10%
Gymnic Fit Ball pakketilbud 6 stk. 65 cm 6 treningsballer for deg mellom 160-180 Gymnic Fit Ball pakketilbud 6 stk. 65 cm 6 treningsballer for deg mellom 160-180 Gymnic Fit Ball pakketilbud 6 stk. 65 cm 6 treningsballer for deg mellom 160-180 Gymnic Fit Ball pakketilbud 6 stk. 65 cm 6 treningsballer for deg mellom 160-180

Gymnic Fit Ball pakketilbud 6 stk. 65 cm

6 treningsballer for deg mellom 160-180

Varenr: 95-06-6
Størrelse
1 794,-Ordinær pris
1 615,- ink. mva.
1 292,- eks. mva.
1 292,- Exkl. moms
1 615,- Inkl. moms
1 615,- sis.alv.
1 292,- ilman alv.
Antall: (Sett):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
5 på lager
Velg varianter...

Fit Ball Pakke fra Gymnic, de originale treningsballene. De er av høy kvalitet og tåler en belastning på 300 kg. Disse Fitballene inneholder ikke lateks og har anti-burst funksjon. Det vil si at skulle det gå hull på ballen, vil den ikke eksplodere men luften vil sive kontrollert ut.

 • Pakke med 6 stykk treningsballer
 • Farge: Perlehvit
 • Velg diameter: 55 cm, 65 cm eller 75 cm
 • Maks belastning: 120 kg
  - ballene har blitt testet med 300 kg vekt
 • Godkjent: EU medical device CLASS I 
 • Materiale: PVC (vinyl) av høy kvalitet i samsvar med REACH-forskriften
  - latexfri med anti-burst
 • Det følger med et lite instruksjonshefte

 

Personhøyde – Anbefalt størrelse 

 • 150-165 cm - Ball str: 55 cm 
 • 160-180 cm - Ball str: 65 cm 
 • 180-190 cm - Ball str: 75 cm  

NB: Det er viktig at ballen ikke fylles opp med luft til mer enn anbefalt diameter, vist på logoen på ballen. Den kan bare med fordel fylles opp med litt mindre luft.  

 

Store treningsballer har mange bruksområder. Den kan brukes som sitteball, treningsball, gymnastikkball, terapiball, leke, pilatesball, yogaball osv. Slike baller er et billig og allsidig treningsapparat. Den kan enkelt tømmes for luft når den skal pakkes vekk eller når du vil ha den med deg bort.  

 

 

Bruk ballen som sitteball
Mange har byttet ut kontorstolen med en ball for å forebygge ryggplager. Bruker du sitteball så jobber kjernemuskulaturen for å opprettholde balansen. Dette gir økt styrke i rygg og mage, og en bedre holdning. Det er også skoler som har byttet ut stolene i klasserommet med baller. Det gjør at elevene sitter roligere samtidig som de trener balanse, rygg og mage.

Se Tilbehør for produkter som hindrer ballen i å rulle bort når den brukes som sitteball og sitteballtrekk for bedre sittekomfort.  

 

Bruk ballen som fitness-, pilates-, yoga og treningsball
Ballene brukes til trening og det er bare fantasien som setter en stopper for de utallige øvelsene du kan foreta deg med en treningsball. Ballen kan brukes hjemme i stua eller i organiserte timer. Ballen kan kastes, sprettes, rulles og løftes og vil garantert skape mange morsomme øyeblikk og tilføre treningen godt humør.

 

Bruk ballen som terapiball
Terapiballen er ustabil i forhold til annet treningsutstyr og det kreves balanse til du skal bruke ballen til, og for å holde balansen bruker kroppen andre stabiliserende muskler enn de musklene den bruker vanligvis. Ved å bruke disse dyptliggende musklene kan du forhindre vanlige skader i rygg, skuldre, ankler og knær.

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser