Fotballmål til hagen? Vi anbefaler!

Hvilket fotballmål skal vi velge når det er så mange og velge imellom? Da må man først kartlegge noen områder: 

 

  • Hvem skal bruke målet?
  • Størrelse på målet?
  • Skal det flyttes på eller fastmonteres?
  • Skal målet være enkelt å pakke sammen for å ta med?
  • Skal det brukes bare om sommeren?
  • Skal målet tåle snø og kulde?
  • Skal det være sammenleggbart?
  • Skal det være til idrett eller hagebruk?

Når disse spørsmålene er besvart kan vi snevre det inn. 

Minimål er vårt mest populære valg til hagebruk. Fellesnevneren er størrelsen som er rundt 80 cm x 40 cm. De er små og lette og enkle og transportere. Noen er sammenleggbare og har en bærestropp/hylse slik at de enkelt kan tas med hvor som helst når man skulle ønske det. Disse målene er gode både innendørs og utendørs men bør ikke være ute i all slags vær og vind over tid. Litt regn tåler målene men de bør tørke før de legges sammen og ryddes vekk. Helsveisede minimål tåler å stå ute året rundt. Skal de oppbevares deler av året, kan det være smart å velge et minimål som har sammenleggbare bøyler.

 

Bestselger: Bazooka

Vi har også de som ønsker litt større mål i hagen. Der har vi et mellomsjikt med mål som er 180 x 120 x 60. Dette er en mellomstørrelse som passer de fleste steder. Vi anbefaler modellen «Maestro» fra Exit. Exit er leverandøren av leker som får barna til å være ute. De har laget et solid og slitesterkt mål som kombinerer robusthet og kvalitet.  Målet har et patentert forankringssystem som gir trygghet og brukervennlighet. Med dette systemet kan målet solid festes samtidig som det bare løftes av jordspyden når plenen skal klippes - smart! Takket være et innovativt design holdes nettet perfekt på plass til enhver tid.

PST! Kjøper du «Maestro» får du også en måltrener som kan henge inni målet som gir timers moro helt på egenhånd!

 

Et større mål enn ‘Maestro’?

For de som har stor hage og ønsker enda større fotballmål enn Maestro fra Exit, anbefaler vi modellen «Scala» fra Exit. Scala hagemål er laget av solid og holdbar aluminium og kommer i tre størrelser: 220 x 120 cm, 500 x 200 cm, 300 x 100 cm og 300 x 200 cm. Det finnes også tre forskjellige forankringssett til «Scala» hagemål slik at de kan brukes på kunstgress, gress og hardt underlag.
«Scala» er ikke sammenleggbart og oppbevaring av dette målet kan bli en utfordring i vinterhalvåret. Ønsker man et større mål, men til en lavere pris kan «Coppa» modellen som også er fra Exit være fin. «Coppa» er 220 x 170 cm og kan enkelt løftes ut av jordspydene når man klipper plenen. Tilbehøret «måltrener» passer også til hagemålet «Coppa».

Det mest populære tilbehøret til alle våre hagemål er sperrenettene våre fra Exit. De kommer i flere størrelser og har solide føtter slik at de står støtt og du slipper problemet med at ballen havner over i naboens hage!