Balansebrett MFT Sport-disc

Balansere, vippe og rotere

Varenr: 1912526
4 299,- ink. mva.
3 439,- eks. mva.
3 439,- Exkl. moms
4 299,- Inkl. moms
4 299,- sis.alv.
3 439,- ilman alv.
Antall: (Sett):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
1 på fjernlager. Forventet leveringstid 11 dager

MFT Sport-Disc balansebrett gir deg mulighet til å øke kroppsstyrke, kondisjon, reaksjonsevnen samt utvikle teknikken som kreves i din idrett. Den store platen og de ekstra vippene på sidene tillater varierte og effektive øvelser. MFT Sport-Disc er et utmerket og allsidig treningsutstyr for terapi- og treningssenter, personlige trenere og hjemmebruk. Man kan trene hele kroppen effektivt og allsidig med MFT Sport-Disc. Platen hjelper deg å forbedre koordinasjonen og finmotorikken for nesten alle idretter - enten det er lagsport som fotball eller håndball, eller individuelle sporter som golf.

 

  • Allsidig treningsutstyr
  • Ideell for styrke-, utholdenhets- og koordinasjonstrening
  • Øker reaksjonsevnen
  • Effektive øvelser på grunn av ustabil overflate
  • Tren hele kroppen med ett apparat
  • MFT Sport-Disc hjelper deg å holde deg sunn og i god form

 

Produktinformasjon:

  • Diameter: 50 cm
  • 2 separate vipper til hvert ben
  • Treningsinstruksjoner er inkludert, samt online tilgang til treningsøkter
  • Maksimal belastning 120 kg

 

Balanseplaten lar deg trene effektivt, fordi kroppen din hele tiden må finne balansen på en ustabil overflate. Dette utvikler koordinasjon og balanse og styrker muskler og ledd. Ved å utføre ulike bevegelser som vipper fremover eller til siden, roterer rundt eller "twister" fra side til side, trener du tre forskjellige bevegelsesaksler: lengde-, bredde- og dybdeakse. Øvelsene i enkelte stillinger varierer stadig mellom bevegelse og stabilitet, noe som forbedrer koordinasjonen. Du kan laste ned gratis treningsprogrammer for fotball, ski, golf, løping og sykling.

 

Hva er Balansebrett? Det er treningsutstyr for trening av balanse og koordinasjon, men gir også god statisk trening. Med et balansebrett kan man styrke store deler av kroppen, med hovedsak føtter, ben, knær og hofter. Det kalles også for vippebrett eller balanseplate.
Hvordan brukes den? Du står på brettet, vipper frem og tilbake eller fra side til side, på enkelte brett kan man også rotere. Det tvinger deg til å etablere balanse og koordinasjon. Vippebrett er mye brukt innen rehabilitering etter idrettsskader og operasjoner, men også som forebyggende trening for alle aldre.

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser

161349