Gymsalstafett med orientering

Morsom og populær stafett til kroppsøving. Stafetten egner seg for alle aldre men spesielt for nybegynnere på kartlesning. >>

Brain Breaks

Brain Breaks er korte, energigivende aktiviteter som øker blodgjennomstrømmingen til hjernen slik at den får ny oksygen og dermed kan hjelpe barna med å huske informasjonen bedre. 

Friluftsliv

Les mer for å se våre tips om hengekøyer, telt, soveposer, liggeunderlag og telt til barnehager og skoler.

Gymlek

Gymtimeleker til oppvarming eller avslutning er populært i kroppsøvingsfaget. Her har vi samlet et lite knippe med gøyale leker som kan testes ut! 

Den beste gymtimen

Kroppsøvingsfaget skal handle om kroppslig bevegelse og mestring på det nivået eleven er, det skal ikke være fokus på idrettsprestasjoner. Det er viktig å legge opp faget slik at det ikke blir så synlig hvem som mestrer og hvem som ikke mestrer og gymtimene bør etterstrebe å bli mer individuelt tilpasset.  

Intercrosse

Intercrosse er relativt ukjent i Norge men i USA og deler av Europa er spillet kjempepopulært. Intercrosse krever ingen spesielle ferdigheter og kan spilles av alle, uavhengig av ferdigheter og nivå. Derfor er det et supert spill å introdusere i kroppsøving. 

Pickleball

Om det er til kroppsøving eller hagelek så er Pickleball moro for alle aldre!

Kin-Ball Sport

KIN-BALL ® er et ballspill som er utviket for å aktivisere alle elevene i en kroppsøvingstime. Spillet kan tilpasses til barne-, ungdom- og videregående skoler.

Gode tips om innebandy

Innebandy er gymklassikeren som ikke går av moten. Innebandy er originalt laget for å være en treningsmåte for ishockey og bandyklubber når det ikke var is ute. Se våre tips her >>

Morsom trening med AirTrack i skolen

En AirTrack er et oppblåsbart treningsapparat som kombinerer alle de positive egenskapene som en trampoline, hoppeslott, tumblingbane eller nedsprangsmatte har. 

Slik spiller du Mega Volleyball

Mega volleyball er en morsom og spennende vri på volleyball. Spillet krever at elevene kan jobbe sammen i små og store grupper.

Morsomme Kinballeker

Den store iøynefallende kinballen fenger barn og unge i alle aldre! Lag en uvanlig kroppsøvingstime med Kinball! >>

Slik spiller du Stikkball

Et av de mest populære spill gjennom tidene i kroppsøvingsfaget er stikkball eller kanonball som det også kalles. Spillet kan spilles på en rekke forskjellige måter men den enkleste måten er ved at det er alle mot alle.

Slik spiller du Bumball

Bumball er et spill som gir høy aktivitet med mye latter og lek. Et fantastisk spill til gymtimer i barne- og ungdomsskoler! 

Slik spiller du kjeglelek

Hvem skyter ned kjeglene først? Kjeglelek passer like bra i skolegården som i selskap >>

Gagaball

Morsomt og spennende "alle-mot-alle" ballspill som passer for alle aldre!