Lekestativ Vaktposten Villmarkserien Lekestativ Vaktposten Villmarkserien

Lekestativ Vaktposten

Villmarkserien

Varenr: 8814
78 625,- ink. mva.
62 900,- eks. mva.
62 900,- Exkl. moms
78 625,- Inkl. moms
78 625,- sis.alv.
62 900,- ilman alv.
Antall: (Sett):
-+
Bestillingsvare ( dager)21 dager

Lekestativ i nytt design som passer de mindre barna, med lekehus / tårn, klatrenett og sklie. Lekestativ er noe som hører hjemme på enhver lekeplass, enten det er i barnehagen eller på barneskolen. Et lekestativ byr på utfordrende og morsomme aktiviteter som stimulerer fantasien og samspillet mellom barn. De inneholder alt fra sklier til klatreelementer og byr på mange timer med rolleleker.

 

Produktdetaljer

  • Størrelse: 5 x 3,2 m
  • Arealbehov: 8,5 x 7,2 m 
  • Fallhøyde: 2,15 m
  • Fallunderlag: Sand eller støtmatter
  • Aldersgruppe: +3 år
  • Sertifisering: TÜV - NS 1176

 

Villmarkserien.
Lekestativene i villmarkserien setter naturen i sentrum. Lekestativene gir mange muligheter til rollelek og motorisk trening. Naturskjønne lekeapparater i kraftig trematerialer fra norske skoger. Tak og vegger er kledd med villmarkspanel, og alle metalldeler er laget i galvanisert stål som er pulverlakkert. Villmarkserien er laget for å tåle hard behandling på skoler, i barnehager og offentlige lekeplasser. Lekeapparatene er behandlet med Koppers MicroPro som er en moderne trykkimpregneringsmetode uten giftige stoffer eller tungmetaller. Behandlingen er spesielt utviklet for bruk i miljøer som barnehager, skoler og steder hvor brukeren er i direkte kontakt med materialene. Disse materialene har en beregnet levetid på minimum 30 år. I tillegg benyttes sokkelrør/stolpesko på apparatene slik at levetiden blir lang.

 

 

Produsert i Norge med 10 års garanti mot material og produksjonsfeil.

 

Vennligst skriv i Melding til salgsavdeling / Bestillingsreferanse om du ønsker mer informasjon om produktet, levering og frakt.
Eksakt frakt vil beregnes etter behandling av ordre / forespørsel. 

Kundeanmeldelser

278628