Golfdisc Retro Burst Advanced Komplett sett til frisbeegolf

Golfdisc Retro Burst Advanced

Komplett sett til frisbeegolf

Varenr: S11563
479,- ink. mva.
383,- eks. mva.
383,- Exkl. moms
479,- Inkl. moms
479,- sis.alv.
383,- ilman alv.
Antall: (Sett):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ på lager

Komplett sett Disc Golf Starter Set Retro Burst Advanced fra Latitude 64 kommer med alt en ny Discgolf spiller trenger for å spille - en putter, en midrange og en driver. I dette settet finner du tre av de mest populære golfdiscene fra Latitude 64.

 

Settet inneholder:

  • Putter Latitude 64 Retro Burst Keystone
    - Keystone er her for å gjøre nærspillet enklere. Den har avrundet kanter uten bead, og er en medium dyp putter. Den er understabil som gir enkle turnover-kast eller rette kast ved lavere hastighet.

 

  • Midrange Latitude 64 Retro Burst Fuse
    - Målet med Fuse var å lage en midrange som kunne holde enhver linje med minimalt med fade. Med Fuse nådde Latitude 64 målet sitt til det fulle. Ved 100 meter vil den turne rolig og legge seg i en anhyzervinkel. Og når du tror den skal fade tilbake, så vil den bare fortsette med å holde samme vinkel. Fuse egner seg også godt for nybegynnere. Lær deg å kaste Fuse og du kan kaste alt.

 

  • Driver Latitude 64 Retro Burst Saint
    - Saint er en høyt verdsatt fairwaydriver blant både nybegynnere og profesjonelle. Saint tilbyr god kontroll med ekstremt god glide. Når du trenger en disc med god lengde og presisjon, vil Saint være perfekt. Saint vil være en rett disc for kast opp mot 100 meter. 

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser