Det er ikke uten grunn at AirTrack raskt har blitt standardutstyr i gymsaler/turnhaller verden over. AirTracks er ikke bare trygge å hoppe og lande på, de er også lufttette, helt flate og selv en 15 meter Airtrack passer i enhver bil når den er tom for luft!

AirTracks
- en morsom måte å trene på!

Det er ikke uten grunn at AirTrack raskt har blitt standardutstyr i gymsaler/turnhaller verden over. AirTracks er ikke bare trygge å hoppe og lande på, de er også lufttette, helt flate og selv en 15 meter Airtrack passer i enhver bil når den er tom for luft!

 

Hva er en Airtrack?

En AirTrack er et oppblåsbart treningsapparat som kombinerer alle de positive egenskapene som en trampoline, hoppeslott, tumblingbane eller nedslagsmatte har. Men hva er det som gjør AirTrack så spesiell?

Tusenvis av lette tråder
AirTrack er en videreutvikling av den gamle oppblåsbare tumblingbanen som alle kjenner og elsker. AirTrack holdes imidlertid sammen av tusenvis av små lette tråder som går fra bunnen til toppen. Dette gir AirTrack den helt flate overflaten. AirTrack er lufttett, lydløs, tar liten lagringsplass og settes opp på et par minutter. 

 

It's all about pressure!

På grunn av variasjoner i tykkelse og trykk, kan AirTrack gi mye sprett samtidig som den er trygg å lande på. Trykket kan enkelt justeres til brukerens preferanse. Når du trener med lavt trykk, blir spretten tregere, dypere og enklere. Dette er flott for nybegynnere eller for utøvere som jobber med nye øvelser. En mykere AirTrack gjør også landingen enklere på kroppen. Fra lavt trykk er det gradvis mulig å bygge opp trykket, noe som gjør spretten raskere og mer teknisk. Dette kan hjelpe turneren til å overføre sine ferdigheter til et gymnastikkgulv.

 

Sprett er viktig av flere andre grunner. Først av alt er det mye bedre for de yngre turnerne som fortsatt har muskler, bein og ledd som utvikler seg. AirTrack er skånsom på kroppen. Den ekstra spretten man får med en AirTrack er morsom! Ingen kan stå eller sitte stille på en AirTrack. Spretten inviterer til bevegelse og utøverne (gamle som unge) vil elske at ferdighetene blir bedre, dette hjelper dem med å holde seg motivert og begeistret.

En "lettvekter" / krever liten lagringsplass

AirTrack er lett og kan enkelt blåses opp av utøverne selv.  Det tar omtrent 4 - 10 minutter å blåse opp en AirTrack med pumpe levert fra AirTrack Factory. Når man har tatt ut all luft og pakket AirTracken sammen får den enkelt plass i alle biler. Om man ikke kan lagre AirTracken i gymsalen/turnhallen kan man på denne måten enkelt ta den med hjem å lagre den der. 

 

Hvorfor betale mer for en original AirTrack fra AirTrack Factory?

AirTrack Factory har laget AirTrack helt fra begynnelsen av. De har sett alt som kan gå galt med de forskjellige typer materialer / produksjonsteknikker og har på den måten kunne perfeksjonere produksjonen av AirTrack. Med over 30 års erfaring er de eksperter på oppblåsbart turnutstyr. De produserer alt selv i sin egen fabrikk og kan på den måten følge produksjonen og justere denne ved behov.

Et AirTrack Factory produkt:

  • Har rette linjer laget for hånd. 
  • Hvert AirTrack produkt gjennomgår en hopptest, 48 timers trykktest og deretter en omfattende kvalitetskontroll der de måler de minste avvikene.
  • Er laget med et grundig testet og nøye utprøvd lim, ikke varm luft for å feste to deler sammen. Dette gjør at produktet ikke sprekker i sømmene.
  • Borrelåsen på undersiden er sydd på med doblekanaler, i alle avrundinger og på sidene.
  • Myke håndtak med ekstra forsterkning i perfekt avstand.
  • Sømmer og linjer på undersiden er beskyttet når AirTracken ligger flatt, ingen bulker eller hakk i sømmer eller linjer.
  • Du kan stole på at den oppgitte størrelsen på produktet stemmer. 
  • AirTrack factory har sin egen design og høy kvalitets produksjonslokaler som sikrer kvaliteten i alle ledd fra tegnebordet til ferdig produkt. 
  • Kun de originale AirTracks fra AirTrack factory som har den spesialvevde hoppeduken som sikrer skånsomme landinger for leddene.    

AirTrack i skolen

Gi kroppsøvingstimen et løft! Gymlærere er stadig på utkikk etter nye måter å motivere elevene til å trene på.

AirTrack til turn

De aller første AirTrack'ene ble laget for og av turnere. Stadig flere turn- og idrettshaller velger å erstatte tradisjonelt turnutstyr slik som voltputer, skummatter og sprangbrett med luftfylte varianter.

AirTrack - Hjemmebruk

Fint lite slår en real treningsøkt i turnhallen, men hvordan trener du de gangene du ikke kan gå til turnhallen?

AirTrack - Fitness

AquaBag og AquaBall fra AirTrack Factory er treningsutstyr som fylles med luft og vann. Når bagen eller ballen fylles med vann skaper dette en ustabil og uforutsigbar vektmasse som vil gi deg en utfordrende og morsom treningsøkt! Tren inne, ute, funksjonelt og allsidig.

AirTrack - Freerunning og Parkour

Freerunning og Parkour har ekslodert i popularitet, med produkter fra AirTrack Factory kan du trene på nye triks og pushe dine grenser. Den supre spretten og stabiliteten gjør at man våger å skyve grensene til neste nivå.

AirTrack - Cheerleading

AirTrack oppblåsbare turnmatter er ideelle til cheerleading. Turnmatten er skånsom mot kroppen, har sprett som et sviktgulv og er stabil nok til å øve pyramider på.

AirTrack - Hva er hva?

AirTrack Factory er merket bad de originale AirTrackene som kom aller først på markedet! Det betyr at produktene er testet og videreutviklet over mange år og er sterkere og mer solide enn noen gang! 

Hvorfor velge AirTrack?

Det finens mange gode grunner til å velge en original AirTrack fra AirTrack Factory.

AirTrack - FAQ

Her finner du spørsmål og svar om AirTracks