Trening med strikk / Treningsstrikk

Treningsstrikker er en enkel og billig måte å gi musklene ekstra motstand når du ikke har tilgang på annet treningsutstyr. Treningen kan utføres overalt hvor det er plass: På treningssenteret, i hjemmet, ute i hagen, på hotellrommet om du er på ferie. Strikker som minibands og powerbands er også ypperlige som en del av sirkeltrening. De er enkle å ta med seg overalt og gir garantert resultater.

Treningsstrikk Miniband

0

Miniband - den lille treningsstrikken som har blitt svært populær. Den tar liten plass, enkel å ta med seg og det finnes et bredt utvalg av øvelser en kan gjøre med disse.

LES MER >>

Treningsstrikk Powerband

0

Powerband - har raskt blitt en del av helse og fitness, fordi de egner seg like godt for nygebynnere som de gjør for den mer erfarne. Våre powerband kommer i flere belastninger fra ultra lett til ekstra hard. 

 

LES MER >>

Treningsstrikk med håndtak

0

Treningsstrikk med håndtak, dette er den mest kjente treningsstrikken. Egner seg fint til hjemmetrening, og er mye brukt i gruppetrening. 

LES MER >>

Treningsstrikk vs. vektstang

0

Powerband - passer bra som ekstra motstand for grunnøvelser når du trener hjemme. Treningsstrikken kan fint erstatte vektstang i mange øvelser. Sjekk ut tipsene fra Emma og Vanja hos Puls Team Flisa.

LES MER >>

Hvordan velge riktig treningsstrikk

0

Hva som er den beste treningsstrikken avhenger av hvilket behov du har. Klubben.no har et bredt utvalg av treningsstrikker som dekker ulike behov.

LES MER >>