Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter på telefon: 62 95 06 10 eller e-post: info@klubben.no for nærmere informasjon.

HISTORIEN OM OSS

Det var etableringen av Norges Svømmeforbunds svømmesenter i 1973 som førte grunnleggeren av Klubben AS, Lars Petter Heggelund og familien til Flisa i 1973. Engasjerte folk i den lokale svømmeklubben hadde jobbet i kulissene med å få Norges Svømmeforbund til å legge det første «idrettsgymnaset» i Norge til Solør. 


Her jobbet Lars Petter som landslagstrener og det var via denne jobben at Lars Petter så at det var et marked for svømmeutstyr i Norge. Spesielt svømmebriller var etterspurt, et relativt ukjent produkt på den tiden, men som det i dag selges millioner av bare i Norge. Etter OL i Montreal hvor tanken om å forhandle svømmeutstyr modnet ytterligere ble Klubben AS stiftet i 1976. 


Det som startet med salg av svømmebriller fra et skap i en kjeller i den spede begynnelsen er i dag blitt en av Norges ledende leverandører av utstyr til svømme- og idrettshaller, treningssenter, skoler, barnehager, institusjoner, butikker, idrettslag og privatpersoner. Vi er 45 ansatte på vårt hovedkontor på Flisa og har filialer i Sverige, Finland og Polen. Vi er blant Norges største nettbutikker med rundt 20.000 varer i vårt sortiment. 

 


 Vi tilbyr utstyr til fotball, håndball, bordtennis, basketball, baseball, orientering, hjemmetrening, styrketrening, fitness, svømming, babysvømming, klatring, friidrett, turn, barneidrett, gymnastikk, innebandy, KIN-ball, Speedminton m.m. Vi er også leverandør av tyngre utstyr til svømmehaller som billettsystemer, garderober, banetau, bassengrister, stupebrett, startpaller, stupetårn, barnebasseng, stålbasseng, leidere og trapper. Vi tilbyr også barnehageutstyr og sansemotoriske produkter.

 

Vår hovednettbutikk er www.klubben.no. Vi er også logistikkansvarlige for Idrettsbutikken.no, kondis.no, fotballtrenerbutikken.no, Klubbensport.se, Klubbensport.fi og Klubben.pl.


 Det er trygt å handle hos oss. Siden starten i 1976 har flere hundre tusen kunder handlet av oss. Hos oss er det kundene som er i fokus. Vi gjør vårt beste for at du skal bli 100% fornøyd. Har du spørsmål? Vennligst ta kontakt med oss på telefon: 62 95 06 10 eller e-post: info@klubben.no.
 
 

Vår adresse er Solves gate 1, 2270 Flisa.

 

Organisasjonsnummer     
NO 913 716 647

Våre kundeløfter:

Vi lover deg spennende produkter og tjenester som gjør det gøy å være i aktivitet. 

Vi lover høy kompetanse og veiledning, samt service og oppfølging som knytter bånd.