KIN-BALL® Sport 122 cm - rosa

Den offisielle KIN-BALL®

Varenr: 140402
3 399,- ink. mva.
2 719,- eks. mva.
2 719,- Exkl. moms
3 399,- Inkl. moms
Antall: (Stk):
-+
Kvantumsrabatt!Volymrabatt!Määräalennus!
2 på lager
Beskrivelse

Spilleregler for skoler

TilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

KIN-BALL® er en sport som handler om samarbeid, inkludering og fairplay. Den store og utradisjonelle størrelsen på ballen, samt spillets få og enkle regler, gjør at alle spillerne på banen er i aktivitet. Dette er med på å likestille alle deltakerne uansett idrettslige erfaringer. En kjempestor og meget lett ball er i sentrum av spillet som består av 3 lag, hvert lag med 4 spillere. KIN-BALL® er utviklet av Mario Demers i Canada, og har nå spillere over hele verden. Sporten er særlig utbredt på skoler, og kan tilpasses barneskoler, ungdomsskoler eller videregåendeskoler.

De siste årene har KIN-BALL® blitt en av de mest populære idrettene / aktivitetene i kroppsøving på skolen. Flere lærere opplever at elever som tidligere ikke likte ballsport eller lagspill blir med på KIN-BALL®. De blir engasjerte og får en annen opplevelse av lagspill, samt at frykten for ballen minsker. Uansett bakgrunn og idrettslige erfaringer føler alle seg inkludert. Kin ball kan brukes til mange øvelser og leker.

 

KIN-BALL® har en diameter på 1,22 meter, er veldig lett og har en moderat hastighet gjennom luften. For at ballen skal kunne være så stor og lett har den ikke den tradisjonelle ballblæren, men en tynn blære av lateks og et svært solid nylontrekk. Blæren har en stor åpning som knytes igjen når ballen er full. Dette gjør at det går veldig raskt å både fylle og tømme ballen slik at den kan oppbevares uten luft for å spare plass. Vi har også lateksfrie blærer til Kin-Ball.

 

 

Denne ballen er den offisielle KIN-BALL® og har den vekt og størrelse som brukes i mesterskap.    

  • Diameter: 122 cm (4 fot)
  • Vekt: 1 kg
  • Inkluderer 2 blærer

 

 

Vedlikehold av Omnikin®baller.
Ved utendørs bruk er det veldig viktig at beskyttelsesstoffet brettes over hullet slik at det ikke kan det kommer småstein inn på blæren. Vær også veldig forsiktige med skarpe negler direkte mot blæren. Husk også å blås opp ballen så hardt dere klarer før det knytes, slik at det blir nok luft i den. Anbefalingene fra produsenten er at de tømmes helt for luft mellom hver bruk for å forlenge levetiden på blæren. Hvis ballen ikke blir brukt over lengre tid anbefaler vi at dere drysser et lite lag med talkum inne i ballen/utenpå blæren. Dette bidrar til å opprettholde blærens elastisitet og dermed lever blæren litt lenger.Kin-ball kan spilles på vinteren også. Etterfyll da med luft dersom det trengs.

Kin-ballen kan også brukes til utallige morsomme leker i gymtimen. Se youtubeklipp.

Spilleregler for skoler

Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
46833