Slik velger du riktig yogamatte

Yoga handler om pust, balanse og tilstedeværelse i nuet. Da skal man ikke måtte trenge å fokusere på en matte som sklir rundt på gulvet og tøyer seg sammen med deg. En av de viktigste egenskapene til en yogamatte er ‘dødheten’ – hvor stabilt ligger matten på gulvet uten å strekkes eller skli?

 

En god yogamatte skal være så død som mulig. Den skal tåle at du står så bredbent du kan og ikke følger med fotbladene til hver sin kant. 

 

Det neste mange ønsker fra matten sin er at den er laget av et bærekraftig og miljøvennlig ‘ikke giftig’ materiale og at den er enkel å holde ren.

For de som driver med yoga i naturen eller på forskjellige steder er det viktig at matten er lett og grei å frakte med seg og kanskje også har en praktisk bærestropp å frakte matten med. Yogamatter kommer i alle prisklasser og for mange er også prisen viktig når det gjelder å velge en yogamatte.

 

Våre yogamatter kommer fra Airex, Yogamad og Reebok.  Airex er den lille nisjeprodusenten som i løpet av 50 år ble en av verdens ledende produsenter innen treningsmatter! For å beholde sin ledende posisjon og for å komme markedets forventninger i forkjøpet, jobber Airex kontinuerlig med kvaliteten til sine produkter. 

 

Yogamatter fra AIREX

Yogamatter fra YOGA-MAD

Yogamad er en liten familiebedrift med over 20 års erfaring fra helse og fitness industrien. De jobber tett med ledende eksperter innen yoga, pilates og fitness for å sørge for at produktene deres til enhver tid møter markedets krav – både i privat og offentlig sektor.

Yogamatter fra Reebok

Reebok er et kjent merke for de fleste. Det så dagens lys i 1958 og var ledende på joggesko markedet lenge før NIKE og Adidas kom på banen. Reebok har i årenes løp gjennomgått en rekke endringer og nådd stadig flere markeder. På 80 tallet begynte de å lage accessories og utstyr, deriblant yogamatter.