Catslide

 

Catslide er en treningsform der du bruker fire små matter med lav friksjon for å gjøre en rekke ulike øvelser. Ved hjelp av egen kroppsvekt kontrollerer du hvor tungt du jobber ved å skli kortere eller lengre ut fra utgangspunktet. Catslide er intensiv styrketrening som utfordrer hele kroppen. Aller mest må du jobbe med kjernemuskulaturen (coremuskulatur) som er de dype rygg og magemusklene. Disse musklene er viktige for god kroppsholdning, god balanse og rett og slett for å kjenne seg sterk.

 

Catslide til treningssenter

Catslide tilbys på en rekke treningssentre i hele landet. 

 

Catslide gruppetrening er en sammensatt treningstime som utfordrer hele kroppen. Her kan muskelstyrken utfordres til det maksimale, samtidig som pulsen forblir høy. Du får dobbel effekt; Catslide er styrketrening som i tillegg påvirker kondisjonen og øker fettforbrenningen. Timen er også inspirert av ulike former for trening der kravene til styrke, balanse og kroppsbeherskelse er store.


Catslide er et gruppetreningskonsept for kvinner og menn i alle aldre uansett treningsbakgrunn. Prinsippene for trening med Catslide er så enkle at de passer for alle.

 

Gruppetreningskonseptet er pre-koreograferte 30-40-55 minutters utgaver. Vi legger stor vekt på musikk. Musikk driver timen og gir energi. En Catslide time er en utfordrende styrketime, vi har satt fokus på individuell mestring og utvikling for å sikre at den enkelte opplever maks effekt av treningen.

 

Catslide kan enkelt tilpasses skoleklasser og idrettslag. Ta kontakt på telefon: 62 95 06 10 eller e-post: info@klubben.no