Gymleco - unikt og funksjonelt treningsutstyr

Om du skal innrede et treningssenter eller bygge et eget treningsrom hjemme, er Gymleco sine produkter et godt valg. 

 

Hos oss finner du et stort utvalg av både smått-og stort treningsutstyr som gir deg en stor valgfrihet innenfor de tiltenkte kvadratmeterne du har tenkt å innrede. Av treningsapparater og maskiner i vårt sortiment, finner du kvalitetsprodukter fra Gymleco. Gymleco skiller ikke mellom utstyr som produseres til treningssentre eller til privatpersoner, derfor kan du være sikker på at alle produktene oppfyller høye kvalitetsstandarder. Gymleco har en egen produktutviklingsavdeling som blant annet sørger for at alle produktene de lager, er ergonomiske og stresser musklene på riktig måte. De produserer også treningsapparatene selv, noe som gir kortere produksjon og leveringstid. 

 

Andre fordeler ved å velge Gymleco er:

 • Gymlecoprodukter er designet for å hjelpe deg å nå treningsmålene dine på en effektiv måte.
 • Med Gymlecoprodukter kan du enkelt tilpasse treningsøktene dine etter dine behov og mål.
 • Du kan for eksempel legge til ekstra vekt på hantler og treningsbenker for å øke utfordringen, eller justere motstanden på tredemøller og ergometersykler for å få til den optimale styrketreningen.
 • Gymlecoproduktene er enkle å bruke, og kommer med instruksjoner og veiledninger som hjelper deg med å sette dem opp og bruke dem riktig. Dette kan være spesielt nyttig for de som er nye innen trening og ikke er sikre på hvordan de skal gjøre øvelsene.
 • Mange Gymlecoprodukter kan enkelt justeres etter brukerens behov, slik at de passer for ulike nivåer og kroppstyper. Dette gjør det mulig for flere mennesker å bruke produktene, uavhengig av deres fysiske form og kondisjon.
 • Gymlecoproduktene er laget for å tåle hard bruk over lengre tid. Dette gjør Gymleco til et økonomisk fornuftig valg.

Litt om de ulike gruppene innen treningsutstyret:
Ergometersykler/ treningssykler er blant de mest populære treningsmaskinene å ha hjemme. I vårt sortiment finner du plassbesparende treningssykler som også gir plass til annet treningsutstyr. Å ha tilgang til trimsykkel i din nærhet betyr at treningen gjennomføres, uavhengig av årstid og vær utenfor døren. I tillegg er det en svært tidseffektiv trening da du slipper transporten til og fra treningssenteret. En trimsykkel hjemme skaper også forutsetninger for langvarig kondisjonstrening. Gymleco sine ergometersykler holder utseendet over tid. De har en stabil konstruksjon og høy kvalitet på alle deler og investerer du i en sånn, kan du se frem til en treningssykkel som vil vare i mange år fremover.
Håndtakene kan justeres i forskjellige posisjoner og høyder, slik at syklene kan tilpasses og brukes av flere personer. Syklene passer både for nybegynnere og viderekommende syklister som ønsker å sykle hele året. 

 

 

Romaskin

 • Med en romaskin trener du ikke bare kondis, men musklene belastes også på en måte som er skånsom for kroppen. En romaskin er ideell til funksjonell trening.
 • Passer for både kommersielle treningssentre, bedriftssentre og til treningsrom hjemme.
 • Gymleco sin romaskin er fleksibel og lett å flytte noe som gjør den perfekt for å optimalisere plassen i treningsrommet.

Tredemølle

 • Akkurat som ergometersykler, så er tredemøller blant de mest populære kondisjonsmaskinene.
 • En tredemølle hjemme gjør at du kan trene tidseffektivt hver dag hele året, uansett om det regner eller er slaps ute.
 • Tredemøllene i vårt sortiment har alle de moderne funksjonene du forventer, og du kan trene både lange distanser, intervalltrening eller gå raske turer på tredemøllene.
 • Ved å ha en tredemølle hjemme kan du trene effektivt og komme i form når som helst på dagen. Dørstokkmila til trening vil ikke være så lang når man har egen tredemølle hjemme. 

Treningsbenker

 • En treningsbenk er nyttig treningsutstyr som kan brukes til de fleste øvelser når man trener hjemme.
 • Gymleco sine benker kommer i en rekke design og modeller.
 • De fleste treningsbenker har justerbare oppsett som lar deg velge start- og sluttposisjon for øvelsene selv.
 • Vi har flere treningsbenker til treningsrommet hjemme som gjør det enkelt å trene for eksempel benkpress, hantelpress og bicep curls uten problemer. Monteringen er enkel og holdbarheten er lang. Det er med andre ord et langsiktig valg for både treningsrommet hjemme og for treningssenteret.