Ogo Sport disksett - 2 plater og ball

Stor aktivitet og mange bruksområder

Varenr: 146530
349,- ink. mva.
279,- eks. mva.
279,- Exkl. moms
349,- Inkl. moms
Antall: (Sett):
-+
100+ på lager
BeskrivelseTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Ogo er en morsom leke som gir mye aktivitet. Barn fra 3 år har glede av Ogo, men den kan brukes på mange måter, og også voksne har stor glede av den. Fin for trening av øye-hånd koordinasjon.

Ogo har mange bruksområder. Man kan sentre ballen mellom seg, man kan trikse ballen selv med en eller to Ogoer. Ogo fungerer også godt som en frisbee.

Ogo kan også brukes med skumtennisballer, erteposer og andre lette baller. Vil du ha det litt ekstra gøy, kan du prøve den med vannballonger!
 
Ogo (Ø 35 cm) fungerer som en minitrampoline som sender ballen avgårde som en katapult. Ringen er laget i et holdbart og fast skummateriale.

Duken i ringen er et holdbart og elastisk membran. Ballen som følger med er en liten tråball i gummi som er behagelig å kaste å ta i mot. Hverken Ogo eller ball gjør skade hvis man blir truffet av den.

Ett Ogo sett inneholder to brett og en ball.  

 

Produktinformasjon:

  • Diameter: 35cm
  • Tykkelse: 3cm
  • Vekt: 167gram
  • Ballen har en diameter på 6,5cm

 

Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)
Ogo Sport disksett - 2 plater og ballStor aktivitet og mange bruksområderDisksett har virkelig slått an hos våre elever! Helt supert! Eneste jeg kan påpeke er at stoffet skulle vært noe sterkere...
53022