Cube Sports - til parkour og funksjonell trening

Med Cube Sports Equipment designer du kroppsøvingstimene effektivt og trygt, alderstilpasset og variert med en høy grad av utfordring og moro. 

Innovativt og variert

 • Cube Sports kombinerer funksjonalitet, variasjon og kvalitet. Enkel håndtering gjør det mulig å bygge parkourløyper og treningsområder på en ny og spennende måte uten at det krever stor plass. Du kan tilrettelegge for individuelle behov. Både fleksibilitet og funksjonell trening blir tatt et hakk videre med Cube Sports konseptet. 
 •  Cube Sports har et innovativt plug-in system som gjør at treningsmiljøet kan tilpasses optimalt til utøvernes behov og lar deg skape nye og individuelle treningsmuligheter.  
 • Cube Sports passer like godt hos fysioterapeuten som på treningsstudioet, på hotellet, i barnehagen, i bedrifter, på skolen og på treningsrommet hjemme.  

Funksjonalitet

 • Fordi Cube Sports er så fleksibelt,er systemet en god løsning for å tilfredstille en rekke treningskrav og gi deg en optimal utnyttelse av treningsområdet.

Individualitet

 • Patentert plug-in system gjør at du kan endre oppsettet i enkle trinn for å tilpasse treningsmulighetene. Cube Sports er produsert i Tyskland etter de aller høyeste kvalitetsstandarder. Sikkerhet, holdbarhet og estetikk er stikkord som beskriver Cube Sports. 
 • Cube Sports er et multifunksjonelt konsept for et variert og innovativt treningstilbud! 

 

Plassbesparende apparater 

 • Cube Sports Systemet består blant annet av en treningsvegg i tre som er festet til veggen. T-formede åpninger er frest inn i treningsveggen slik at de ulike opphengene til det forskjellige treningsutstyret kan henges opp og tas ned igjen ved behov.
 • Cube Sports systemet skiller seg fra andre tradisjonelle treningsapparater og treningsmetoder på grunn av systemets fleksibilitet.
 • På bare en meter med ledig veggplass kan du lage et fullverdig treningsmiljø, noe som gjør Cube Sports systemet velegnet for fysioterapeuter, bedrifter, barnehager, skoler og andre som trenger et plassbesparende alternativ.
 • Cube Sportsveggene kan også profileres med egen logo eller bilde slik at den passer inn i stedets design og blir ditt eget unike merkevareelement. 
 •  I tillegg til treningsveggene har Cube Sports også ulike kasser og bokser med de samme T-formede åpningene hvor du kan koble på utstyr som stiger og bommer, nett, sklier og broer for å skape et helt unikt bevegelseslandskap som fremmer elevenes motoriske og kognitive ferdigheter og oppmuntrer til bevegelse på en leken måte.
 • Både vanlige turnøvelser og nye undervisningsformer, som trendsporten Trakour (innendørs parkour), kan gjennomføres. Over 1500 skoler og barnehager i Tyskland har byttet eller supplert sitt gamle utstyr med Cube Sportssystemet på grunn av de unike mulighetene systemet gir for variert trening og bevegelse.

CUBESPORTS

Idrettslaget Drøbak Frogn avdeling turn kjøpte et av våre Cube Sports parkour sett tidligere i år  (2022) og daglig leder, Julie Berge deler sine erfaringer med oss! 


Hvorfor valgte dere Cube Sports? 
 
-Dette var tilgjengelig utstyr hos klubben.no som vi tidligere har bestilt utstyr hos og som vi stoler på. Vår aktive parkourgruppe trengte robust utstyr som kunne tas ut og inn til hver trening. Vår erfarne trener i parkour ønsket seg også dette utstyret da han har erfart at lignende utstyr er svært godt. 
 
Hva var det med produktet som gjorde at dere tenkte dette var produktet for dere?
 
-Robust utføring og praktiske hjul til frakt inn og ut av lagringsrom. 
 
Hvilke erfaringer har dere gjort dere med Cube Sports i etterkant av handelen?
 
-Vi har gjort oss gode erfaringer. Utstyret står til forventningene og alle er fornøyde. En av delene til utstyret var feilprodusert og hadde svakheter, men leverandøren sørget for at ny del ble tilsendt etter kort tid. 
 
Hvor ofte brukes Cube Sports? 
 
-Tre dager i uken, 1-4 timer av gangen. 
 
Hvilken alder er det på de som bruker den mest?
 
-6-16 år 
 
Hvorfor vil dere anbefale Cube Sports til andre?
 
-Utstyret gir mange muligheter for varierte aktivitetsløyper som passer for parkour og andre aktiviteter. Kan lett justeres etter aldersgrupper og ferdigheter.