Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ på lager

Blindefotball er en fartsfylt og taktisk idrett som krever god kommunikasjon og samarbeid mellom spillerne. Den gir blinde og svaksynte personer muligheten til å delta på lik linje med andre i en konkurransepreget setting. Lydballen vil øke den synshemmede spillerens selvtillit, utvikikling av ballferdigheter og glede av spillet. Fotballen har bjeller som gir en fin og langvarig lyd.

• Vekt: 425 gram

Men hvordan spiller man egentlig blindfotball?

Det spilles på en bane som er 40m x 20m. Langs sidelinjen er det 1,50m høye vant som hindrer ballen i å forlate banen. Hver lag består av 5 spillere, inkludert målvakten. Alle spillere, unntatt keeper bruker bind for øynene for å sikre likhet i synsnivå. Keeperen kan da gi instruksjoner til de andre spillerne. Kampen spilles i 2 x 25 minutter med 10 minutters pause. To dommere, plassert på sidelinjen, dømmer kampen.