Crossminton

Crossminton (tidligere Speedminton) er spillet du kan spille hvor som helst og når som helst. 

Crossminton® er verdens raskeste racketsport! Crossminton® er en blanding mellom tennis, badminton og squash (tidligere kalt Speedminton). Ballene er tyngre enn badminton og ballvekslingene hurtigere.

 

Crossminton® gir deg en god treningsøkt med høyt tempo. I Crossminton® bruker man en enkel banemarkering og er ikke avhengig av å sette opp nett.

Crossminton er veldig enkelt å lære, og etter noen få slag vil du allerede mestre å spille lange ballvekslinger.  Som fritidsaktivitet spilles Crossminton på strender, i hager, parker, parkeringsplasser - og på hvilket som helst utendørs område som er stort nok. For de som ønsker å spille kamp, kan man sette opp banemarkering som er enkel å sette opp. For offisielle kamper gjelder fastsatte regler. (se artikkel lenger ned på siden)

 

Denne sporten innbyr til mye moro for spillere i alle aldre, og det kan spilles både som single og double.

Crossminton kurs

 

Vi tilbyr introduksjonskurs
i Crossminton

 

Ta kontakt med oss på
tlf 62 95 06 10 eller
e-post info@klubben.no

Blackminton

Lag Blackmintonevents der man spiller Crossminton i fullstendig mørke med fluoriserende lys! Fluorescent Easy Court banemarkering danner Stjerne Courts der tre par spillere kan spille . I midten er det en svart lys pyramide som gjør Night speeder, racketer, og kroppsmaltespillere lyser i mørket . Se youtubeklipp her.

 

Natt speeder® fly frem og tilbake over pyramiden - som skyting stjerner som krysser hverandre - skape en magisk lysshow på nattehimmelen . Kjør musikk i tillegg og gjør det hele til en spennende og underholdende sportsbegivenhet !  

Se hele vårt utvalg av utstyr til Crossminton

Spilleregler Crossminton

Crossminton er en aktivitet som kan spilles utendørs i parker, på stranden, på parkeringsplasser, i dagslys eller i mørket (Blackminton). Hvor som helst - når som helst!

Kroppsøving 3-2013

av John Elvestad, lærebokforfatter og tidligere leder av LFF

Crossminton - Anywhere, Anytime

Se denne korte introduksjonsfilmen fra Speedminton her >

Speedminton - Moro for alle aldre