GaGaNet | Portabelt Gagaballnett Aktivitet for hele klassen GaGaNet | Portabelt Gagaballnett Aktivitet for hele klassen GaGaNet | Portabelt Gagaballnett Aktivitet for hele klassen GaGaNet | Portabelt Gagaballnett Aktivitet for hele klassen GaGaNet | Portabelt Gagaballnett Aktivitet for hele klassen GaGaNet | Portabelt Gagaballnett Aktivitet for hele klassen GaGaNet | Portabelt Gagaballnett Aktivitet for hele klassen

GaGaNet | Portabelt Gagaballnett

Aktivitet for hele klassen

Varenr: 245571
2 499,- ink. mva.
1 999,- eks. mva.
1 999,- Exkl. moms
2 499,- Inkl. moms
2 499,- sis.alv.
1 999,- ilman alv.
Antall: (Sett):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ på lager

GaGaNet - Et nytt innovativt sett å spille Gagaball på. Sett sammen ringen (nettet) på mindre enn 60 sekunder og kom i gang med spillet. Det eneste du trenger er en åpen plass på ca 10 meter i diameter. Gagaball er et morsomt og inkluderende ballspill som kan spilles av alle, uavhengig av alder og ferdigheter. Alle har en mulighet til å vinne.

 

Takket være at du bruker deltakere som stolper og støtte til nettet gjør at du slipper dyre byggekostnader og at en permanent Gagaball-binge tar plass for andre aktiviteter i skolegården. Med dette bærbare nettet får du aktivitet for en hel klasse, og det kan spilles hvor som helst og på forskjellige steder i skolegården.

 

Merk at nettet på noen av bildet skiller seg ut ved at det har hvit topp- og underkant, som det leverte nettet ikke har. (Vi jobber med å utvikle et nytt produktbilde).

 

 

Hvordan kommer du i gang med GaGaNet og Gagaball?
5 deltakere står inne i det sirkulære nettet og fungerer som stolper ved å strekke nettet i en sirkel med kroppen. Resten av deltakerene begynner å spille Gagaball. Når en deltaker går ut av spillet byttes deltakeren med en av de som fungerer som stolpe. Spillet fortsetter og neste deltaker som går ut gjør det samme. På denne måten veksler man på å spille og fungere som en stolpe/ støtte for nettet.

 

 • Nettet tåler alle slags værforhold
 • Nettet veier 1,5 kg

 

 

Produktdetaljer:

 • Lengde diameter: 10 meter
 • Høyde: 0,8 meter
 • Materiale: 4mm polyester Uv bestandig
 • Maskestørrelse: 45mm

 

 

 

Offisielle regler fra leirskoler i USA for Gaga Ball:

 1. Utnevne en ikke-spiller som dommer.
 2. Dommeren er ansvarlig for å løse tvister og sørge for fair play.
 3. Dommeren starter spillet først etter at alle spillere er i GaGa-ringen og har indikert at de er klare til å starte spillet.
 4. En spiller kaster ballen i luften og roper "Ga" ved første sprett og "Ga" igjen ved andre sprett, og ballen er da i spill.
 5. Spillere slår ballen kun med hendene og må ikke bære eller kaste ballen - den må slås med åpen hånd eller knyttneve.
 6. Hver spiller som berøres av ballen enten direkte eller av en retur fra veggen er "ute" og må deretter gå ut av GaGa-ringen.
 7.  Hvis ballen kommer i kontakt med en spiller eller spillerens klær under midjen, går spilleren ut. Hvis ballen kommer i kontakt med spilleren over midjen, er spilleren fortsatt inne.
 8. Hvis ballen går ut av Gaga-ringen, elimineres den siste spilleren som rørte ballen.
 9. Hvis en spiller fanger ballen før den spretter, blir spilleren som hadde den siste kontakten med ballen eliminert.
 10. Når spilleren treffer ballen, må han vente til ballen berører noen andre før han treffer den igjen (ingen dobbeltberøring).
 11. Hvis det bare er to spillere igjen, kan en spiller slå ballen opptil 3 ganger på rad. Ballen "forynges" ved kontakt med veggen og treffantallet tilbakestilles.
 12. Gagaball er tradisjonelt en konkurranse mot alle. Teaming eller paring, der du slår deg sammen med en annen spiller for å få en tredje spiller ut, er ikke tillatt.
 13. Teaming eller forsettlig pasning av ballen til andre spillere er kun tillatt etter hvis det er spesifisert før spillet starter.

 


Det finnes mange variasjoner av regler, og du vil garantert lage dine egne skole- eller klasseregler, men husk at det viktigste er å ha det gøy!

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser