Tren svømming hjemme med Endless Pool 

 

Jeg er ute etter et motstrømsbasseng - Hvilken modell passer for meg?

Det første man bør tenke på er hva slags svømmer man er og hvor mye bruk motstrømsbassenget vil få!

Endless Pool Original er «familie» motstrømsbassenget. Dette er motstrømsbassenget for alle som svømmer for å holde seg i form og som ikke aktivt trener til noen svømmekonkurranser eller triatlon. Det er også et ypperlig motstrømsbasseng for pasienter som trenger jevnlig trening i vann for å opprettholde smidige ledd og lindre revmatiske plager.

Performance Endless Pool har noen særtrekk som gjør at dette bassenget egner seg for viderekommende svømmere. Når det er sagt er også dette et motstrømsbasseng hvor hele familien kan boltre seg fritt. Performance Endless Pool kommer med to propeller som gir motoren dobbel kraft og gir en dypere og bredere motstrøm enn Endless Pool Original.

High Performance Endless Pool er motstrømsbassenget for seriøse svømmere og triatleter. Dette motstrømsbassenget kommer med en større motor enn Performance Endless Pool samt en oppgradert pumpe som gjør at dette bassenget er lager mindre lyd. Motstrømmen i High Performance Endless Pool har flere justeringsmuligheter og kan gi en intensitet i svømmeøktene man ikke får hos de andre modellene.

Endless Pool Elite er motstrømsbassenget for svømmeren som er ute etter det beste av det beste. Dette motstrømsbassenget har samme sterke motoren som High Performance Endless Pool men med 2 ekstra propeller. Denne motoren flytter dobbelt så store vannmengder i forhold til Endless Pool Original motstrømsbassenget. Dette er motstrømsbassenget du finner igjen hos toppuniversitetene som jevnlig har lag som topper listene over dyktige svømmelag.    
 

Ta kontakt på telefon: +47 62 95 06 10 eller e-post: info@klubben.no for mer informasjon.