Rebounderen – fotballelskerens beste venn! 

En rebounder er treningskameraten som aldri blir sliten! Den tåler alle baller du sparker eller kaster mot den og treffer du ramma så blir den ikke sur. Den står tålmodig på plass der du måtte plassere den og venter på at du skal komme og trene. En rebounder gjør det enkelt å trene på touch fra ulik avstand. Å trene touch og få flest mulig touch på ballen er viktig om man ønsker å bli en god fotballspiller. Du får trent effektivt på reaksjonsevne, mottak, fottarbeid og ikke minst kroppsbeherskelse!  En rebounder gir god trening i demping av ball og du kan trene på ulike pasninger og alt dette vil gi resultater på trening og under kamper.

Lurer du på hvilken rebounder du skal velge?

Digger du ulike ballsporter, kan Exit Tempo Multisport Rebounder være løsningen. Den kan brukes til fotball, men er justerbar slik at den passer for håndball, tchouk ball og volleyball for å nevne noen. Den kommer også med et jordanker slik at den ikke flytter på seg. Finnes i to ulike størrelser.

En annen populær modell vi har er Exit Kickback rebounder, den kommer i tre ulike størrelser: Medium, large og extra large. Rammen er justerbar slik at du kan få en helling fra 35 grader til 90 grader. Tilbakemeldinger fra kunder på denne er at spretten i rebounderen er veldig god! 

Exit Kickback Omnitrainer har to nett, et på forsiden og et på baksiden. Egenskapene til disse to er forskjellige. Nett 1 har en forutsigbar sprett slik at det er enkelt å bergenge vinkelen du får ballen i retur og nett 2 har en mer uforutsigbar sprett slik at du utfordres på koordinasjon og reaksjonsevne.  

Tchouk ball rebounder er traveren i gjengen. Det er den første rebounderen vi hadde i vårt sortiment. Opprinnelig ment for Tchoukball, men den ble raskt adoptert av håndball og fotballklubber som ønsket en pålitelig sparringspartner til keepertrening blant annet. Den er ikke justerbar.