Enkel ferietrening

Ferietreningen trenger ikke være komplisert. Med et par enkle verktøy i kofferten kan du trene enkelt og greit hvor som helst og når som helst!

 Miniband  

Et miniband i passende styrke er et effektivt og allsidig treningsredskap som kan brukes for å øke styrke og stabilitet i både over- og underkropp. Strikken er ideell for øvelser hvor man beveger seg sideveis, for aktivering av musklene i hofte og rumpe og skulder stabilisering. Den tar også veldig liten plass i kofferten.

Hoppetau

Kun 10 minutters hopping med hoppetau forbrenner like mye kalorier som en 30 minutters løpetur! Nevnte vi at hoppetau tar liten plass i kofferten?

Hoppetau speedrope 4 lengder
100+ på lager
Fra 49,-

Catslide

Catslide matter lar deg trene kjernemuskulatur, arm og ben styrke effektivt og enkelt. Et sett med catslide matter består av fire små lavfriksjonsmatter. Du bruker kroppstyngden din som belastning og kontrollerer hvor tungt du jobber ved å skli kortere eller lengre ut fra utgangspunktet. Mattene måler 19,5 cm x 22,5 cm og er ca 0,5 cm tykke. Får enkelt plass i kofferten!

Strikk med håndtak 

En treningsstrikk med håndtak er nesten et treningsstudio i seg selv! Med en strikk kan du gjøre utallige øvelser som styrker både armer, bein og rumpe. Du kan gjøre sidehev, fronthev, biceps curl og stående flies for å nevne noen. Strikken kan kveiles eller brettes og får fint plass mellom shortser og badetøy.

Bungee

Magasinet Shape up gav Bungeestrikken terningkast 6 i fjor og det er ingen grunn til å tro at den har tapt seg i år. De som har kjøpt den sier den er super å ha med på ferietur. Bungeestrikken gir motstand ved løpe- og hoppeøvelser, men Bungee Trainer er også perfekt for sirkeltrening hvor du trener styrke, bevegelighet og utholdenhet, alle øvelser med det samme produktet. Du kan trene i par, eller du kan henge den over døren for å få en komplett trening for armer, mage, rygg og ben på egen hånd. Kommer i en hendig liten pose som gjør at den ikke blir borte blant tøyet i kofferten. (posen gjør også at du kan henge den over en dør)

Airex balansepute mini

Alt den vanlige airex balanseputen kan brukes til, kan også Airex mini brukes til. Airex mini balansepute er laget spesielt med tanke på en arms og et bens øvelser, men er ‘stor’ nok til å være et destabiliserende underlag for push ups, gi støtte til underarmene når man står i planken, eller sitte på ved crunchøvelser for magen blant annet. Balanseputen måler 41cm x 25cm x 6 cm og tar ikke mere plass i kofferten enn en tykkere jakke.

AQUABAG – tren styrke, koordinasjon og balanse!

Fantastisk gøy trening!

Aquabag fra AirTrack factory er funksjonell trening på sitt beste! Aquabag kommer i tre størrelser: Small opptil 15 kilo, medium opptil 25 kilo og large opptil 40 kilo. Bagen fylles med vann til du får ønsket vekt og deretter med luft slik at bagen blir fast. Med mer vann blir bagen tyngre, men også mer stabil. Det blir lettere, men også mer ustabilt med mindre vann.  Bagen har 4 håndtak som gir deg et bredt utvalg av treningsøvelser. Perfekt for all slags trening, både inne og utendørs!