bør man velge en sammenleggbar løsning. Bazookamål er da vår anbefaling siden de kan legges helt sammen og tas under armen.
 

Alle idrettslag kan også søke om spillemidler til innkjøp av Bazooka Goal her.
 

Ønskes det enklere mål som primært skal brukes til innebandy og fotball med lettere baller, så kan man også bruke mindre innebandymål. De er lettere å flytte og tar mindre plass. Men, de er mindre enn fotballforbundets anbefalinger.

Fotballmål

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.