Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter på telefon: 62 95 06 10 eller e-post: info@klubben.no for nærmere informasjon.

Klubben og samarbeid
Aktivitet er viktig for oss og vi har som mål og oppmuntre til, samt å få folk til å bevege seg mer. Vi har derfor valgt å fokusere på utvalgte samarbeider og sponser aktører med felles verdier som oss.
Vi har over mange år, hatt og har et tett og godt samarbeid med Trivselslederne. Trivselslederprogrammet brukes av over 1300 skoler rundt om i Skandinavia og er det største programmet for aktivitet og inkludering i barne- og ungdomsskolen. 
Programmet drives etter en nettverksmodell hvor skoler som er i geografisk nærhet er i samme nettverk. Trivselslederprogrammet skal forebygge mobbing på skolen og programmet har en barneskoledel og en ungdomsskoledel. 


Et annet tett og godt samarbeid vi har er samarbeidet med SEFAL (Senter for Fysisk Aktiv Læring)
SEFAL er fortsettelsen på ASK (active smarter kids) prosjektet ved Høgskulen på Vestlandet. ASK undersøkte om økt fysisk aktivitet i samspill med de tradisjonelle skolefagene påvirket skoleprestasjon, trivsel og helse. Prosjektet ble avsluttet etter et års tid, men gav et godt startgrunnlag for SEFAL som jobber for å styrke læring og motivasjon gjennom en mer aktiv skoledag. De jobber sammen med en rekke skoler over hele landet som jobber mot samme mål.  Vi var stolt leverandør av utstyret som ble benyttet i Active Smarter Kids prosjektet og vi er stolt leverandør av utstyrspakkene som nå benyttes i samarbeidet med SEFAL. Produktene er nøye valgt ut i samspill mellom prosjektdeltagerne og oss, med fokus på kvalitet og brukervennlighet.


Det siste av våre tre store samarbeid er samarbeidet vi har med Elverum Håndball herrer. Ikke bare er de blant verdens beste håndballag, de er også en gjeng med solide og jordnære spillere som mer enn gjerne slår et slag for aktivitet. Vårt siste samarbeid tok utgangspunkt i en konkurranse på Facebook om at skoleklasser kunne vinne besøk av sine håndballhelter. To heldige skoleklasser fikk besøk hvor spillerne hadde med seg KIN ball og Speedstacks fra oss inn i klasserommet og gav skoleklassene en skikkelig drømmetime!