Mestringsfremmende klasseledelse

Digital læringsressurs i kroppsøving med fokus på hvordan læreren som klasseleder kan bidra til å fremme mestring i en kroppsøvingstime ved god bruk av struktur og organisering. 

 

Ressursen består av en video på 10 minutter, en tekstressurs og refleksjonsspørsmål. I filmen ser vi gjennomføring av en kroppsøvingstime for 10.-klasse ved Elverum ungdomsskole. Filmen er laget for å sette fokus på klasseledelse i kroppsøvingsfaget og viser et bilde av hvordan man kan løse noen av utfordringene man møter som lærer. Fokusområder i filmen er struktur, organisering, inkludering av alle, motivasjon og relasjonelle forhold. Videre følger en teoretisk introduksjon til hvert av temaene som filmen har fokus på. Det anbefales å arbeide med læringsressursen i fellesskap med kolleger.

 

Se filmen og les teksten først og arbeid deretter med refleksjonsoppgavene. Målgruppe er lærere i skolen som underviser i kroppsøving. Se ressursen her: http://mhfa.no/ressurser/mestringsfremmende-klasseledelse-i-kroppsoving/ 
Kontaktperson: Magnhild Medgard / magnhild.medgard@inn.no / 62430314

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.